printlogo


کد خبر: 138998تاریخ: 1394/3/6 00:00
بهارستان

آخرین انتخابات هیأت رئیسه مجلس نهم
ریاست لاریجانی ۸ ساله شد
آخرین انتخابات هیأت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی صبح دیروز در صحن علنی برگزار شد. در ابتدای این انتخابات پس از اعلام کاندیداتوری علی لاریجانی نماینده قم و روح‌الله حسینیان نماینده تهران برای تصدی پست ریاست بهارستان، مجدداً علی لاریجانی رئیس مجلس ماند و توانست 205 رأی از 263 آرای مأخوذه را از آن خود کند و برای چهارمین سال متوالی رئیس مجلس نهم شود. روح‌الله حسینیان نیز توانست 36 رأی وکلای ملت را به خود اختصاص دهد. البته 22 رأی نیز سفید اعلام شد. سپس نواب هیأت‌رئیسه مجلس انتخاب و مانند سال‌های گذشته باز هم ابوترابی‌فرد و باهنر به‌عنوان نواب اول و دوم
هیأت رئیسه مجلس برگزیده شدند. سیدمحمدحسن ابوترابی‌فرد توانست 231 رأی و محمدرضا باهنر 192 رأی به دست آورند.  بهارستان‌نشینان در بخش پایانی انتخابات هیأت رئیسه مجلس، دبیران و ناظران این هیأت را انتخاب کردند. محمدحسین فرهنگی، ضرغام صادقی، مهرداد بذرپاش، علیرضا منادی، سیداحمدرضا دستغیب و محمد دهقان به‌عنوان دبیران هیأت رئیسه جدید مجلس نهم برگزیده شدند. انتخاب ناظران هیأت‌رئیسه آخرین دور از این انتخابات بود که در نهایت 3 ناظر از فراکسیون رهروان برگزیده شدند. عبدالرضا مصری نماینده کرمانشاه، سیدشریف حسینی نماینده اهواز و محمد آشوری نماینده بندرعباس هم به‌عنوان ناظران هیأت‌رئیسه جدید مجلس برگزیده شدند.

مذاکرات هسته‌ای بدون دخالت مجلس حل نمی‌شود
علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه مجمع عمومی فراکسیون رهروان که دوشنبه‌شب برگزار شد از موضوع مذاکرات هسته‌ای به عنوان یکی از پیچ‌های پیش روی نظام یاد کرد و گفت: حل مساله هسته‌ای فقط بر عهده دولت نیست و یک پای کار برای حل این مشکل، مجلس است. مطمئنا مسائل و معضلات کلان کشور نظیر مذاکرات هسته‌ای بدون دخالت مجلس حل نمی‌شود ولی باید با نگرش و رویکرد منطقی و صحیح با این رویداد مواجه شد. به گزارش تسنیم، رئیس نهاد قانونگذاری کشور با دشوار و پیچیده خواندن مذاکرات هسته‌ای و ارتباط آن با مبحث امنیت ملی، خواستار رعایت همه جوانب در اظهار نظرها شد و گفت: باید مساله هسته‌ای را موضوع خودمان بدانیم و همه کمک کنیم در این زمینه تصمیمات درست اتخاذ شود. لاریجانی با انتقاد از برخی اظهارنظرها و شرط‌گذاری‌ها در قبال مذاکرات هسته‌ای، لزوم حل مسائل در فرآیند مذاکرات را خاطرنشان کرد و گفت: به طور قطع این مساله با احساسات حل نمی‌شود و باید تصمیمات دقیق و منطقی در این باره اتخاذ کرد.وی با تحلیل اوضاع منطقه، گفت: جمهوری اسلامی ایران کشوری تأثیرگذار در منطقه است و ما در شرایط  پیچیده منطقه در جهت دستیابی به ایده  امت واحده حرکت می‌کنیم و معتقدیم نباید مسلمانان منطقه اسیر اختلاف‌افکنی‌ها و دعواهای ساختگی استکبار و صهیونیسم میان شیعه و سنی شوند، چرا که این حوادث به ضرر دنیای اسلام است.

دیگران برای وزیر علوم تصمیم می‌گیرند و وی اجرا می‌کند
محمد سلیمانی، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در تذکری شفاهی از دفع نخبگان و مشارکت در فرار مغزها به عنوان سیاست حاکم بر وزارت علوم یاد کرد و گفت: افت علمی کشور که به تایید مراجع و مسؤولان دولت یازدهم هم رسیده، باید اصلاح و در جهت رفع آن برنامه‌ریزی شود. سلیمانی با اشاره به ضرورت حضور وزیر علوم در سطح دانشگاه‌ها، گفت: ایشان اصلا غایب است و وی را در صحنه علم و پژوهش و آموزش نمی‌بینیم و بیشتر دیگران تصمیم می‌گیرند و ایشان اجرا می‌کند. به‌گزارش تسنیم، سلیمانی همچنین گفت: اکنون تدبیر دولت دست کردن در جیب مردم و هزینه کردن از اموال آنهاست. دولت باید هزینه جاری خود را که امسال 2 برابر سال 91 می‌شود، کاهش دهد. اگر 10 درصد از این میزان کم کند دیگر لزومی ندارد دست در جیب مردم کند یا اینکه یارانه پردرآمدها را حذف کند.  وی با توصیه به دولت برای محرم شمردن مردم در بحث هسته‌ای، اظهار داشت: دولت به لطایف‌الحیل از ارائه فکت‌شیت سر باز زد، اما باید درباره حد و سطح بازرسی‌ها، تولید صنعتی، میزان تحقیق و توسعه و وابستگی کشور در چند دهه آینده به مردم راست بگوید.


Page Generated in 0/0053 sec