معاون وزیر جهادکشاورزی با بیان اینکه باید لاشههای سبکتر مرغ در سبد غذایی خانوار جا بیفتد، گفت: طرحی توسط دامپزشکی برای کاهش طول دوره پرورش و وزن مرغ آماده شده که اجرای آن بهتدریج آغاز خواهد شد. حسن رکنی در گفتوگو با مهر، بحث استفاده از هورمون در پرورش مرغ را شایعهای بیاساس عنوان کرد و اظهار داشت: هر از گاهی افراد غیرمتخصص به این موضوع دامن میزنند و تاوان این اظهارنظرات را تولیدکنندگان میپردازند. وی با بیان اینکه اظهارنظرات غیرکارشناسی تصور ذهنی مردم را منفی میکند، اضافه کرد: بنده بهعنوان متولی بخش، وجود هرگونه هورمون در پرورش مرغ را تکذیب میکنم. رکنی اضافه کرد: مرغ بومی در پروسه زمانی ۳ تا ۴ ماه به وزن حدود ۲ کیلوگرم میرسد، این در حالی است که مرغ صنعتی در پروسهای کمتر از ۴۰ روز به وزن بالای ۲ کیلوگرم میرسد. وی در پاسخ به این پرسش که بهترین وزن برای مرغهای مصرفی چه وزنی است؟ افزود: وزنی که در بیشتر کشورهای جهان مورد استفاده قرار میگیرد، وزن بین یک کیلو و ۲۰۰ گرم تا یک کیلو و ۸۰۰ گرم است.