printlogo


کد خبر: 148787تاریخ: 1394/8/23 00:00
خمیر مرغ‌ها سوسیس و کالباس می‌شوند

معاون وزیر جهادکشاورزی از لغو ممنوعیت استفاده از خمیر مرغ در صنایع غذایی با دستور وزیر بهداشت خبر داد. حسن رکنی در گفت‌وگو با مهر در این‌باره اظهار داشت: خوشبختانه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و شخص وزیر براساس کارهای کارشناسی که انجام شده بود، در این زمینه اعلام موافقت کردند. وی اضافه کرد: استفاده از خمیر مرغ در صنایع غذایی بحث جدیدی نیست و در تمام دنیا مرغ‌های پایان دوره تبدیل به خمیر مرغ می‌شود و در صنایع غذایی کاربرد دارد. وی انجام آزمایشات کامل و دقیق روی کیفیت خمیر مرغ را مورد اشاره قرار داد و گفت: نتایج این آزمایشات نشان‌دهنده آن است که خمیر مرغ دارای کیفیت قابل قبول است و قابلیت استفاده در صنایع غذایی و حتی خوراکی را دارد؛ یعنی می‌تواند مستقیماً بدون آنکه در صنایع تکمیلی برود، مصرف شود. به گفته وی، خمیر مرغ از نظر کیفیت با مرغ نیمچه گوشتی متفاوت است بنابراین قیمت متفاوتی نیز دارد اما از نظر بهداشتی هیچ محدودیتی برای استفاده از آن وجود ندارد. رکنی به این پرسش که از چه زمانی ممنوعیت استفاده از خمیر مرغ در صنایع غذایی لغو شده است، پاسخ داد و گفت: کمتر از یک ماه است که این اتفاق رخ داده است.


Page Generated in 0/0054 sec