printlogo


کد خبر: 167956تاریخ: 1395/9/3 00:00
وزیر بهداشت خبر داد
کاهش ۵۰ درصدی واردات پالم

گروه اجتماعی: وزیر بهداشت در پانل نهمین کنفرانس جهانی ارتقای سلامت در شانگهای چین از کاهش
 ۵۰ درصدی واردات روغن پالم در 2 سال گذشته خبر داد. به گزارش «وطن امروز» قاضی‌زاده هاشمی، وزیر بهداشت درباره اقدامات ایران در اصلاح فرهنگ و مصرف غذایی ضمن اشاره به ارتقای همکاری‌های بین بخشی به منظور اصلاح فرهنگ مصرف مواد غذایی در چارچوب شورایعالی سلامت و امنیت غذایی ایران، افزود: در این راستا با وزارتخانه‌های گوناگون تفاهمنامه‌هایی منعقد شده است که به امضا و اجرا رسید. هاشمی از کاهش ۵۰ درصدی واردات روغن پالم در 2 سال گذشته خبر داد و اظهار داشت: در راستای اصلاح فرهنگ مصرف غذا توانستیم میزان شکر و نمک در محصولات غذایی را کاهش دهیم. هاشمی با بیان اینکه باید میزان اسید چرب آزاد را تا 5 سال آینده به صفر برسانیم، گفت: درباره اقدامات در حوزه بهداشتی 6 هزار  پایگاه بهداشتی در مناطق حاشیه شهر احداث شد و  هر ۳ پایگاه بهداشتی یک مرکز جامع سلامت را تشکیل می‌دهد. همچنین به ازای هر 2 هزار ایرانی یک مراقب سلامت و یک کارشناس تغذیه نیز در پایگاه‌های بهداشتی حضور دارند.
 

Page Generated in 0/0061 sec