printlogo


کد خبر: 168976تاریخ: 1395/9/28 00:00
رهبر انقلاب در دیدار مسؤولان، میهمانان کنفرانس وحدت اسلامی و سفرای کشورهای اسلامی:
انگلیس منبع نکبت برای منطقه

حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای رهبر حکیم انقلاب صبح دیروز (شنبه) در دیدار مسؤولان نظام، میهمانان سی‌امین کنفرانس وحدت اسلامی، سفرای کشورهای اسلامی و قشرهای مختلف مردم تأکید کردند: امروز 2 اراده در منطقه در تعارض با یکدیگر قرار گرفته است، «اراده وحدت» و «اراده تفرقه» و در این اوضاع حساس، «تکیه بر قرآن و تعالیم الهی پیامبر اعظم(ص)»، به‌عنوان داروی وحدت‌بخش، راه‌حل محنت‌های دنیای اسلام است.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر مقام معظم رهبری، رهبر انقلاب اسلامی با تبریک میلاد مسعود حضرت ختمی مرتبت محمد بن عبدالله(ص) و ولادت با سعادت امام جعفر صادق(ع) افزودند: اهمیت وجود مقدس پیامبر اسلام به حدی است که پروردگار کریم در قرآن مجید به خاطر دادن این نعمت بی‌بدیل، بر بشریت منت می‌گذارد.
حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای با استناد به تعبیر قرآنی «رحمه ‌للعالمین»، تعالیم پیامبر اعظم را راهی برای نجات همه بشریت خواندند و افزودند: دشمنان بشریت و صاحبان زر و زور با این تعالیم سعادت‌بخش مخالفند و به همین علت خداوند به پیامبر(ص) دستور می‌دهد ضمن خودداری از پیروی و سازش با کفار و منافقان، با آنان جهاد کن و بر آنان سخت بگیر. ایشان افزودند: جهاد با دشمنان اسلام و بشریت البته به تناسب شرایط مختلف گاه نظامی، گاه سیاسی و در شرایطی فرهنگی یا حتی علمی است و ملت‌های مسلمان بویژه مبلغان دینی و جوانان باید با مطالعه و شناخت تعالیم الهی به پیامبر خاتم(ص)، این مجموعه حیات‌بخش را مورد استفاده قرار دهند. رهبر انقلاب با یادآوری تلاش روزافزون استکبار و استعمار برای تفرقه و تضعیف مسلمانان افزودند: دنیای اسلام امروز دچار گرفتاری‌ها و رنج‌های فراوانی است که «اتحاد، هم‌افزایی، تعاون و عبور از اختلافات مذهبی و فکری در زیر سایه مشترکات فراوان اسلامی»، راه‌حل این مشکلات و مصائب است.حضرت آیت‌الله خامنه‌ای خاطرنشان کردند: در صورت وحدت ملت‌ها و دولت‌های اسلامی، آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها، توان تحمیل خواسته‌های خود بر مسلمانان را از دست می‌دهند و توطئه به فراموشی سپرده شدن فلسطین ناکام خواهد ماند. ایشان، حمله و کشتار مسلمانان از میانمار در شرق آسیا تا نیجریه در غرب آفریقا و رویارویی مسلمانان در منطقه بسیار مهم غرب آسیا را از نتایج توطئه‌های تفرقه‌انگیز مستکبران خواندند و افزودند: در این اوضاع و احوال، شیعه انگلیسی و سنی آمریکایی مثل 2 لبه یک قیچی به آتش‌افروزی و اختلاف‌افکنی مشغولند. رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به رویارویی اراده شیطانی تفرقه با اراده عزت‌بخش وحدت گفتند: سیاست قدیمی انگلیسی‌ها مبنی بر تفرقه بینداز و آقایی کن، در دستور کار جدی دشمنان اسلام قرار دارد. حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، سیاست‌ها و اقدامات انگلیسی‌ها در 2 قرن اخیر را به عنوان منبع شر و نکبت برای ملت‌های منطقه مورد اشاره قرار دادند و یادآوری کردند: در روزهای اخیر انگلیسی‌ها در نهایت بی‌شرمی، ایران مظلوم و عزیز را تهدید منطقه نامیده‌اند اما همه می‌دانند که برخلاف این اتهامات، این انگلیسی‌ها هستند که همیشه منشأ و منبع تهدید و فساد و خطر و نکبت بوده‌اند.
رهبر انقلاب اسلامی، افزایش فعالیت‌های ضداسلامی مستکبران بعد از پیروزی انقلاب اسلامی را نشانه ترس آنها از استقرار و استمرار یک نظام اسلامی قدرتمند، پیشرو و الگو دانستند و افزودند: دشمنان حتی اگر ادعای نرمش و ظاهری آراسته هم داشته باشند، در باطن به تمام معنا، وحشی و خشن هستند و ملت‌ها باید برای مواجهه با این دشمنان بی‌اخلاق، بی‌دین و بی‌انصاف آماده باشند. حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، «اتحاد» را مهم‌ترین آمادگی مورد نیاز دنیای اسلام برشمردند و افزودند: همه فرق اسلامی چه شیعه و چه سنی، از ایجاد اختلاف حذر کنند و وجود نازنین پیامبر(ص)، قرآن مجید و کعبه شریف را محور وحدت و همبستگی قرار دهند.
رهبر انقلاب اسلامی، هوشیاری ملت‌ها و دولت‌ها در مقابل شیطنت‌های سلطه‌گران را خواستار شدند و افزودند: چرا کشورهایی با ظواهر اسلامی حرف دشمنان را درباره تهدیدات و دشمنی‌های درونی جهان اسلامی قبول و به صراحت از سیاست‌های آنها تبعیت می‌کنند؟
ایشان در پایان سخنان‌شان خطاب به ملت عزیز و امتحان‌داده ایران گفتند: «تداوم راه پرافتخار امام و انقلاب»، «ایستادگی در مقابل دشمنان» و «دفاع بدون ملاحظه از حق و حقیقت»، بی‌تردید عزت و سعادت دنیا و آخرت را به ارمغان خواهد آورد.
روحانی: برخی نگران سلامت تروریست ها هستند
پیش از سخنان رهبر انقلاب اسلامی، آقای روحانی رئیس‌جمهور سالروز ولادت شریف و نورانی پیامبر اسلام(ص) را روز دعوت به حق و همه فضائل اخلاقی دانست و افزود: سیره پیامبر اکرم(ص)، وسط‌گزینی بین حق و باطل نبود، بلکه ایشان در عرصه حق، بهترین مسیر را انتخاب می‌کرد و معنای اعتدال نیز همین است.
رئیس‌جمهور با تأکید بر لزوم افزایش پیشرفت مادی و معنوی در کنار یکدیگر گفت: امروز اقبال جوانان کشور به معنویت و حضور پرشور آنان در عرصه‌های معنوی بیش از گذشته شده و در عرصه پیشرفت مادی نیز براساس گزارش بانک مرکزی، رشد اقتصادی کشور در 6 ماهه اول سال به 4/7 درصد رسیده است. آقای روحانی همچنین درباره اوضاع منطقه با اشاره به برخی گروه‌ها و جریان‌ها که به‌نام پیامبر رحمت، چهره دین را به ترور و خشونت آلوده کرده‌اند، گفت: جمهوری اسلامی ایران همواره در کنار ملت‌های مظلوم منطقه در مقابل تروریسم ایستاده و خواهد ایستاد. رئیس‌جمهور با انتقاد از برخی دولت‌های اسلامی که از موفقیت‌های مردم و ارتش در عراق و سوریه در مبارزه با تروریسم اظهار نگرانی و ناراحتی می‌کنند، افزود: متأسفانه برخی دولت‌های اسلامی به‌جای آنکه نگران مردم مظلوم سوریه و زنان و کودکان و مجروحان و آوارگان در حلب باشند، نگران سرنوشت تروریست‌ها و به‌دنبال سالم خارج‌شدن آنها از حلب هستند. آقای روحانی، سیره و راه پیغمبر اکرم(ص) را مبارزه با ظلم و تجاوز خواند و گفت: واگرایی کشورهای اسلامی، آنها را از عظمت و پیشرفت باز می‌دارد و تنها راه نجات دنیای اسلام، همگرایی و اتحاد است.
دیدار رئیس جمهور اندونزی
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب شامگاه چهارشنبه در دیدار آقای جوکو ویدودو رئیس‌جمهوری اندونزی با اشاره به ظرفیت‌های فراوان 2 کشور، بر افزایش مبادلات و همکاری‌های مختلف اقتصادی، سیاسی و فرهنگی تأکید و خاطرنشان کردند: جمهوری اسلامی پیشرفت و عزت اندونزی به‌عنوان کشوری مسلمان و پرجمعیت را مایه افتخار و عزت امت اسلامی می‌داند. به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر مقام معظم رهبری، حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای، نگاه جمهوری اسلامی به اندونزی را نگاهی براساس برادری و همکاری دانستند و با اشاره به پیشرفت‌های خوب این کشور در بخش‌های گوناگون، افزودند: جمهوری اسلامی ایران نیز ظرفیت‌های زیادی در بخش‌های مختلف اقتصادی و منابع زیرزمینی و معدنی دارد و معتقدیم کشورهای اسلامی باید بر خلاف خواست دشمنان، یکدیگر را تقویت و از اختلاف پرهیز کنند. رهبر حکیم انقلاب اسلامی، سطح پایین مبادلات اقتصادی ایران و اندونزی را شایسته و در خور ظرفیت‌های متعدد 2 کشور ندانستند و تأکید کردند: باید با تعیین مراحل زمانی، سطح مبادلات اقتصادی را به ارقامی مانند ۲۰ میلیارد دلار ارتقا داد.
ایشان با اشاره به توافق‌ها و قراردادهای منعقدشده میان 2 کشور تأکید کردند: باید تلاش شود این توافقات به اقدام و عمل تبدیل شود، البته این همکاری‌ها، مخالفانی دارد ولی ما باید با جدیت و اراده قوی بر آنها غلبه کنیم.
رهبر انقلاب اسلامی، ارتباط و تعامل علمای ایران و اندونزی را نیز مبارک و موجب شکل‌گیری همکاری‌های مستمر 2 کشور دانستند. حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در ادامه، درگیری‌های موجود در منطقه غرب آسیا را تحمیلی و براساس اهداف خباثت‌آمیز بیرونی دانستند و با تمجید از مواضع اندونزی در قبال مساله فلسطین، افزودند: بسیاری از این بحران‌ها با هدف فراموش شدن سخت‌ترین بحران منطقه و مساله اصلی دنیای اسلام یعنی فلسطین به‌وجود آمده است، در حالی‌که نباید اجازه داد این موضوع فراموش شود. رهبر انقلاب اسلامی همچنین با تجلیل از شخصیت برجسته سوکارنو و نقش‌آفرینی مهم او در شکل‌دهی کنفرانس باندونگ که پایه اصلی تشکیل نهضت عدم تعهد شد، خاطرنشان کردند: امروز نیز مواضع سیاسی اندونزی و جمهوری اسلامی ایران در مجامع بین‌المللی به یکدیگر نزدیک است. ایشان همچنین با اشاره به زلزله اخیر در اندونزی برای درگذشتگان این حادثه از درگاه الهی رحمت و مغفرت و برای بازماندگان آنان صبر و آرامش مسألت کردند.
در این دیدار که آقای روحانی، رئیس‌جمهوری نیز حضور داشت آقای «جوکو ویدودو» رئیس‌جمهوری اندونزی ضمن بیان علاقه‌مندی مردم اندونزی به جمهوری اسلامی ایران، هدف اصلی از سفر خود را توسعه روابط اقتصادی بویژه در حوزه انرژی بیان کرد و گفت: مذاکرات سازنده‌ای با دولت ایران داشتیم و مقرر شد ضمن همکاری در بخش گاز و پالایشگاه، شرکت‌های ایرانی از جمله شرکت مپنا در زمینه احداث نیروگاه برق در اندونزی نیز سرمایه‌گذاری کنند. آقای ویدودو با اشاره به اینکه این همکاری‌ها فصل جدیدی از روابط 2 کشور را رقم خواهد زد، افزود: این سطح از روابط اقتصادی میان 2 کشور شایسته 2 کشور بزرگ اسلامی نیست و رسیدن به مرز مبادلات ۲۰ میلیارد دلاری، موضوعی دست‌یافتنی است. رئیس‌جمهور اندونزی علاوه بر انرژی، سایر حوزه‌ها از قبیل گردشگری و تبادلات علمی و دانشگاهی را از موضوعات مورد علاقه برای همکاری دانست و با ابراز تأسف از بی‌ثباتی و بحران‌های ایجادشده در منطقه تاکید کرد: اعتقاد داریم اگر کشورهای مسلمان متحد باشند، به یک قدرت اقتصادی بزرگ و اثرگذار تبدیل خواهند شد. آقای ویدودو همچنین درباره مساله فلسطین تأکید کرد: اندونزی خود را متعهد به موضوع فلسطین می‌داند و ما در حمایت از حقوق مردم فلسطین جدی و فعال هستیم.


Page Generated in 0/0127 sec