گروه اجتماعی: یک متخصص طب سنتی ایرانی آداب صحیح غذا خوردن برای پیشگیری از بیماریها را تشریح کرد. به گزارش خبرگزاری دانشجو، سیدعلی مظفرپور، متخصص طب سنتی ایرانی درباره آداب صحیح غذا خوردن گفت: امروز بسیاری از افراد را مشاهده میکنیم که به انواع اختلالات گوارشی مبتلا هستند که این امر زمینهساز بروز بسیاری از بیماریهاست. به گفته وی، برای اصلاح سیستم گوارش، نخستین قدم رعایت شیوه صحیح غذا خوردن است؛ هرگز تا وقتی گرسنه نشدهاید، غذا نخورید، حتی اگر وقت صبحانه و ناهار و شام رسیده باشد. این متخصص طب سنتی ایرانی افزود: با افزایش سن، قوت هاضمه کم میشود لذا پس از سن جوانی، حجم غذا را کم کنید، نوشیدن آب و مایعات به همراه غذا، اشتباه است و در هضم غذا اختلال ایجاد میکند. وی تاکید کرد: افراد سعی کنند نیم ساعت قبل از غذا تا 2 ساعت پس از آن، مایعات نخورند (در صورت عدم تحمل، آب را به مقدار کم، جرعهجرعه و به آرامی بنوشند تا با مقدار کمتر آب، تشنگی برطرف شود). حتما لقمه را کوچک بردارند، با لقمه بزرگ، فرآیند جویدن کامل نخواهد شد. این متخصص طب سنتی ایرانی افزود: افراد پس از اینکه لقمه را داخل دهان گذاشتند و مشغول جویدن شدند، قاشق را بر زمین بگذارند و تا لقمه بعدی صبر کنند. این متخصص طب سنتی ایرانی تصریح کرد: بهترین زمان بلع لقمه غذا زمانی است که آن را به طور کامل جویده باشید و به مایع رقیقی تبدیل شده و بلع آن آسان باشد.