printlogo


کد خبر: 174074تاریخ: 1396/1/26 00:00
نیمکت

رئیس پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش مطرح کرد
پژوهش درباره ادامه تعطیلی پنجشنبه‌های مدارس
رئیس پژوهشگاه مطالعات آموزش‌وپرورش با بیان اینکه پژوهش درباره «ادامه روند تعطیلی مدارس در روز پنجشنبه» در حال انجام است، گفت: تا زمانی که جواب درستی نگرفته‌ایم، روند فعلی ادامه دارد. علیرضا عصاره، رئیس پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش که «آیا پژوهشی درباره تعطیلی پنجشنبه‌های مدارس انجام شده است؟» به فارس اظهار داشت: تحقیقی در دولت قبل صورت گرفت که «آیا مدارس پنجشنبه تعطیل شود یا خیر»؛ بررسی‌های صورت گرفته مثبت بود و این کار بر اساس آن انجام شد. وی با بیان اینکه کار بعدی این بود که «بررسی کنیم دلیل تعطیلی پنجشنبه‌های مدارس چه بوده است؟» یادآور شد: این پژوهش به این منظور که بدانیم اوقات فراغت دانش‌آموزان مفید بوده و اینکه آیا آنها از محیط مدرسه و شرایط آن خوش‌‌شان می‌آید، در حال انجام است و تحقیقی 2 ساله است که یک سال از آن گذشته است و باید به طور کامل این موضوع را زیر پوشش ببریم و این جزو اولویت‌های ما قرار گرفته است.  

اطلاعیه آموزش‌وپرورش در رابطه با استخدام‌های سال ۹۴
مرکز برنامه‌ریزی منابع انسانی وزارت آموزش‌وپرورش با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: افرادی که در آزمون استخدامی سال ۹۴ موفق به کسب حدنصاب امتیاز لازم نشدند همراه با قبول‌شدگان سال ۹۵ به مراکز دانشگاهی معرفی شوند. به گزارش تسنیم، نتایج نهایی مرحله تکمیل ظرفیت آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش شامگاه دوشنبه 21 فروردین 96 از سوی سازمان سنجش اعلام شد و براین‌اساس داوطلبان پذیرفته‌شده در سومین آزمون استخدامی متمرکز دستگاه‌های اجرایی برای آموزش‌وپرورش باید برای طی سایر مراحل قبل از استخدام (بررسی صلاحیت‌های عمومی، گواهی عدم سوء‌پیشینه، آزمایشات و معاینات پزشکی، تشکیل پرونده استخدامی و دوره مهارت‌آموزی) اقدام کنند. مرکز برنامه‌ریزی منابع انسانی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش‌وپرورش با صدور اطلاعیه‌ای درباره پذیرفته‌شدگان نهایی آزمون استخدام پیمانی سال 94 اعلام کرد: افرادی که به‌دلیل عدم مراجعه یا عدم کسب حد نصاب امتیاز لازم، موفق به گذراندن این دوره نشده‌اند چنانچه دارای اعلام نظر مثبت از سوی هسته گزینش هستند، همراه با قبول‌شدگان آزمون استخدام پیمانی سال 1395 به مراکز دانشگاهی محل آزمون معرفی شوند.

از هر 10 دانش‌آموز 9 نفر مشکل دندان  دارند
وزیر بهداشت ضمن اشاره به وضعیت نامناسب سلامت دندان‌های ایرانیان، از آمار بالای پوسیدگی دندان‌های دانش‌آموزان خبر داد. به گزارش ایسنا، دکتر سیدحسن هاشمی در مراسم آغاز مرحله دوم وارنیش فلورایدتراپی برای دانش‌آموزان مقطع ابتدایی، با بیان اینکه ایرانیان در سن 35 تا 40 سالگی بیش از 12 دندان خراب دارند، گفت: در بسیاری از کشورهای پیشرفته تعداد دندان‌های خراب در گروه سنی بزرگسال کمتر از 4 عدد است. این یعنی در سنین 6 تا 12 سالگی مراقبت خوبی از دندان‌های کودکان خود داشته‌اند. وی افزود: به دانش‌آموزان توصیه می‌کنم روزانه 2 نوبت مسواک بزنند و مصرف شیرینی و تنقلات را کاهش دهند و حتما بعد از آن از مسواک استفاده کنند، چرا که فلوراید موجود در خمیردندان تا 45 درصد از پوسیدگی جلوگیری می‌کند. این طرح که به همت وزارت آموزش و پرورش و وزارت بهداشت اجرا شد، بسیار فعال عمل کرد. وزیر بهداشت همچنین اضافه کرد: تاکنون در این طرح 36 میلیون خدمت به آموزش‌وپرورش ارائه شده و 7 میلیون دانش‌آموز از این خدمات برخوردار شده‌اند. 2 سال پیش آمار دندان‌های سالم در این گروه سنی 5 درصد بود که بعد از اجرای این طرح به 11 درصد رسیده است. این آمار نشان می‌دهد هنوز از هر 10 نفر 9 نفر مشکل دندانی دارند.


Page Generated in 0/0068 sec