printlogo


کد خبر: 174080تاریخ: 1396/1/26 00:00
فتنه تکفیری

اطلاعات حمله شیمیایی توسط تکفیری‌های جفش در اختیار واشنگتن قرار گرفته‌است
القاعده شاهد آمریکایی‌ها
انتشار گزارش 4 صفحه‌ای آمریکایی‌ها درباره حمله شیمیایی به شهر «خان‌شیخون» در حومه ادلب که بهانه حمله موشکی پنتاگون به پایگاه هوایی ارتش سوریه قرار گرفت، نشان می‌دهد شاهد آمریکا کسی نیست جز القاعده!
خبرگزاری ریانووستی در تحلیل این گزارش آورده است طبق ادعای واشنگتن، اطلاعات شبکه‌های اجتماعی، گزارشات طبقه‌بندی شده اطلاعاتی، تصاویر ماهواره‌ای و اطلاعات سازمان «پزشکان بدون مرز» شواهد مقصر شناختن دولت اسد در این حمله شیمیایی بوده است اما این شبکه‌های اجتماعی و پزشکان بدون مرز اطلاعات خود را از گروه وهابی افراطی «جبهه الفتح‌الشام» یا جفش(جبهه النصره سابق و یکی از شاخه‌های گروه القاعده در سوریه) به دست آورده‌اند یعنی همان گروه تروریستی که کنترل اوضاع در استان ادلب سوریه و همه منابع اطلاعاتی در منطقه را در اختیار خود دارد.
علاوه بر این شبکه‌های اجتماعی تصاویری از برخی مصدومان این حادثه منتشر کردند که به بیمارستان‌های ترکیه فرستاده شده بودند. پزشکان ترکیه عامل گازهای مسموم‌کننده قوی را در بدن مجروحان تشخیص دادند که با نمونه‌های خونی که تکفیری‌های استان ادلب در اختیار «پزشکان بدون مرز» گذاشته بودند، مطابقت دارد. کارکنان بیمارستان‌های استان ادلب هم که تحت نفوذ تکفیری‌ها قرار دارند، تصاویری از وضعیت مصدومان این حمله ارسال کردند. در گزارش دولت آمریکا بر اساس این شواهد ادعا شده است: «مخالفان نمی‌توانسته‌اند تمام این گزارشات مربوط به حمله شیمیایی را از خود ساخته و پرداخته باشند، چرا که برای این منظور نیاز به فعالیت همزمان چندین رسانه گروهی و همکاری سازمان‌های مدافع حقوق بشر داشتند که این مساله غیرممکن است.» به عبارت دیگر آمریکایی‌ها عینیت همکاری تنگاتنگ سازمان‌های به اصطلاح حقوق بشری در سوریه با تروریست‌ها را تکذیب می‌کنند. آمریکا همچنین برای اثبات دلایل خود از برخی شواهد استفاده کرده که به صورت مستند وجود ندارد. برای مثال، طبق اطلاعات واشنگتن، متخصصان سوری در زمینه سلاح‌های شیمیایی در تاریخ 4 آوریل در پایگاه هوایی الشعیرات حضور داشته‌اند که ظاهرا دمشق از آنجا حمله شیمیایی خود را انجام داده است. مقامات آمریکایی همچنین گفته‌اند: «هر چند پذیرفته می‌شود گروه تروریستی داعش بارها از مواد سمی و شیمیایی در حملات خود استفاده کرده‌ ولی نمی‌توان مسؤولیت این حادثه یا اینکه آنها دارای مواد شیمیایی استفاده شده در این حمله باشند را به گردن آنها انداخت!

قتل احتمالی نخستین قاضی زن مسلمان آمریکا
جسد نخستین قاضی زن مسلمان آمریکا و نخستین زن آفریقایی- آمریکایی دیوان عالی نیویورک، در حالی در رودخانه‌ هادسون در نزدیکی منطقه منهتن پیدا شد که احتمالا او به قتل رسیده است. صبح سه‌شنبه گذشته به پلیس فدرال نیویورک اعلام شد که شیلا عبدالسلام، گم شده و پلیس همسرش را برای شناسایی جسد او فراخواند. ظاهرا هیچ نشانه‌ محسوسی از ضربه یا جراحت روی بدن عبدالسلام مشاهده نشده اما پلیس سرگرم تحقیق درباره علت مرگش است. عبدالسلام به‌عنوان یک مسلمان در سال 2013 زمانی که از طرف اندرو کومو، فرماندار نیویورک، برای خدمت در دیوان ایالتی استیناف معرفی شد، تاریخ‌ساز شد. کومو چهارشنبه با انتشار پیام تسلیتی عبدالسلام را دارای فضل تقدم دانست و  گفت که نوشته‌ها، دانایی و استحکام شخصیت راسخش مظهر حسنی است که همواره دوام خواهد داشت. بیل دوبلاسیو، شهردار نیویورک نیز ضمن ابراز تأسف از مرگ غم‌انگیز این قاضی زن، او را «پیشگامی فروتن» لقب داد. اف‌بی‌آی هنوز احتمال وقوع جرم ناشی از نفرت را رد نکرده چرا که چند ماه پیش به دنبال پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا نیز یکی از ائمه جماعت و دستیارش نزدیک مسجدی در نیویورک به ضرب گلوله کشته شده بودند. برایان لوین، پژوهشگر ارشد حوزه جرائم ناشی از تنفر، با اعلام رشد 20 درصدی اینگونه جرائم در نیویورک، شعارهای تفرقه‌افکنانه رئیس‌جمهور آمریکا را عامل عمده در پیدایش این روند دانست.
 


Page Generated in 0/0129 sec