printlogo


کد خبر: 174820تاریخ: 1396/2/11 00:00
اخبار

شایع‌ترین شگرد فعالیت  شرکت‌های هرمی
معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی ناجا گفت: متأسفانه فعالیت اکثر شرکت‌های هرمی در اطراف تهران همانند پردیس و پرند در آپارتمان‌های خلوت و بدون رفت‌وآمد انجام می‌شود. به گزارش مهر، سرهنگ محمدرضا اکبری با اشاره به اقدامات پلیس آگاهی در امر مقابله با شرکت‌های هرمی، اظهار داشت: فعالیت اینگونه شرکت‌ها هیچ‌گونه وجهه قانونی و شرعی ندارد. وی با بیان اینکه سال گذشته ۲۳۵ پرونده درباره شرکت‌های هرمی تشکیل شد که نسبت به مدت مشابه قبل ۹۳ درصد افزایش داشته‌ایم، گفت: طی این مدت ۱۸۳ پرونده در این رابطه کشف شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۲۷ درصد افزایش نشان می‌دهد. وی شایع‌ترین شیوه شرکت‌های هرمی را اغفال جوانان جویای کار تحت عنوان استخدام در سازمان‌ها و ارگان‌های دولتی و خصوصی، خرید تورهای مسافرتی و مشاغل با درآمد بالا و کشاندن جوانان و افراد جویای کار به شهرهای تهران و کرج دانست.

رئیس انجمن ارگانیک ایران:
دولت هیچ کمکی نکرده است
رئیس انجمن ارگانیک ایران گفت: تا امروز هیچ‌گونه کمک و یارانه‌ای از سوی دولت برای تولید محصولات ارگانیک تخصیص داده نشده و انتظار ما این است در آینده با توجه به منویات مقام معظم رهبری، به محصولات سالم کشاورزی و دوستدار محیط زیست یارانه‌ اختصاص داده شود. به گزارش فارس، سیدرضا نورایی، رئیس انجمن ارگانیک ایران با اشاره به اینکه در همه جای دنیا گواهینامه، مشخص‌کننده ارگانیک بودن یا نبودن کالاست، گفت: جز ارائه گواهینامه‌های معتبر، ادعای ارگانیک بودن مورد قبول نیست. نورایی استاندارد 11 هزار ایران و استاندارد اتحادیه اروپا را مبنای این گواهینامه دانست و گفت: استاندارد اتحادیه اروپا از جمله گواهینامه‌های معتبر جهانی است. رئیس انجمن ارگانیک ایران تاکید کرد: مردم ادعای کالای ارگانیک را تنها بر مبنای این گواهینامه‌ها قبول کنند. نورایی  ادامه داد: مردم برای شناخت شرکت‌های معتبر توزیع‌کننده ارگانیک که زیر نظر این انجمن هستند، می‌توانند به سایت انجمن مراجعه کنند.
2/5میلیون مسکن خالی و راکد محصول تدبیر و امید
معاون شهردار تهران در نقد سیاست‌های مسکن دولت تدبیر و امید گفت: 5/2 میلیون مسکن خالی و راکد در کشور وجود دارد و مسکن به جای کالای زیستی و مصرفی تبدیل به ابزار انباشت سرمایه شده است. پژمان پشمچی‌زاده، معاون شهرسازی و معماری شهردار تهران، به ادعاهای اخیر عباس آخوندی (وزیر راه‌وشهرساز) و حناچی معاونش پاسخ داد. وی با اشاره به خاستگاه مدیران گفت: «محل زندگی افراد نشان می‌دهد وابسته به 4 درصدی‌ها هستند یا 96 درصدی‌ها! وقتی وزیری دفترکارش در بالاترین طبقه برجی در تپه‌های عباس‌آباد با کاربری فضای سبز باشد و در مترو و خیابان در کنار مردم نباشد، هم از مشکلات واقعی مردم 96 درصدی بی‌خبر خواهد بود و هم شهر را در قالب منطقه یک تحلیل می‌کند و رشد مناطق جنوبی شهر را نمی‌بیند.» معاون شهردار تهران در نقد سیاست‌های مسکن دولت تدبیر و امید گفت: «5/2 میلیون مسکن خالی و راکد در کشور وجود دارد و مسکن به جای کالای زیستی و مصرفی تبدیل به ابزار انباشت سرمایه شده است. وظیفه‌ تعادل در حوزه مسکن هم در اساسنامه وزارت راه‌وشهرسازی تصریح شده است. اگر این وضعیت اصلاح نمی‌شود به دلیل نگاه سرمایه‌سالاری دولتی است که نگران انباشت سرمایه 4 درصدی‌هاست  اگر نه در کشورهای توسعه یافته با سیاست‌های مالیات و عوارض مقابل احتکار مسکن ایستاده‌اند.» معاون شهرسازی شهردار تهران در پاسخ به نقدهای پیروز حناچی معاون وزیر شهرسازی درباره‌ ساخت بلندمرتبه‌ها در تهران و ادعای ساخت بلندمرتبه در جوار کوچه‌های باریک و 6 متری گفت: «درباره بلندمرتبه‌سازی از 979 بلندمرتبه‌ شهر تهران، فقط 208 مورد مربوط به 12 سال اخیر و براساس رأی کمیسیون ماده 5 است؛ کمیسیون ماده 5 هم از 7 عضو صاحب رای‌ا‌ش فقط یک نفر از شهرداری و باقی از دولتند. اگر شهردار تهران را مسؤول تصمیمات نادرست چنین کمیسیونی می‌دانند پس تکلیف 1120 شهر دیگر که دبیرخانه کمیسیون‌شان در ادارات کل راه‌وشهرسازی استان‌ها تشکیل می‌شود با کیست؟»


Page Generated in 0/0268 sec