رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو، گفت: وقتی آبلیمو با افزودنیها ترکیب میشود دیگر نمیتوان به آن عنوان آبلیموی صددرصد طبیعی اطلاق کرد. به گزارش میزان، نسترن محمدی گفت: اینکه عبارت صددرصد طبیعی برای آبلیموی خالص و غیربازسازی شده به کار میرود و عنوان طبیعی برای محصولاتی که مواد افزودنی سنتتیک به آنها اضافه نشده باشد کاربرد دارد و معمولا قیمت محصولات صددرصد طبیعی گرانتر است. محمدی اظهار داشت: اما با همه این تفاسیر نظارت سازمان بر تولیدکنندگان مستمر است و دستگاههای نظارتی، چون ما اهتمام خود را در مبارزه متخلفان و متقلبانی قرار میدهند که به اشکال مختلف میخواهند از نظارتها فرار کنند. رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو در ادامه با بیان اینکه اگرچه در برخی موارد هم افراد غیرمسؤول و ناآگاه مطالبی مطرح میکنند، اظهار داشت: با این توجیه که آبلیموهای موجود در بازار از مواد شیمیایی ساخته شده و آبلیمو نیست موجب تشویش اذهان میشود اما به پشتوانه نظارتهای جدی معاونتهای غذا و داروی دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور به عنوان مجریان سیاستهای کلان سازمان غذا و دارو، نباید آنها را جدی تلقی کرد.