printlogo


کد خبر: 184305تاریخ: 1396/8/21 00:00
اخبار

مهلت ثبت‌نام در جشنواره عمار تمدید شد
دبیرخانه هشتمین جشنواره مردمی فیلم عمار، مهلت ثبت‌نام در این جشنواره را به مدت 10 روز تا 30 آبان تمدید کرد. به گزارش «عمار فیلم»، براساس اعلام دبیرخانه هشتمین جشنواره مردمی فیلم عمار، مهلت ثبت‌نام در این جشنواره که پیش‌تر تا ۲۰ آبان عنوان شده بود، به مدت ۱۰ روز تا ۳۰ آبان‌ماه تمدید شد. بنا براین گزارش، فیلمسازان و علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به وبسایت این جشنواره به نشانی Ammarfilm.ir اثر خود را در یکی از بخش‌‌های «فیلم»، «فیلمنامه»، «تولیدات رادیویی»، «فیلم ما»، «نقد، مقاله و پژوهش‌های سینمایی» و «آگهی بازرگانی و اقلام تبلیغی»، ثبت‌ کرده و حداکثر 5 روز پس از آن، اثرشان را به دبیرخانه تحویل دهند. گفتنی است، هشتمین دوره جشنواره مردمی فیلم عمار همچون سال‌های گذشته در ایام بزرگداشت حماسه مردمی «نه دی» و اکران‌های مردمی آن به‌صورت همزمان در شهرها و روستاهای کشور برگزار می‌شود.


روایتی ساده از ماجرایی پیچیده منتشر شد
رمان نوجوان «روایتی ساده از ماجرایی پیچیده» نوشته ابراهیم حسن‌بیگی، به همت حوزه هنری کودک و نوجوان و توسط نشر سوره مهر به بازار کتاب عرضه شد. به گزارش مهر، این اثر با ارائه روایتی ساده از ماجراهایی که شخصیت نوجوان باید از سر بگذراند، فراز و نشیب‌های زندگی او را بازگو می‌کند و در عین حال روایتگر یک برهه تاریخی است. حسن‌بیگی درباره داستان رمان «روایتی ساده از ماجرایی پیچیده» می‌گوید: این اثر روایت نوجوانی است به نام الیاس از ترکمن‌صحرا که کودکی و نوجوانی من در آن رقم خورده است و آدم‌هایش تاکنون در داستان‌های من نقش زیادی داشته‌اند. روایت الیاس در این رمان روایت زمین است و خان و رعیت و صد البته ظلم و ستم با چاشنی عشقی ناخواسته در الیاس. مفهوم برتری و نابرابری و ظلم و ستم و در یک کلام استکبار، مفهومی است که در ظرف مکان و زمان نمی‌گنجد و الیاس بهانه‌ای است تا نوجوانان امروز ما با این مفاهیم آشنا شوند. رمان «روایتی ساده از ماجرایی پیچیده» توسط انتشارات سوره مهر در 2500 نسخه به بازار کتاب عرضه شده است.

انتشار اثر تازه مرتضی سرهنگی پس از سال‌ها
«روزهای خرمشهر» روایتی از حمله عراق به ایران با قلم مرتضی سرهنگی و تصویرگری سحر فرهادروش پس از سال‌ها بازنشر شد. به گزارش فارس، «روزهای خرمشهر» نام یکی از داستان‌های سرهنگی است که برای کودکان به نگارش درآورده است؛ این کتاب پس از سال‌ها دوباره منتشر شد. سرهنگی کارش را در روزهای آغازین دفاع‌مقدس در نشریات با انجام مصاحبه با رزمنده‌ها شروع کرد. وی علاقه‌مندی به کتاب و نویسندگی را مربوط به دوران کودکی می‌داند. سرهنگی اهمیت ادبیات دفاع مقدس را بخوبی می‌داند و از این رو در عرصه ادبیات کودک و نوجوان نیز ورود پیدا کرده و رسالت مهم خویش را به انجام رسانده است. در بخشی از این کتاب آمده است: «خرمشهر یک شهر بندری است. خرمشهر، یکی از قشنگ‌ترین شهرهای بندری کشور ما است. سال‌ها پیش، وقتی ارتش متجاوز عراق به خاک میهن مقدس ما حمله کرد، خرمشهر از نخستین شهرهایی بود که به محاصره‌ عراقی‌ها در آمد. مردم خرمشهر برای دفاع از شهر آماده شدند. آنان با دست خالی و کمترین سلاح در برابر دشمن مقاومت کردند. خیابان‌ها، کوچه‌ها، پس‌کوچه‌ها، خانه‌ها، مدرسه‌ها و کارخانه‌ها و همه جا سنگر مردم شد. عراقی‌ها با توپ و تانک به طرف شهر هجوم آوردند. هواپیماها و هلیکوپترهای عراقی آسمان آبی خرمشهر را سیاه کردند. صدای انفجار بمب‌ها و خمپاره‌ها لحظه‌ای قطع نمی‌شد. کشتی‌ها در آتش می‌سوختند. مرغ‌های آبی، با پر و بال خونی، روی موج‌های کارون و اروندرود افتادند و نخلستان‌ها و باغ‌ها سرسبزی خود را به سرخی و سیاهی آتش و دود دادند. عراقی‌ها پل بزرگ شهر را منفجر کردند و به طرف مرکز شهر هجوم آوردند. مردم و نظامیان خرمشهری 34 شبانه‌روز در مقابل حمله‌های شدید عراقی‌ها مقاومت کردند. مهمات و اسلحه کم بود و نیروی کمکی هم دیر رسید. عراقی‌ها با فشار زیاد وارد خرمشهر شدند...».
 


Page Generated in 0/0060 sec