گروه اجتماعی: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: برخی غذاها و خوراکهای محلی، در حال فراموشی است و وزارت بهداشت برای شناسایی و ترویج این غذاها، برنامههای جدی دارد. به گزارش میزان، زهرا عبداللهی گفت: در 2 سال گذشته و با همکاری کارشناسان تغذیه شاغل در مراکز بهداشت استانها و شهرستانهای کشور، انواع غذاها و خوراکهای محلی شناسایی و از نظر ارزش تغذیهای، میزان کالری، قند، چربی و نمک آنالیز شد و کتابی تحت عنوان خوراکهای بومی ایران چاپ شد که در آن توصیههای کارشناسان تغذیه نیز بیان شده است. وی برگزاری نمایشگاههای غذای سالم و غذاهای محلی را در فرهنگسازی تغذیه سالم موثر دانست و گفت: یکی از اقداماتی که در کارگروه بینبخشی تغذیه و امنیت غذایی در دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی دنبال میشود این است که وزارت صنعت، معدن و تجارت در صدور بی رویه مجوز برای
فست فودها، بازنگری کرده و صدور مجوز برای فروش غذاهای محلی و ایرانی را تشویق کند. عبداللهی یکی از دلایل مصرف بالای فستفود را صدور بیرویه مجوز برای فعالیت آنها عنوان کرد و افزود: تعداد واحدهای عرضه فستفود حتی در روستاها بشدت در حال افزایش است و اگر هدف از این کار، افزایش اشتغال است، باید در جهت بهبود تغذیه جامعه و حفظ سلامت مردم و از طریق عرضه غذاهای ایرانی باشد.