printlogo


کد خبر: 187583تاریخ: 1396/10/30 00:00
نگاهی به تیم‌ملی هندبال ژاپن
تیم 3 ملیتی، رقیب سرسخت ایران

تیم‌ملی هندبال ژاپن در حالی فردا برای هشتمین بار برابر تیم ایران در مسابقات قهرمانی آسیا قرار می‌گیرد که از 2 بازیکن اروپایی نیز در ترکیب تیم خود بهره می‌برد. هجدهمین دوره مسابقات هندبال قهرمانی مردان آسیا از ۲۸ دی‌ماه در سوان کره‌جنوبی  آغاز شده است. تیم هندبال ایران در دور مقدماتی و در گروه اول با تیم‌های ازبکستان و ژاپن هم گروه است. شاگردان «ماچک» روز جمعه ۲۹ دی‌ماه در نخستین مسابقه خود در این رقابت‌ها تیم ازبکستان را با اقتدار بردند. امروز شنبه ۳۰ دی‌ماه نیز قرار است تیم ایران با تیم‌ملی هندبال ژاپن روبه‌رو شود. در تاریخ برگزاری رقابت‌های قهرمانی آسیای مردان تیم هندبال ایران و ژاپن 7 بار برابر یکدیگر صف‌آرایی کرده‌اند که حاصل آن 2 برد برای ایران و 5 برد برای ژاپن
بوده است.
ژاپنی‌ها در تاریخ حضور خود در مسابقات قهرمانی مردان آسیا صاحب 2 طلا، ۵ نقره و ۴ برنز شده اند و سومین تیم برتر آسیا هستند. در دوره قبل نیز این تیم صاحب نشان برنز شد.
ژاپن سابقه ۴ بار حضور در المپیک را نیز دارد. بهترین نتیجه تیم ژاپن در المپیک عنوان نوزدهم بوده است. همین طور این تیم بارها در مسابقات قهرمانی جهان حاضر بوده که بهترین عنوانش رده ۱۹ در سال ۱۹۷۶ بوده است.
تیم‌ملی هندبال ژاپن از نخستین سال رقابت‌های قهرمانی آسیا در این دیدارها حضور داشته و مدال‌های طلایش برای نخستین و دومین دوره این مسابقات است.
تیم ملی هندبال ژاپن در سال ۲۰۱۸ و در مسابقات قهرمانی مردان آسیا با ترکیب بازیکنان ژاپنی و 2 اروپایی در رقابت‌ها حاضر است. 2 بازیکن فرانسوی و اسپانیایی تبعه در این تیم بازی خواهند کرد. کارلوس آنتالیوی اسپانیایی ۴۸ ساله نیز سرمربی این تیم است. این مربی در کارنامه ورزشی خود مدال برنز المپیک سال ۲۰۰۴ را دارد. وی در المپیک سال ۲۰۰۰ در تمام 8 مسابقه تیم اسپانیا را همراهی کرد و ۳۱ گل برای کشورش به ثمر رساند. وی در المپیک ۲۰۰۴ نیز در 7 مسابقه ۲۳ گل ثبت کرده است.
هجدهمین دوره مسابقات هندبال قهرمانی مردان آسیا از ۲۸ دی‌ماه در سوآن کره‌جنوبی  آغاز شد. 3 تیم اول این رقابت‌ها جواز حضور در مسابقات قهرمانی جهان سال ۲۰۱۹ را کسب خواهند کرد.
نگاهی به تاریخ بازی‌های ایران و ژاپن:
سال ۱۹۹۳ - بحرین (ایران ۲۳- ژاپن ۲۵)
سال ۲۰۰۰- ژاپن ( ایران ۱۱- ژاپن ۳۳)
سال ۲۰۰۲- ایران ( ایران ۲۵- ژاپن ۲۹)
سال ۲۰۰۴ - دوحه (ایران ۲۱ - ژاپن ۲۸)
سال ۲۰۰۶- تایلند (ایران ۲۸- ژاپن ۲۵)
سال ۲۰۱۰ - لبنان (ایران ۲۳- ژاپن ۳۶)
سال ۲۰۱۲ - عربستان (ایران ۲۷- ژاپن ۲۵)
 


Page Generated in 0/0055 sec