printlogo


کد خبر: 187736تاریخ: 1396/11/3 00:00
اخبار

آمار روابط‌عمومی صدا و سیما از تریبون در اختیار دولت در 9 ماه اخیر
2500  ساعت برنامه یک طرفه در اختیار دولتمردان
مدیرکل روابط عمومی رسانه ملی در واکنش به فضاسازی‌ها درباره مناظره تلویزیونی درباره برجام گفت: از ابتدای امسال تاکنون حدود 2500 ساعت برنامه در ساعات پربیننده در اختیار دولتمردان قرار داشته که یک طرفه و بی‌واسطه با مردم گفت‌وگو کنند. محمدحسین رنجبران در گفت‌وگو با فارس، با بیان اینکه بیانیه وزارت امور خارجه درباره یک برنامه تلویزیونی در شأن جایگاه بالای این وزارتخانه به عنوان مسؤول دیپلماسی جمهوری اسلامی و رویه وزیر محترم و خوشنام آن نیست، به برنامه چهارشنبه‌شب «ثریا» اشاره و تصریح کرد: در این برنامه هم نمایندگان دو تفکر در برنامه حضور داشتند و صحبت‌های خود را درباره برجام و آخرین وضع آن بیان کردند و به نظرم این حداقل حق مخاطب است که در کنار پخش دقایقی فراوان از برنامه‌های یک طرفه و تایید‌کننده برجام، تنها در یک برنامه، تضارب آرایی در این باره به وجود آید. رنجبران گفت: برنامه ثریا تاکنون حداقل 4 بار در نامه‌نگاری‌های مختلف از وزارت امور خارجه دعوت کرده است نماینده‌ای را برای گفت‌وگوی صریح با نماینده‌ای از منتقدان معرفی کند که البته جوابی دریافت نکرده است. مدیرکل روابط عمومی رسانه ملی تعامل سازمان صداوسیما با دولت را در 2 سال گذشته کم‌نظیر خواند و افزود: از ابتدای امسال تاکنون حدود 2500 ساعت برنامه در ساعات پربیننده در اختیار دولتمردان قرار داشته است که یک طرفه و بی‌واسطه با مردم گفت‌وگو کنند و این یعنی روزی تقریبا 8 ساعت برنامه در بهترین زمان و این آمار گویای این تعامل است و به نظرم خوب است دولتمردان از این فرصت‌ها استفاده بهتری کنند تا با بیان فعالیت‌های‌شان روحیه امید را به جامعه بدمند.

نفتکش‌ها هنوز با پرچم غیرایرانی تردد می‌کنند
نایب‌رئیس کمیسیون انرژی مجلس با اشاره به گذشت 2 سال از اجرای برجام گفت: در حال حاضر شرایط به گونه‌ای است که کشتی‌های نفتکش ما همچنان باید با پرچم یک کشور دیگر تردد کنند. هدایت‌الله خادمی در گفت‌وگو با مهر، با اشاره به گذشت 2 سال از آغاز اجرای برجام درباره وضعیت فروش نفت و محصولات نفتی در این مدت بویژه پس از روی کار آمدن دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا اظهار داشت: انتظاراتی که ما از برجام داشتیم و در ابتدا هم اعلام می‌شد، برآورده نشده و بخش عمده‌ای از آنها باقی مانده است. نایب‌رئیس کمیسیون انرژی مجلس در توضیح این مساله عنوان کرد: تصور ما از برجام این بود که تعهدات‌مان را انجام دهیم و در مقابل، مبادلات بانکی ما آزاد و آسان شود، تحریم‌ها لغو شود و اگر شرکت خارجی قصد سرمایه‌گذاری در ایران داشت براحتی و بدون ترس وارد شود. خادمی ادامه داد: در حوزه نفت و گاز آن انتظاری که داشتیم، محقق نشده و کسی برای سرمایه‌گذاری مراجعه نکرده، از آن طرف معلوم نیست پول فروش نفت را چطور دریافت می‌کنیم. وی افزود: در حال حاضر هم شرایط به گونه‌ای است که کشتی‌های نفتکش ما همچنان باید با پرچم یک کشور دیگر رفت و آمد کنند؛ مانند کشتی سانچی که با پرچم پاناما ثبت شده بود. در واقع شرایط فعالیت حوزه نفت و گاز نسبت به دوران قبل از برجام فرق چندانی نکرده است به گونه‌ای که بیشتر نفتکش‌های ما به دلیل تداوم مشکلات ناشی از تحریم همچنان با پرچم‌های غیرایرانی تردد می‌کنند.

پنس: آمریکا دیگر برجام را تأیید نخواهد کرد
معاون رئیس‌جمهور آمریکا در سفر به فلسطین اشغالی، سخنرانی و ادعاهایی را علیه ایران مطرح کرد. به گزارش فارس، مایک پنس که به سرزمین‌های اشغالی سفر کرده است، روز گذشته در «کنست» (پارلمان رژیم صهیونیستی) با «فاجعه» خواندن توافق هسته‌ای ایران، گفت آمریکا دیگر این توافق را تایید نخواهد کرد. پنس اضافه کرد: با رهبری ترامپ، تلاش می‌کنیم محدودیت‌های موثر و بادوامی را بر برنامه موشکی ایران اعمال کنیم. ماه قبل ترامپ تعلیق تحریم‌های ایران را تمدید کرد تا به کنگره و متحدان اروپایی زمان دهد اقدامات قوی‌تری علیه این کشور در نظر بگیرند. معاون رئیس‌جمهور آمریکا با بیان اینکه این آخرین باری بود که تعلیق تحریم‌های ایران تمدید شد، تاکید کرد: ترامپ می‌گوید اگر توافق به سرعت اصلاح نشود، آمریکا از آن خارج می‌شود.


Page Generated in 0/0060 sec