printlogo


کد خبر: 190589تاریخ: 1397/1/16 00:00
مسؤول برنامه سلامت نوروزی وزارت بهداشت عنوان کرد
پلمب بیش از 2 هزار رستوران در نوروز

گروه اجتماعی: مسؤول برنامه سلامت نوروزی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از معدوم شدن هزار و 341 تن مواد غذایی تاریخ گذشته و پلمب 2 هزار و 112 رستوران و مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی متخلف در ایام نوروز خبر داد. رضا غلامی به ایرنا گفت: بیشتر اماکنی که پلمب شدند، رستوران و چلوکبابی و پس از آن نانوانی‌ها و قنادی‌ها بودند و علاوه بر پلمب 2 هزار و 112 اغذیه‌فروشی غیربهداشتی، 10 هزار و 221 رستوران و مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی غیربهداشتی و متخلف به مراجع قضایی معرفی شدند. وی گفت: در این مدت 782 هزار و 163 مورد بازرسی انجام شد که 27 هزار مورد آن مربوط به رستوران‌های بین‌راهی و 18هزار و 33 بازرسی مشترک با سازمان تعزیرات و دیگر دستگاه‌ها بوده است. غلامی با بیان اینکه ایام نوروز سال گذشته 4 هزار مرکز تهیه و توزیع غذا و رستوران پلمب شد، افزود: کاهش این آمار در سال جاری به 2 هزار و 112 مورد به دلیل رفع نقص‌های بهداشتی در محل و همچنین رعایت مسائل بهداشتی از سوی صاحبان اغذیه‌فروشی‌هاست.
 


Page Generated in 0/0068 sec