printlogo


کد خبر: 190662تاریخ: 1397/1/18 00:00
اخبار

درخواست سازمان نظارت بر رسانه‌های روسیه از دیوان عالی این کشور برای فیلترینگ تلگرام
روزهای آخر تلگرام در روسیه
سازمان نظارت بر رسانه‌های روسیه از دیوان عالی این کشور خواست، دستور فیلتر شدن پیام‌رسان تلگرام را صادر کند.  سازمان نظارت بر ارتباطات و رسانه‌های جمعی روسیه از دیوان عالی این کشور خواست نرم‌افزار پیام‌رسان «تلگرام» فیلتر شود.  به نوشته خبرگزاری «اینترفاکس»، این سازمان از شرکت سازنده پیام‌رسان تلگرام به خاطر عدم ارائه کدهای رمزنگاری به دیوان عالی روسیه شکایت کرد. سازمان نظارت بر رسانه‌های جمعی روسیه همچنین از دیوان عالی این کشور خواست مانع دسترسی تلگرام به منابع اطلاعاتی شود. دولت روسیه چند هفته قبل به شرکت تلگرام برای تحویل دادن سیستم رمزنگاری پیام‌های این نرم‌افزار اولتیماتوم داده و اعلام کرده بود در غیر این صورت تلگرام در روسیه فیلتر خواهد شد. بنا به گزارش «فایننشال‌تایمز»، سازمان نظارت بر ارتباطات روسیه تهدید کرده تلگرام 2 هفته فرصت دارد کدهای رمزگذاری حساب‌های کاربران خود را در اختیار سازمان اطلاعات روسیه (FSB) قرار دهد، در غیر این صورت مسدود خواهد شد. دولت روسیه ماه گذشته نیز  به مدیران این پیام‌رسان هشدار داده بود که اگر خواسته مسکو را برآورده نکنند تلگرام در روسیه مسدود می‌شود. به نوشته «فایننشال‌تایمز»، تقاضای FSB برای دسترسی به ترافیک اطلاعاتی رمزگذاری شده فقط مربوط به روسیه نیست و دولت‌های آمریکا، انگلیس و چند کشور اروپایی نیز چنین تقاضایی دارند.تاکنون تلگرام تمام درخواست‌های دولت روسیه برای همکاری در این زمینه را رد کرده است و پاول دوروف، بنیانگذار تلگرام نیز ماه گذشته گفت که این شرکت همچنان پایبند آزادی و حریم خصوصی کاربران خود است.
نخست‌وزیر انگلیس: تلگرام، خانه تروریست‌ها و تبهکاران شده
چندی پیش نخست‌وزیر انگلیس در سخنانی در نشست مجمع جهانی اقتصاد در داووس اعلام کرد این کشور به پیشرفت‌هایی در زمینه مقابله با شبکه‌های اجتماعی با محتواهای افراطی و تروریستی دست پیدا کرده است ولی خواستار انجام اقدامات بیشتری است. وی به پیام‌رسان تلگرام نیز اشاره و آن را متهم به تسهیل ارتباط توسط تروریست‌ها کرد و گفت: همان طور که این شرکت‌های بزرگ باید برای مقابله با محتواهای افراطی و تروریستی اقدام کنند، ما به واکنش در برابر پلتفرم‌های کوچک‌تر نیز نیاز داریم، چرا که این پلتفرم‌های کوچک‌تر می‌تواند به سرعت به خانه تبهکاران و تروریست‌ها تبدیل شود. ما این مساله را مشاهده کرده‌ایم که این اتفاق با تلگرام می‌افتد. ما خواستار همکاری بیشتر از سوی پلتفرم‌های کوچک‌تر مثل این (تلگرام) هستیم. هیچ پلتفرمی نمی‌خواهد به عنوان «پلتفرم تروریست‌ها» شناخته و معروف شود.


70 درصد صنعت بیمه در انحصار 4 شرکت
گروه بیمه کشور از سال ۹۱ تا ۹۵ در وضعیت غیررقابتی به سر برده و حدود ۷۰ درصد سهم بازار در اختیار ۴ شرکت بزرگ دولتی و شبه‌دولتی است. به گزارش پژوهشکده پولی و بانکی، حسن فروزان‌فرد، رئیس کمیسیون رقابت، خصوصی‌سازی و سلامت اداری اتاق بازرگانی ایران با بیان این مطلب اظهار داشت: هر چند میزان انحصار در حال کاهش است اما هنوز شاهد وضعیت غیررقابتی در این صنعت هستیم. وی با اشاره به اینکه بالاترین میزان انحصار در اختیار صنعت خودروسازی قرار دارد، ادامه داد: پس از خودروسازی، صنعت بیمه کشور بیشترین میزان انحصار را به خود اختصاص داده است. صنعت بیمه کشور، آنگونه که باید در سالم‌سازی و تقویت کسب‌وکار، نقش ایفا نمی‌کند و از جایگاه پیشگیرانه خود بسیار فاصله دارد.
 

جزئیات ممنوعیت واردات کالا از 4 کشور
براساس بخشنامه ارزی بانک مرکزی واردات کالا از 4 کشور بدون انتقال ارز ممنوع شد. به گزارش فارس، بانک مرکزی درباره کالاهای وارد شده قبل از 16 بهمن 96 و گشایش برات اسنادی، بدون تعهد بانک دستورالعمل مهمی صادر کرد. این دستورالعمل که از سوی اداره سیاست‌ها و مقررات ارزی بانک مرکزی به تمام بانک‌های داخلی کشور صادر شده شیوه پرداخت و گشایش برات اسنادی را تشریح کرده است و متقاضیان مربوط تا پایان فروردین 97 می‌توانند از این شیوه بهره‌مند شوند. این گزارش می‌افزاید: واردات کالا از کشورهای چین، ترکیه، کره‌جنوبی و هند برای ثبت سفارش‌های پس از 16 بهمن‌ماه 96 بدون خرید ارز از بانک مرکزی ممنوع است.
 


Page Generated in 0/0052 sec