printlogo


کد خبر: 1910تاریخ: 1392/12/22 00:00
مذاکرات

برای شکست مذاکرات هم برنامه داشته باشید
آیت‌الله‌العظمی ناصر مکارم شیرازی از مراجع تقلید، صبح دیروز در درس خارج فقه خود که در مسجد اعظم قم برگزار شد، اظهار داشت: درباره مذاکرات مربوط به انرژی هسته‌ای که امیدواریم به جایی برسد اما هرگز نباید خیال کنیم به‌طور قطع به جایی می‌رسد، باید این فرض را داشته باشیم که اگر به نتیجه نرسید چه کنیم تا گرفتار سردرگمی نشویم. برنامه اقتصاد مقاومتی برای این است که در چنین شرایطی دچار مشکل نشویم.  به گزارش رسا، این مرجع تقلید افزود: زیاده‌خواهی دشمنان نشان می‌دهد که اینها قانع نیستند، هنوز مساله هسته‌ای تمام نشده صحبت از مسائل دیگر و مراکز نظامی است، اینها بهانه‌های بچگانه‌ای است که ماهیت آنها را نشان می‌دهد.

دیدار اشتون با محکوم فتنه دزدانه بود
علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی دیروز پارلمان در واکنش به دیدار کاترین اشتون با محکوم فتنه 88، گفت: اقدامی که نماینده اروپا انجام داد بسیار زشت بود. وی که در پاسخ به اخطار مهدی کوچک‌زاده پیرامون ملاقات کاترین اشتون با محکوم فتنه 88 سخن می‌گفت، اضافه کرد: اگر می‌خواستند ملاقاتی کنند باید طبق پروتکل از قبل به وزارت امور خارجه اطلاع می‌دادند. اینکه دزدانه ملاقاتی کنند دون‌شأن اروپایی‌هاست. به گزارش فارس، رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اروپایی‌ها توجه ندارند با این کارها چه خدشه‌ای به خودشان وارد می‌شود، تصریح کرد: این دیدار را با کاپیتولاسیون مقایسه نکنید زیرا در کاپیتولاسیون ما حقوق رسیدگی قضایی را واگذار کرده بودیم که با موضوع امروز متفاوت است.

دیپلماسی عمومی ابزار جهان اسلام برای تغییر «هندسه قدرت جهانی»
حمیدرضا مقدم‌فر، دبیر نشست تخصصی مدیریت راهبردی تحولات دوره گذار و پیچ تاریخی در این نشست تخصصی با بیان اینکه در واکنش به این تحولات بنیادین دولت‌ها ناچارند ابزار و راهکارهای جدیدی را برای مواجه شدن و تعامل با قدرت‌های نوظهور جهان ابداع کنند و به کار گیرند، دیپلماسی عمومی را از جمله این ابزار‌ها برشمرد که می‌توان آن را مجرای تعامل و اعمال نفوذ دولت‌ها بر افکار عمومی و توده‌های جهانی دانست. به گزارش تسنیم، مقدم‌فر با بیان اینکه سرمایه‌گذاری کلان دولت‌ها بر دیپلماسی عمومی از اهمیت یافتن جایگاه افکار عمومی مردم جهان در عرصه معادلات سیاسی و اجتماعی حکایت دارد، تاکید کرد: دیپلماسی عمومی می‌تواند ابزار کارآمد ملت‌های جهان اسلام برای تعامل با یکدیگر و افزایش ضریب تاثیر آنها بر روند تحولات جهانی باشد.
 


Page Generated in 0/0117 sec