printlogo


کد خبر: 193274تاریخ: 1397/3/9 00:00
افزودن سبوس به آرد در نانوایی‌ها تخلف است

رئیس هیات مدیره صنایع آرد کشور گفت: اضافه کردن سبوس به صورت دستی به نان از سوی نانواها تخلف است و مشاهده آن در نانوایی‌ها پیگرد قانونی دارد. به گزارش ‌ایلنا، حسین ‌یزدجردی، رئیس هیات مدیره صنایع آرد کشور با اشاره به اینکه سبوس مصرفی در نانوایی‌ها خوراک دام است، افزود: اضافه کردن این سبوس به نان نه‌تنها خاصیت غذایی ندارد، بلکه برای بدن انسان مضر نیز خواهد بود. وی تبلیغ گسترده از سوی وزارت بهداشت درباره خواص نان سبوس‌دار را سبب اقبال گسترده مردم به این ماده غذایی دانست و گفت: همه خواص بیان شده برای سبوس در این ماده غذایی موجود است اما سبوسی که در کارخانه مخلوط در آرد خواهد بود. وی با اشاره به تولید آرد تیره در کشور که دارای سبوس است، ادامه داد: در حال حاضر آرد کامل به دلایل بهداشتی در کشور تولید نمی‌شود اما آرد 88 درصد و 85 درصد تولید می‌شود که درصورت نیاز به افزایش حجم سبوس آرد، این فرآیند باید در کارخانه انجام شود.  
 


Page Generated in 0/0051 sec