printlogo


کد خبر: 194182تاریخ: 1397/3/31 00:00
اخبار

رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی:
تغییر قیمت میوه ساعتی است
انواع میوه در هفته‌های گذشته با افزایش قیمت روبه‌رو شده و قیمت آن در بازار مصرف از خیابانی به خیابان دیگر و از مغازه‌ای به مغازه‌ دیگر متفاوت است به‌طوری که اغلب میوه‌فروشان در سطح شهر از ترس به فروش نرفتن میوه‌های‌شان از آوردن بار خودداری می‌کنند. رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی در این‌باره می‌گوید این شرایط فقط برای بازار خرده‌فروشی نیست بلکه قیمت‌ها در بازار مرکزی میوه و تره‌‌بار هم مثل طلا، ساعتی تعیین می‌شود و نظارت مناسبی در این زمینه وجود ندارد. به گفته اسدالله کارگر، نظم و نظامی در فروش میوه میدان مرکزی میوه و تره‌بار به عنوان مرکز عمده‌فروشی وجود ندارد به گونه‌ای که از ساعت ۲۱ هر شب تا پاسی از نیمه‌شب که خرید و فروش میوه در میدان مرکزی آغاز می‌شود، فروشندگان عمده محصولات خود را هر ساعت به یک قیمت در میدان مرکزی عرضه می‌کنند و میوه‌فروشان مجبورند میوه را ساعتی خریداری کنند؛ یعنی هر قدر از این ساعات می‌گذرد قیمت میوه‌ها بیشتر می‌شود. وی اظهار می‌دارد که در چنین شرایطی فروشندگان میوه به غیر از هزینه‌های تبعی مغازه‌های خود که از منطقه‌ای به منطقه دیگر فرق می‌کند، عمدتا به دلیل ساعتی بودن قیمت‌ها، مجبورند میوه‌های خریداری‌شده خود را با قیمت‌های متفاوتی در بازار مصرف عرضه کنند. این وضعیت نشان می‌دهد که بازار مرکزی میوه و تره‌بار به عنوان پایگاه عمده‌فروشی میوه و تره‌بار که تامین‌کننده این محصولات روزانه پایتخت است، از هرگونه نظارت دقیق برای جلوگیری از آشفتگی بازار و همچنین رانت‌های قیمتی بی‌بهره است.
قیمت انواع میوه در بازار(تومان)
نوع میوه    قیمت‌در میادین     قیمت در مغازه
توت‌فرنگی    8100    15-10 هزار
موز دست‌چین    5900    7500
هندوانه    2100    2500
ملون    3200    3800
زردآلو    7400    15-12 هزار
انگور یاقوتی    8500    15-12 هزار
هلو    5200    8-7 هزار
گیلاس درجه‌یک    13000    20-15 هزار
سیب گلاب    8900    15-12 هزار
شلیل شبرنگ    6500    10-8 هزار
آلبالو    8200    10000
آلو قطره طلا    5500    8-7 هزار
انواع طالبی    2900    3500
خربزه مشهدی    3600    5000- 4500
خیار بوته‌ای    2800    3800
گیلاس درجه 2    11300    12-10 هزار
بادنجان    1300    2500
فلفل دلمه    1400    3000
کدو    1700    2500
کاهو    1700-2100    3500-3000
کلم بروکلی    3500    5000
گوجه‌فرنگی    2000    2500
هویج    2100    2500
سیب‌زمینی    1600    2000
پیاز سفید    1700    2200
پیاز زرد    1300    2000



کدام کارمندان دولت
رسمی می‌شوند؟
با ابلاغ بخشنامه مصوبه شورای توسعه مدیریت و سرمایه انسانی دستورالعمل تبدیل وضعیت کارمندان پیمانی به رسمی آزمایشی و رسمی آزمایشی به رسمی در دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شد. به گزارش سازمان اداری و استخدامی، دستورالعمل موضوع ماده ۵‌ آیین‌نامه اجرایی ماده ۴۶ قانون مدیریت خدمات کشوری  مشتمل بر ۱۲ ماده و ۹ تبصره در موضوع شرایط و مقررات تبدیل وضعیت استخدامی از پیمانی به رسمی آزمایشی و تبدیل وضعیت استخدامی از رسمی آزمایشی به رسمی به تصویب رسیده است. در این بخشنامه آمده است: در اجرای ماده یک‌ آیین‌نامه اجرایی ماده ۴۶ قانون مدیریت خدمات کشوری، دستگاه‌های اجرایی می‌توانند برای پست‌های قابل تخصیص به مشاغل حاکمیتی درخواست صدور مجوز استخدام رسمی کارمندان پیمانی شاغل در دستگاه را به سازمان اداری و استخدامی کشور ارسال کنند.
 


Page Generated in 0/0134 sec