printlogo


کد خبر: 194239تاریخ: 1397/4/2 00:00
نبض جامعه

نایب‌رئیس انجمن متخصصان داروسازی گلایه کرد
مشکلات تأمین دارو در بخش بستری
 نایب رئیس انجمن متخصصان داروسازی گفت: شرکت‌های دارویی داروهای بخش سرپایی را به داروخانه‌ها تحویل می‌دهند اما به دلیل مطالباتی که از داروخانه‌ها و بیمارستان‌ها دارند از ارائه داروهای بستری امتناع می‌کنند و این بخش از لحاظ دارو و تجهیزات با مشکل روبه‌رو است. خیرالله غلامی یکی از دلایل ارائه نشدن داروها در بخش بستری را معوقات بیمه تامین اجتماعی و بیمه سلامت به داروخانه‌ها عنوان کرد و  به ایلنا افزود: هر چند بیمه تامین اجتماعی بدهی خود به داروخانه‌ها را تا پایان شهریورماه 1396 و بیمه خدمات درمانی بدهی‌های مربوط را تا آخر بهمن ماه 96 پرداخت کرده‌اند اما بدهی‌های آنها همچنان باقی است و تامین دارو را با مشکل مواجه کرده است.  وی تصریح کرد: عدم پرداخت بدهی‌های بیمه‌ها و سازمان‌های دیگر به داروخانه‌ها، به این بخش اجازه نمی‌دهد بدهی‌های خود را به شرکت‌های دارویی پرداخت کند به همین دلیل شرکت‌های دارویی، داروهای مربوط به بخش بستری را به داروخانه‌ها تحویل نمی‌دهند. غلامی که ریاست داروخانه 13 آبان را نیز برعهده دارد، از کمبود حدود 90 قلم دارو خبر داد و خاطرنشان کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون به طور متوسط 15 درصد قیمت داروها افزایش یافته که طبق روال هر ساله بوده است.

اجرای طرح نسخه الکترونیکی در حج97
رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال‌احمر جمهوری اسلامی ایران گفت: طرح صدور نسخه الکترونیکی امسال برای نخستین‌بار در جریان سفر حج برای زائران اجرا می‌شود. به گزارش ایلنا، سیدعلی مرعشی در مراسم آغازین دوره بازآموزی اورژانس‌ها و بیمارستان‌های پزشکی افزود: بر این اساس نسخه کاغذی از سوی پزشکان کاروان‌ها صادر نمی‌شود و نسخه زائران در قالب پرونده پزشکی الکترونیکی برای آنان صادر می‌شود. وی ادامه داد: به این ترتیب همه پرونده پزشکی زائران حج به صورت الکترونیکی با وارد کردن کد ملی برای سایر پزشکان و در موارد ضروری قابل دسترسی است. رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال‌احمر جمهوری اسلامی ایران همچنین بر ضرورت آگاهی کامل زائران از حمل دارو‌های ممنوعه تاکید و بیان کرد: همراه داشتن همه دارو‌هایی که از ترکیبات مورفین و متادون برخوردارند توسط زائران ممنوع است. وی در ادامه به بالا بودن میانگین سنی زائران حج امسال که بیش از ۵۰ سال است نیز اشاره و بیان کرد: به این ترتیب زائران حج امسال دارای بیماری‌ها و مشکلاتی مانند فشار خون هستند لذا باید پزشکان کاروان‌ها با بالا بردن آستانه تحمل خود و تحت نظر داشتن زائران از سلامت آنان اطلاع دقیق داشته باشند.

وزیر دادگستری:
تعزیرات مسؤولیتی برای اصلاح قیمت‌ها ندارد
وزیر دادگستری با بیان اینکه سازمان تعزیرات حکومتی هیچ مسؤولیتی در اصلاح قیمت‌ها و بازگرداندن قیمت‌ها به شرایط قبل ندارد، گفت: اختیارات تعزیرات  تنها برای شرایط عادی جواب می‌دهد. به گزارش «وطن‌امروز»، سیدعلیرضا آوایی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه اگر افزایش قیمت‌ها در هفته‌های گذشته غیرقانونی است، پس چرا قیمت‌ها به شرایط قبل بازنمی‌گردد؟ اظهار داشت: اختیارات کنونی سازمان تعزیرات برای شرایط عادی جواب می‌دهد و تا یکی، دو سال پیش ضرورت افزایش اختیارات تعزیرات حس نمی‌شد چون عمده بحث برخورد در بازار به اتحادیه‌ها و اصناف سپرده شده بود. وی گفت: در موضوع گرانی‌ها از اصناف و نهادهای مسؤول قیمت‌گذاری انتظار بیشتری می‌رفت که با تعزیرات همکاری داشته باشند. آنچه سازمان تعزیرات می‌توانست انجام دهد توسعه گشت‌های مشترک، حضور فعال‌تر در بازار و استفاده از ظرفیت‌های قانونی‌اش بود که در این مدت همه این کارها را بدرستی انجام داد.
 


Page Generated in 0/0062 sec