printlogo


کد خبر: 194676تاریخ: 1397/4/10 00:00
اخبار

ترامپ: ملک سلمان با افزایش تولید 2میلیون بشکه‌ای نفت‌  موافقت کرده است
عربستان: صحبتی از 2میلیون بشکه نکردیم
رئیس‌جمهور آمریکا با انتشار پیامی گفت پادشاه عربستان با افزایش سطح تولید نفت‌خام موافقت کرده است. به گزارش میزان، دونالد ترامپ روز شنبه با انتشار پیامی در صفحه توئیتر خود نوشت: پادشاه عربستان با افزایش سطح تولید نفت‌خام موافقت کرده است. ترامپ مدعی است با ملک سلمان، پادشاه عربستان سعودی صحبت کرده و به دلیل آنچه اختلال در ایران و ونزوئلا خوانده، از عربستان خواسته تا تولید نفت‌خام خود را افزایش دهد. وی با بیان این مطلب که شاید این افزایش تولید برای جبران تفاوت‌ها و قیمت‌های بالای نفت تا ۲ میلیون بشکه نیز برسد، افزود: پادشاه عربستان با این پیشنهاد موافقت کرده است. روز سه‌شنبه هفته گذشته رسانه‌ها به نقل از یک مقام ارشد وزارت خارجه آمریکا گزارش دادند این کشور از خریداران نفت‌خام ایران درخواست کرده خرید نفت‌خام از ایران را تا ماه نوامبر به صفر برسانند. به گزارش «وطن‌امروز»، وزارت نفت ایران اعلام کرد در صورتی که عربستان از توافق اوپک تخلف کند و تولید خود را بیش از توافقات افزایش دهد، ایران درخواست برگزاری نشست اضطراری اعضای اوپک را خواهد کرد. تولید روزانه 2 میلیون بشکه تخلف از توافق اوپک خواهد بود.
عربستان تکذیب کرد
خبرگزاری دولتی عربستان در بیانیه‌ای اعلام کرد «ملک سلمان» پادشاه این کشور با ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا تلفنی صحبت کرده اما در این گفت‌وگو اشاره‌ای به تولید اضافه 2 میلیون بشکه نفت این کشور چنانچه ترامپ مدعی آن است، نشده است.


در یازدهمین شنبه انقلاب جنبش مردمی با محور دستاوردهای حوزه صنعت مطرح شد
پیشرفت در صنعت فضایی   توسعه صنایع دیگر را موجب می‌شود
گروه اقتصادی: دکتر منوچهر منطقی، رئیس مرکز ملی فضایی ایران صبح روز گذشته در یازدهمین شنبه انقلاب با محوریت دستاوردهای حوزه صنعت که به همت جنبش مردمی پاسداشت 40 سال انقلاب کبیر اسلامی در پژوهشکده شهید رضایی‌نژاد دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد در سخنانی اظهار داشت: کشور از منظر فناوری جهش زیادی پیدا کرده است و در آینده پتانسیل زیادی در این زمینه ایجاد خواهد شد. به گزارش «وطن‌امروز»، وی گفت: می‌توان صنایع را به 3 گروه تقسیم کرد؛ قسمت اول صنایع خوراکی، نساجی و آشامیدنی، گروه دوم صنعت پتروشیمی و حمل‌ونقل و گروه سوم صنایع فضایی و دارویی است که گروه‌‌های دوم و سوم در درآمدزایی نقش کلیدی دارند. منطقی با اشاره به وضعیت صنعت کشور قبل از انقلاب گفت: پیش از انقلاب، کشور در موضوع فناوری‌های پیشرفته نقش عادی هم نداشت اما اکنون نقش جهشی داریم به گونه‌ای که انحصار کشورهای دیگر را شکسته‌ایم. وی با بیان اینکه لازم است دستاوردهای انقلاب اسلامی بیان شود، گفت: در این جلسه تلاش شده است رویکردهای نوین که می‌تواند جهش دیگری را در صنعت ایجاد کند، بررسی شود. حسین بلندی، عضو سابق شورای عالی فضایی کشور نیز در بخشی از این نشست در سخنانی اظهار داشت: صنعت فضایی، صنعتی پیشران است که اگر کشوری از آن برخوردار باشد شاهد سرریز آن در دیگر صنایع نیز خواهیم بود، یعنی صنعت فضایی باعث پیشرفت دیگر صنایع نیز خواهد شد. وی بیان کرد: بحث فضایی در کشور به حدود دهه 70 بازمی‌گردد و با تدبیری که از سوی مقام معظم رهبری صورت گرفت این امر در سال 1376 در دستور کار یکی از نهادهای نظامی کشور قرار گرفت. بلندی تصریح کرد: مرحوم مهندس غفاریان، مدیرعامل اسبق صاایران با دعوت چندین استاد دانشگاه این کار را شروع کرد و این فعالیت‌ها منجر شد تا نخستین ماهواره را به نام امید به فضا بفرستیم. وی خاطرنشان کرد: در بحث فضایی 3 نوع سامانه وجود دارد که شامل ماهواره، سامانه حامل یا پرتابگر و ارتباط با زمین است که در این بحث کاملا خودکفا هستیم. عضو سابق شورای عالی فضای مجازی گفت: با اینکه ماهواره امید، ماهواره‌ای کوچک و مخابراتی بود اما موجب ورود ایران به باشگاه فضایی شد و منجر به تحولات عظیمی در این زمینه شد؛ با موفقیت این طرح، صنایع دفاع ساخت ماهواره‌‌های بهتر را در دستور کار قرار داد و مقرر شد دانشگاه‌‌های امیرکبیر، صنعتی شریف و علم و صنعت اقدام به ساخت ماهواره کنند، در نهایت ساخت یک ماهواره 80 کیلوگرمی در دستور کار قرار گرفت. وی اظهار کرد: در بحث ساخت ماهواره 50 کیلوگرمی نوید علم و صنعت مقرر شد از ظرفیت یک مشاور خارجی استفاده کنیم اما با وجود قول‌‌‌هایی که داده شد حتی حاضر نشدند طراحی این ماهواره را چک کنند.


Page Generated in 0/0056 sec