printlogo


کد خبر: 195099تاریخ: 1397/4/19 00:00
نبض جامعه

رئیس پلیس فتای پایتخت هشدار داد
برخورد با صفحات غیراخلاقی در دستور کار پلیس فتا


رئیس پلیس فتای پایتخت گفت: برخورد و شناسایی گردانندگان صفحات مستهجن و غیراخلاقی در دستور کار این پلیس است و براساس وظیفه، پلیس فتا با صفحات مجرمانه و مستهجن برخورد خواهد کرد.
سرهنگ تورج کاظمی، رئیس پلیس فتای پایتخت درباره  عملکرد این پلیس به فارس اظهار داشت: رصد و پایش فضای مجازی و شناسایی صفحات غیراخلاقی، مستهجن و مجرمانه طبق وظیفه در دستور کار پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات است. رئیس پلیس فتای پایتخت افزود: رصد و پایش صفحات غیراخلاقی و ارجاع آن به محض شناسایی به پلیس امنیت از جمله مواردی است که این پلیس انجام می‌دهد. وی گفت: البته برخی موارد را مرجع قضایی به پلیس فتا اعلام می‌کند که حسب وظیفه آن را نیز انجام خواهیم داد. وی با اعلام این مطلب که موضوعات اخلاقی و انتشار تصاویر مستهجن از جمله بیشترین موارد تجسس پلیس در فضای مجازی است، اعلام کرد: به محض شناسایی مجرمان، پلیس فتا آنان را به دستگاه قضایی تحویل خواهد داد. سرهنگ کاظمی درباره کری‌خوانی اراذل و اوباش در فضای مجازی اعلام کرد: اراذل و اوباشی که در فضای مجازی مبادرت به کری‌خوانی کنند، به محض شناسایی به پلیس امنیت ارجاع خواهند شد. رئیس پلیس فتای پایتخت با بیان این مطلب که پیگیری صفحات مجازی و برخورد با صفحات مستهجن، غیراخلاقی و مجرمانه به صورت مداوم توسط مأموران این پلیس تخصصی انجام می‌شود، در پاسخ به دیگر پرسش فارس درباره احضار شاخ‌های اینستاگرام به پلیس فتا اعلام کرد: مدیران صفحات مجرمانه در اینستاگرام به محض شناسایی به مراجع قضایی ارجاع می‌شوند.

سخنگوی ستاد مبارزه با مواد مخدر اعلام کرد
استفاده قاچاقچیان از «پاراگلایدر» برای ورود مواد!


سخنگوی ستاد مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه قاچاقچیان برای انتقال مواد مخدر به کشور از پاراگلایدر و منجنیق استفاده می‌کنند، گفت: توفیق درمان در مراکز درمان اعتیاد در ایران حدود 20 درصد است.
پرویز افشار، سخنگوی ستاد مبارزه با مواد مخدر درباره «تعداد ورودی معتادان به جامعه و تعداد افرادی که مصرف مواد مخدر را ترک کرده‌اند»، به فارس اظهار داشت: راجع به تعداد افرادی که به اعتیاد روی می‌آورند، تحقیقات جامعی وجود ندارد اما در مطالعات شیوع‌شناسی اتفاق مهمی افتاده است، یعنی تعداد عدد خام معتادان کشور نه‌تنها افزایش نیافته بلکه کاهش هم داشته است.  وی گفت: از 3 میلیون و 300 هزار معتاد در سال 90، به 2 میلیون و 808 هزار نفر مصرف‌کننده مستمر رسیده‌ایم اما اتفاقی که افتاده و مردم فکر می‌کنند خلاف این کاهش را مشاهده می‌کنند، همان معتادان متجاهر کف خیابان هستند که قطعاً تعداد آنها افزایش پیدا کرده است.  سخنگوی ستاد مبارزه با مواد مخدر در تشریح علل افزایش تعداد معتادان متجاهر، خاطرنشان کرد: دلیل این موضوع این است که قبلاً بیش از 80 درصد از معتادان از تریاک و مشتقات آن استفاده می‌کردند و دوره‌ای حدود 15 سال طول می‌کشید تا این افراد همه مهارت‌های خود را از دست بدهند و به معتاد کف خیابان تبدیل شوند. افشار افزود: متأسفانه در دوره‌ای که مصرف مخدر شیشه افزایش پیدا کرد، این ماده قدرت تخریبی زیادی دارد و افراد پس از 2 تا 6 سال به معتاد کف خیابان تبدیل می‌شوند و به همین دلیل تعداد معتادان متجاهر افزایش پیدا کرده است در حالی که تلقی مردم این است که تعداد معتاد زیاد شده است.افشار افزود: متأسفانه در نقاطی که مسدود شده است قاچاقچیان در قالب استفاده از «پاراگلایدر» و «منجنیق» مواد مخدر را وارد کشور می‌کنند؛ البته آنها تلاش می‌کنند به سمت راه‌های دریایی حرکت کنند و از این طریق مواد مخدر را به داخل کشور بیاورند.
 


Page Generated in 0/0057 sec