printlogo


کد خبر: 195991تاریخ: 1397/5/4 00:00
هشدار پلیس فتا برای چندمین بار در ماه‌‌های گذشته
مواظب خرید از سایت‌‌های فروش کالا باشید

گروه اجتماعی: این روزها استقبال کاربران فضای مجازی از سایت‌‌های ارائه‌دهنده خدمات فروش و معرفی کالا به صورت رایگان یا پرداخت مبلغی اندک برای معرفی کالای دست دوم افزایش یافته و این در حالی است که بسیاری از کاربران ‌براحتی به برخی تبلیغات ارائه شده برای فروش کالا در این سایت‌ها اعتماد می‌کنند و این موضوع باعث شکل‌‌‌گیری پرونده‌‌های گوناگون با موضوع فروش کالا در اینگونه سایت‌ها شده است.
به باور کارشناساس فضای مجازی، این نوع از کسب‌وکار و روش فروش و ارائه کالا‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌، در عین جذابیت و کاربری بالا می‌تواند از جهات گوناگون در صورت دقت نداشتن در انتخاب کالا یا اطمینان به فروشنده‌ای که در آن سوی فضای مجازی قرار گرفته و به صورت واقعی حضور ندارد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌، آسیب‌ها و تهدید‌‌‌هایی را هم به دنبال داشته باشد.
از سوی دیگر چند سالی است مباحث گوناگونی در ارتباط با کسب‌وکار اینترنتی در ایران مطرح می‌شود و کارشناسان نسبت به خطرات این نوع از کسب‌وکار و تهدیدات و فرصت‌های آن نظراتی را بیان می‌کنند.
این در حالی است که مدیران پلیس فتا بتازگی برای چندمین بار در چند وقت گذشته‌‌‌‌‌‌‌‌‌، نسبت به هوشیاری کاربران فضای مجازی در زمان خرید از سایت‌‌های ارائه‌دهنده فروش کالا تاکید کردند.
هشدار پلیس به مشتریان سایت‌های اینترنتی
در همین باره رئیس اداره اجتماعی پلیس فتای ناجا در توصیه به شهروندان گفت: همواره باید در استفاده از سایت‌های فروش کالا و نیازمندی‌های آنلاین، چون دیوار و شیپور مراقب و هوشیار بود. میزان در این باره نوشت: سرهنگ رامین پاشایی اظهار داشت: عده‌ای از افراد سودجو و کلاهبردار با درج آگهی‌های دروغین فروش اجناس در سایت‌های فروشگاهی خرید و فروش اجناس دست دوم مانند «دیوار» و «شیپور» اقدام به کلاهبرداری و سودجویی از شهروندان می‌کنند. وی افزود: این افراد با هدف تهییج و ایجاد انگیزه در خریداران، اجناس خود را که بیشتر خودرو و لوازم منزل است با قیمت‌های پایین‌تر از عرف بازار ارائه و با جلب اعتماد مشتریان از آنان مبالغی را تحت عنوان بیعانه از طریق واریز به شماره کارت دریافت می‌کنند و پس از اخذ مبالغ، دیگر پاسخگوی تلفن خود نیستند. رئیس اداره اجتماعی پلیس فتا با بیان اینکه برای تبادل یک کالا از طریق فضای مجازی باید همواره این مهم را در نظر داشت که ممکن است تبلیغ صورت گرفته برای کالا ماهیت واقعی نداشته باشد، گفت: ممکن است در پس یک تبلیغ در این گونه سایت‌ها، افرادی شیاد فعالیت کنند که قصد کلاهبرداری از کاربران را دارند. وی تاکید کرد: از قرار گذاشتن با فروشندگان این کالا‌ها در اماکن خلوت و کم تردد باید جدا خودداری شود و متقاضیان خرید برای رویت کالا و پرداخت پول حتما در اماکن عمومی با این افراد قرار ملاقات بگذارند. رئیس اداره اجتماعی پلیس فتای ناجا در پایان گفت: از شهروندان می‌خواهیم در صورت مواجهه با موارد مشکوک، آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir بخش مرکز فوریت‌های سایبری لینک ثبت گزارش‌های مردمی اعلام کنند.
 


Page Generated in 0/0063 sec