مدیرکل دفتر میوههای سردسیری وزارت جهاد کشاورزی گفت: با آنکه رتبه سوم تولید گردو در دنیا را داریم اما به دلیل سرمازدگی بهاره آسیب زیادی به گردوی ما خورد ولی عامل اصلی افزایش قیمت این محصول در بازار سوداگری و دست به دست چرخیدن محصول است. شکرالله حاجیوند در گفتوگو با فارس، اظهار داشت: سرمازدگی بهاره بیش از 11 میلیارد تومان به محصولات سردرختی در بخشهای مختلف کشور آسیب وارد کرد که از این مقدار محصولاتی همچون گردو، پسته، سیب و میوههای هستهدار آسیب بسیاری دیدند. وی به این نکته اشاره کرد که تغییرات شدید قیمتی از جمله در محصولاتی مثل گردو چندان به سرمازدگی ربطی ندارد، چرا که فاصله قیمتی مغز گردو در بازار 4 تا 5 برابر قیمت واقعی است و افزایش قیمت بیشتر ناشی از عوامل سوداگری و دست به دست چرخیدن محصول است. وی گفت: ما از نظر سطح زیر کشت محصولی همچون گردو رتبه دوم دنیا بعد از چین را داریم که یک میلیون و 190 هزار هکتار سطح زیر کشت ما است و سالانه 3 میلیون و 750 هزار تن از این محصول تولید میکنیم یعنی بعد از چین و آمریکا رتبه سوم تولید گردو در دنیا را داریم.