printlogo


کد خبر: 199180تاریخ: 1397/7/5 00:00
بهره‌برداری از 110 مدرسه بنیاد برکت
نامگذاری 25 مدرسه برکت به نام شهدای حادثه اهواز

گروه اجتماعی: در مراسم بهره‌برداری از 110 مدرسه بنیاد برکت که دیروز برگزار شد، رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) گفت: از بین ۱۱۰ مدرسه‌ای که به بهره‌برداری می‌رسد ۲۵ مدرسه به نام شهدای حادثه تروریستی اهواز نامگذاری خواهد شد.
 به گزارش «وطن امروز»، محمد مخبر در مراسم‌ آیین بهره‌برداری از 110 مدرسه احداث شده توسط بنیاد برکت در مناطق محروم، ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام سوگواری سالار شهیدان و همچنین حادثه تروریستی اهواز، اظهار داشت: اکنون در ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان قرار داریم که این موضوع با حادثه تروریستی اهواز یک فصل مشترک را رقم زده است که وجه مشترک این حوادث موضوع عاشوراست. وی افزود: فرهنگ عاشورایی در کشور ما حاکم است و نظام استکبار نیز با کشوری که فرهنگ عاشورایی در آن جریان دارد دشمنی می‌کند و دشمن یک روز با جنگ تحمیلی و روز دیگر با پهن کردن اساس تفرقه و تجزیه‌طلبی به دنبال ضربه زدن به نظام اسلامی است. مخبر تصریح کرد: در حال حاضر نیز نظام استکباری تمام تلاش خود را برای راه‌ انداختن یک جنگ اقتصادی تمام عیار به کار گرفته است اما ما نباید فراموش کنیم در سال‌های جنگ تحمیلی توانستیم جنگ را بخوبی مدیریت کنیم و پس از آن تمام توطئه‌های دشمن را با یک مدیریت صحیح خنثی کردیم و نشان دادیم هر جا فرهنگ عاشورایی وجود داشته باشد می‌توان با ظلم مبارزه کرد.
 رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خاطرنشان کرد: با استفاده از فرهنگ عاشورایی امروز نیز تقابل با این جنگ اقتصادی بهتر انجام خواهد شد و باید به یاد داشته باشیم در زمان جنگ تحمیلی امکانات نظامی و اداری ما منسجم نبود و متأسفانه زیرساخت‌های ما امکان تقابل کافی با دشمن را نداشت اما جوانان ما با روحیه عاشورایی و از خودگذشتگی توانستند پیروز جنگ باشند. وی خطاب به افرادی که به دنبال مأیوس کردن مردم هستند و همواره دستاوردهای نظام اسلامی را کوچک جلوه می‌دهند، اظهار داشت: امروز بدون نظام جمهوری اسلامی هیچ کشوری در منطقه قادر به تصمیم‌گیری نخواهد بود و اقتدار جمهوری اسلامی به حدی افزایش یافته است که وقتی رئیس‌جمهور آمریکا در سازمان ملل صحبت می‌کند، مورد تمسخر دیگران قرار می‌گیرد.
کارآمدی نظام جمهوری اسلامی
مخبر خاطرنشان کرد: در سال 1356 جمعیت کشور حدود 30 میلیون نفر بود و در آن دوران ما 6 میلیون بشکه نفت استخراج می‌کردیم و 5 میلیون آن را می‌فروختیم و با این اوصاف بانک جهانی اعلام کرد 46 درصد مردم ایران زیر خط فقر مطلق قرار دارند که این موضوع نشان می‌داد 5/14 میلیون نفر زیر خط فقر هستند. رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام ادامه داد: امروز جمعیت کشور به 85 میلیون نفر رسیده است و فروش نفت ما نیز به 2 میلیون بشکه می‌رسد و طبق اعلام بانک جهانی 5/9 درصد مردم ما یعنی کمتر از 7 میلیون نفر زیر خط فقر قرار دارند که این موضوع نشان‌دهنده کارآمدی نظام جمهوری اسلامی است. وی خاطرنشان کرد: قبل از انقلاب اسلامی از هزار کودک متولد شده 120 نفر جان خود را از دست می‌دادند که در مناطق محروم این رقم به 500 نفر می‌رسید. در آن دوران 68 درصد جمعیت بزرگسال کشور بی‌سواد بودند و 60 درصد کودکان نمی‌توانستند دوران ابتدایی را به اتمام برسانند. مخبر با بیان اینکه 30 درصد واجدان شرایط قبل از دوران انقلاب اسلامی توانایی حضور در دانشگاه‌ها را نداشتند، توضیح داد: در حال حاضر تقریباً اکثر جوانان ما قادر به ادامه تحصیل در دانشگاه‌ها هستند. رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام گفت: در آن دوران از هر 90 نفر تنها یک نفر توانایی خرید خودرو را داشت اما امروز وضعیت به گونه‌ای بهتر تغییر کرده است. وی بزرگ‌ترین معضل امروز کشور را موضوع بیکاری دانست و عنوان کرد: یک بسیج عمومی و جدی برای ریشه‌کن کردن بحث بیکاری لازم است. ما باید اقتصاد را به دست مردم بدهیم و در ستاد اجرایی نیز هر جا کار را به دست مردم سپردیم شاهد پیشرفت بودیم.
واگذاری کار‌ها به بخش خصوصی
مخبر افزود: ما در ستاد اجرایی این آمادگی را داریم که تمام کارها را به بخش خصوصی واگذار کنیم و با تلاش‌های انجام شده امروز بیش از 500 هزار نفر سهامدار داریم. رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام افزود: اشتغال محور توسعه کشور است که اگر وضعیت اقتصادی مردم خوب باشد خودشان برای آبادانی کشور دست به کار می‌شوند. وی با بیان اینکه در ستاد اجرایی محور اصلی کار ما موضوع اشتغال است، توضیح داد: روزانه گزارش‌های ایجاد اشتغال را از سراسر کشور دریافت می‌کنیم و مکانیسم‌های مختلفی در این زمینه تهیه و تدوین شده است. مخبر گفت: ایجاد مؤسسات دانش‌بنیان یکی از اقدامات ما برای ایجاد اشتغال بوده است و امروز این مؤسسات به عنوان محورهای پشتیبانی دانشگاه‌ها عمل می‌کنند.
ایجاد 400 هزار شغل
رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خاطرنشان کرد: توسط ستاد اجرایی تاکنون 400 هزار شغل در مناطق محروم سراسر کشور ایجاد شده است و این نهضت ادامه خواهد یافت. وی با اشاره به سایر خدمات ارائه شده توسط ستاد اجرایی به مردم و همچنین مناطق محروم توضیح داد: کمک به شنوایی کودکان، توزیع جهیزیه و لوازم ‌تحریر داخلی از جمله این خدمات به شمار می‌رود. مخبر افزود: امروز در ستاد اجرایی هیچ کاری جز رفع محرومیت انجام نمی‌شود و با برنامه‌ریزی که انجام دادیم در حال حاضر هیچ‌گونه فعالیت اقتصادی نداریم و کارهایی که در مناطق محروم انجام می‌شود با روحیه غیرماندگاری انجام شده و تمام درآمدها نیز در خدمت کمک به محرومان صرف شده است. رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام در پایان گفت: از بین ۱۱۰ مدرسه‌ای که امروز به بهره‌برداری رسید ۲۵ مدرسه به نام شهدای حادثه تروریستی اهواز نامگذاری خواهد شد.

ساخت بیش از 1000 مدرسه توسط بنیاد برکت
مدیرعامل بنیاد برکت گفت: تاکنون یکهزار و 100 مدرسه توسط بنیاد برکت در کشور ساخته شده است.  سعید جعفری، مدیرعامل بنیاد برکت در آیین بهره‌برداری از ۱۱۰ مدرسه بنیاد برکت اهدایی رهبر انقلاب به مناطق محروم با اشاره به اقدامات محرومیت‌زدایی این بنیاد اظهار داشت: برای پنجمین سال پیاپی این توفیق را یافتیم تا با آغاز سال تحصیلی شاهد افتتاح مدارس برکت اهدایی رهبر انقلاب به مناطق محروم باشیم. وی ادامه داد: ۱۱۰ مدرسه از سری دوم یک هزار مدرسه بنیاد برکت مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد که سال گذشته تفاهمنامه ساخت یک‌هزار مدرسه دوم آن نیز با آموزش‌وپرورش به امضا رسید و تاکنون ۴۰۰ مدرسه از این تعداد به بهره‌برداری رسیده است و با بهره‌برداری از این ۱۱۰ مدرسه مجموعه مدارس ساخته شده توسط بنیاد برکت به یک‌هزار و ۱۱۰ مدرسه می‌رسد. مدیرعامل بنیاد برکت یادآور شد: بنیاد برکت تاکنون ۹۰ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری کرده است که از این میزان ۷۲ هزار میلیارد ریال در حوزه ساخت مدارس بوده و ۷۰ درصد نیز در حوزه اشتغال به کار گرفته شده است.
 


Page Generated in 0/0049 sec