printlogo


کد خبر: 199375تاریخ: 1397/7/9 00:00
اخبار

کارشکنی ترامپ درباره اتهامات جنسی کاوانا
گروه بین‌الملل: برخی منابع داخل کاخ‌سفید فاش کرده‌اند رئیس‌جمهور آمریکا مانع از تحقیق جامع درباره ادعای جنسی مطرح‌شده علیه «برت کاوانا» نامزد پیشنهادی‌اش برای عضویت در هیأت قضات دیوان عالی می‌شود. به گزارش شبکه ان‌بی‌سی، دولت واشنگتن با محدود کردن گستره تحقیقات درباره پرونده کاوانا، اداره تحقیقات فدرال (اف‌بی‌آی) را از تحقیق درباره ادعاهای «جولی سوتنیک» مبنی بر آزار جنسی او توسط این قاضی عالیرتبه در زمان
تحصیل‌شان در دبیرستان، منع کرده و اف‌بی‌آی صرفا بر تحقیق درباره اتهاماتی متمرکز است که «کریستین بلاسی فورد» و «دبورا رامیرز» علیه کاوانا مطرح کرده‌اند. اف‌بی‌آی تنها مجاز است از فهرستی از شاهدانی که دفتر امور حقوقی کاخ‌سفید درباره این پرونده مشخص کرده تحقیقات به عمل آورد، البته «دونالد ترامپ» دیروز گزارش ان‌بی‌سی را به محض انتشار آن تکذیب کرد و در توئیتی نوشت: «ان‌بی‌سی طبق معمول، به صورت نادرستی گزارش داده که من تحقیق اف‌بی‌آی درباره قاضی کاوانا و شاهدان را به افراد معینی محدود کردم. حقیقت آن است که من می‌خواهم آنها با هرکسی که صلاح می‌بینند مصاحبه کنند و این را به اختیار خودشان گذاشتم. لطفا گزارش‌تان را اصلاح کنید». این در حالی است که اواخر هفته گذشته پس از کش‌وقوس‌های بسیار درباره روند رسیدگی به صلاحیت کاوانا در کمیته قضایی سنا، ترامپ تحت فشار گروهی از سناتورها به رهبری «جف فلیک» پذیرفت اف‌بی‌آی درباره پیشینه کاوانا و اتهامات طرح‌شده علیه او تحقیق کند. رئیس‌جمهور آمریکا برای تکمیل این تحقیقات فقط یک هفته به اف‌بی‌آی فرصت داده است. کریستین بلاسی فورد، روانشناس اهل کالیفرنیا که نخستین نفری بود که علیه کاوانا طرح اتهام کرد، این هفته در جلسه‌ای غیرمعمول در کمیته قضایی سنا حاضر شد و با صدای لرزان تشریح کرد چطور کاوانا به همراه چند نفر از دوستانش در نوجوانی تلاش کرده‌اند به او تعرض کنند. ساعتی بعد اما کاوانا هم در همین کمیته حاضر شد و این بار او با بغض تمام اتهامات را رد کرد. نهایتا کمیته قضایی به لطف آرای مثبت جمهوری‌خواهان صلاحیت او را تایید کرد و پرونده وی را به صحن اصلی سنا فرستاد. انتظار می‌رود رأی‌گیری نهایی درباره کاوانا هفته آینده و پس از تکمیل تحقیقات اف‌بی‌آی در سنا انجام شود.

پایگاه نظامی اسرائیل در عربستان برای مقابله با حملات موشکی!
گروه بین‌الملل: تصمیم آمریکا برای خارج کردن سامانه‌های پاتریوت از حوزه کشورهای حاشیه خلیج‌فارس از جمله بحرین و کویت، این بهانه را به محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان سعودی داده تا پایگاه‌های نظامی صهیونیستی را جایگزین این سامانه‌ها کند و اینچنین این اقدامش را توجیه کند که می‌خواهد شلیک موشک‌ها از سوی یمن را مهار کند. در این‌ باره، «مستشار سیاسی» کاربر و فعال سیاسی سعودی معروف، در صفحه شخصی‌ خود در توئیتر از رایزنی‌های میان 2 رژیم سعودی و صهیونیستی برای احداث و افتتاح یک پایگاه نظامی رژیم صهیونیستی در خاک عربستان خبر داد. وی نوشت: مقامات مسؤول امنیتی سعودی و شماری از افسران موساد، امکان احداث و افتتاح یک پایگاه نظامی اسرائیلی در خاک عربستان را بررسی کردند و توافق شده است این مساله در دیدارها و مذاکرات آتی پیگیری شود. به نظر می‌رسد طولی نخواهد کشید تا شاهد احداث بیش از یک پایگاه نظامی اسرائیلی در منطقه خلیج‌‌فارس باشیم. پایگاه خبری الواقع‌السعودی نیز با استناد به این پست توئیتری نوشت: پیش از این نیز منابع رسانه‌ای اعلام کرده بودند رژیم آل‌سعود قصد دارد منطقه‌ای به مساحت 16 هزار کیلومتر در منطقه «تبوک» را که گفته می‌شود ملک شخصی بن‌سلمان است، به رژیم صهیونیستی بدهد تا از آن به عنوان یک انبار برای سلاح‌های شیمیایی استفاده کند. به همین دلیل نیز اعلام شده است این منطقه، یک منطقه ممنوعه است. بنا بر این گزارش، همچنین قرار است از این زمین برای اهداف نظامی در چارچوب همکاری میان ژریم آل‌سعود و رژیم صهیونیستی از جمله احداث یک پایگاه نظامی استفاده شود. اما همکاری‌های نظامی این دو رژیم آدمکش ابعاد دیگری نیز دارد. «یوگنی ساتانوفسکی» کارشناس مسائل اسرائیل و رئیس پیشین انجمن یهودیان روسیه در مقاله‌ای که در یک روزنامه روسی منتشر کرد، از خرید سلاح توسط عربستان به واسطه آذربایجان از اسرائیل پرده برداشت.


Page Generated in 0/0128 sec