printlogo


کد خبر: 199766تاریخ: 1397/7/15 00:00
اخبار

غیرحرفه‌ای‌ها مراقب  سهم‌های بادکنکی باشند
یک کارشناس بازار سرمایه با پیش‌بینی تداوم ورود جریان پول جدید به بازار سهام گفت: روند افزایشی نماگرهای بورسی با توجه به تأثیر با اهمیت تعدیل نرخ ارز بر سودآوری شرکت‌ها فعلاً ادامه خواهد یافت. مهدی رزاقی در گفت‌وگو با فارس، با بررسی آخرین دورنمای بازار سهام کشور گفت: آنچه برای شرکت‌های برخوردار از تحلیل بنیادی سودآوری از اهمیت برخوردار است، اثر اهرمی افزایش نرخ ارز روی سود هر سهم پس از کسر مالیات بوده که اغلب در سهم‌های صادراتی‌محور هویدا می‌شود. رزاقی با اشاره به رفتار هیجانی سهامداران و معامله‌گران تازه‌وارد به بازار سهام عنوان کرد: این دسته از افراد به دلیل ناآشنایی با فن معامله‌گری همواره با زیان و خسارت‌های سنگین روبه‌رو می‌شوند. در عین حال رشد بادکنکی برخی سهم‌ها منجر به زیان دیدن غیرحرفه‌ای‌ها در مقطع کنونی خواهد شد.

در ادامه تشدید اختلافات تجاری  پکن- واشنگتن
چین واردات نفت از آمریکا را به طور کامل متوقف کرد
با تشدید تنش بین ۲ اقتصاد بزرگ جهان، چین به عنوان دومین واردکننده نفت از آمریکا واردات نفت از این کشور را به طور کامل متوقف کرد. به گزارش فارس به نقل از راشاتودی، به‌رغم آنکه نفت در لیست کالاهای آمریکایی مشمول تعرفه گمرکی در چین قرار ندارد اما پالایشگاه‌های چینی واردات نفت از آمریکا را به طور کامل متوقف کرده‌اند. اصلی‌ترین دلیل این مساله تشدید تنش تجاری بین چین و آمریکا به عنوان 2 اقتصاد بزرگ جهان بوده و باعث شده است چین به عنوان دومین مشتری نفت آمریکا خرید نفت این کشور را متوقف کند. «شی‌ چان‌لین» مدیر مؤسسه CMES در حاشیه نشست صنعت دریانوردی جهانی در هنگ‌کنگ گفت: ما یکی از بزرگ‌ترین ارائه‌دهندگان خدمات حمل‌ونقل برای انتقال نفت آمریکا به چین هستیم. پیش از جنگ تجاری بین چین و آمریکا ما فعالیت خوبی داشتیم اما انتقال نفت از آمریکا به چین اخیرا به طور کامل متوقف شده است. وی ادامه داد: متاسفانه این جنگ تجاری بین چین و آمریکا شکل گرفته است و به طور حتم این مساله برای صنعت کشتیرانی مطلوب نخواهد بود. چان‌لین گفت: جنگ تجاری چین را مجبور کرده برای تامین دانه‌های روغنی به سمت دیگر کشورها برود و هم‌اکنون چین اکثر غلات و دانه‌های روغنی خود را از کشورهای آمریکای جنوبی تامین می‌کند.
در ماه آگوست چین با واردات روزانه 334 هزار بشکه نفت از آمریکا دومین مشتری نفت این کشور شد. چین بخش قابل توجهی از نیاز خود به نفت را با واردات روزانه 2/1  میلیون بشکه نفت از روسیه و همچنین عربستان و ایران تامین می‌کند.


Page Generated in 0/0064 sec