printlogo


کد خبر: 200095تاریخ: 1397/7/22 00:00
فرماندار سرپل‌ذهاب با اشاره به روند ساخت‌وساز خانه‌های مردم زلزله‌زده کرمانشاه اعلام کرد
زندگی ۳۰ درصد زلزله‌زدگان در خیابان!
فرهاد تجری، نماینده قصر شیرین: زلزله‌زدگان از ماه جاری قبض آب و برق دریافت می‌کنند

گروه اجتماعی: فرماندار سرپل‌ذهاب گفت: حدود ۳۰ درصد مستاجران خانه‌های تخریبی شهری در استان کرمانشاه کف خیابان زندگی می‌کنند، به این معنا که هنوز در اسکان موقت به سر می‌برند و در چادر و  کانکس هستند. 
محبت جمالی‌نیا، فرماندار سرپل‌ذهاب درباره آخرین آمار اعلام شده از افرادی که هنوز در چادر زندگی می‌کنند و با وجود نزدیک شدن به فصل سرما هنوز در اسکان موقت به سر می‌برند، گفت: این روزها همه مشغول مشارکت در ساخت‌وساز مناطق زلزله‌زده کرمانشاه هستند و درباره آماده نشدن همه خانه‌های بازسازی شده باید بگویم فقط ۲۸ روز بتن‌ریزی کف زمان می‌برد، بنابراین با یک حساب سرانگشتی می‌توان دریافت که بازسازی همه خانه‌ها زمان زیادی را نیاز دارد.
تورم بلای جان مستأجران
وی با اشاره به اینکه مستاجران خانه‌های تخریبی و تعمیری به دلیل رشد نرخ تورم برای پرداخت اجاره خانه‌ دچار مشکل شده‌اند، به ایلنا گفت: حدود ۳۰ درصد مستاجران خانه‌های تخریبی شهری در استان کرمانشاه کف خیابان زندگی می‌کنند، به این معنا که هنوز در اسکان موقت به سر می‌برند و در چادر و کانکس هستند، البته برخی از آنها هم برای اجاره واحدها مراجعه کرده‌اند. فرماندار سرپل‌ذهاب در رابطه با تامین وسایل گرمایشی برای مردم اظهار داشت: در سال گذشته هلال‌احمر ۲ میلیون تومان به هر یک از واحدهای تخریبی برای تامین وسایل گرمایشی اختصاص داد و این وسایل به تعداد نیاز در اختیار مردم قرار گرفت و اگر در حال حاضر کسی نیاز به وسایل گرمایشی داشته باشد، هلال‌احمر برای تامین آن ورود می‌کند. برای من هنوز محرز نشده کسی در سرپل ذهاب در کانکس زندگی کند اما کمترین وسایل گرمایشی را نداشته باشد. وی با اشاره به اینکه اسکان مردم در چادر به آن وسعتی که مطرح می‌شود، وجود ندارد، گفت: اکثر مردم در شهرستان سرپل‌ذهاب در کانکس اسکان دارند، شاید اسکان در چادر هم وجود داشته باشد اما درصد بسیار کمی را شامل می‌شود. برای تمام کسانی که اسکان موقت دارند و در فضای عمومی ساکن هستند، تاسیسات فاضلاب، آب، خدمات بهداشتی و برق نیز به طور رایگان وجود دارد. جمالی‌نیا تاکید کرد: به اکثر کسانی که واحدهای تخریبی داشتند، دولت پیشنهاد ۵ میلیون تومان وجه نقد بلاعوض و کانکس را داد اما برخی از آنها ۵ میلیون را انتخاب کردند و در چادر باقی ماندند. از سال گذشته تاکنون حداقل ۳ هزار واحد مسکونی جدید به شهرستان سرپل‌ذهاب اضافه شده ‌است. وی گفت: افرادی که ۵ میلیون تومان را دریافت کرده‌اند و کانکس ندارند، آب و برق مجانی و محیط در اختیار آنهاست. تدابیری هم برای فصل سرما از سال گذشته در نظر گرفته شده بود که همچنان باقی است.
زلزله‌زدگان قبض آب و برق دریافت می‌کنند
فرهاد تجری، نماینده قصر شیرین در مجلس نیز درباره وضعیت مردم در مناطق زلزله‌زده اظهار داشت: از زمان وقوع زلزله تا به امروز برای آب و برق مناطق زلزله‌زده وجهی دریافت نشده اما از ماه جاری قبض دریافت می‌کنند و باید مبالغ را بپردازند. وی همچنین درباره اسکان افرادی که در حال حاضر و با وجود نزدیک شدن به فصل سرما هنوز در چادر زندگی می‌کنند، گفت: هرکسی که مستحق دریافت کانکس بوده و باید از چادر خارج می‌شده، شرایط این کار برای وی فراهم شده است. تجری خاطرنشان کرد: برخی به میل خودشان اسکان در چادر را انتخاب کرده‌اند، در واقع افرادی که در چادر اسکان دارند، به جای دریافت کانکس، مبلغی را برای بازسازی خانه‌های خود دریافت کرده‌ا‌‌ند. برهمین اساس، امکان دارد هنوز افرادی وجود داشته باشند که در چادر زندگی کنند، بنابراین افرادی که در حال حاضر هنوز در چادر زندگی می‌کنند به خواست خود در این شرایط هستند.


Page Generated in 0/0063 sec