printlogo


کد خبر: 200889تاریخ: 1397/8/6 00:00
اقدام نمایشی فروشگاه‌های زنجیره‌ای برای بازارگرمی بیشتر
توزیع گوشت با کارت ملی!

نایب رئیس اتحادیه گوشت قرمز اصفهان با اشاره به توزیع گوشت وارداتی در فروشگاه‌های بزرگ برای فروش اظهار داشت: توزیع گوشت با کارت ملی کاری نمایشی و بازارگرمی است. اصغر پورباطنی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره توزیع گوشت با کارت ملی و قیمت ارزان‌تر آن در برخی فروشگاه‌های بزرگ گفت: اگر گوشت ارائه‌شده در این فروشگاه‌ها بره باشد، امکان ندارد قیمتی کمتر از 55 هزار تومان داشته باشد، مگر اینکه تقلبی در کار باشد.
وی با تاکید بر اینکه نمی‌توان کنترل دقیقی بر قیمت گوشت در فروشگاه‌های رفاه، کوثر، کوروش و... داشت، گفت: اتحادیه تنها قادر به مقابله با مواردی است که در قالب اعتراض و شکایت اعلام شوند. وی درباره وضعیت موجودی گوشت قرمز در اصفهان گفت: اگر قدرت خرید مردم بالا باشد کمبود گوشت خواهیم داشت اما اکنون به دلیل کاهش قدرت خرید مردم، گوشت در یخچال مغازه‌های قصابی مانده و خریداری ندارد. وی ادامه داد: قیمت گوشت قرمز در 2 ماه گذشته تاکنون ثابت مانده و برخلاف بسیاری از کالاهای دیگر به صورت ساعتی یا روزانه افزایش نداشته است. وی درباره قیمت انواع گوشت قرمز تصریح کرد: هم‌اکنون نرخ گوشت بره درجه‌ یک کیلویی 55 هزار تومان تعیین شده اما چون برای فروشنده‌ها مقرون به صرفه نیست، اگر تا 56 هزار تومان نیز بفروشند، اشکالی ندارد.
نایب‌رئیس اتحادیه گوشت قرمز اصفهان با بیان اینکه قیمت هر کیلو گوشت گوساله 58 هزار تومان مشخص شده است، گفت: نرخ گوشت مخلوط بره درجه‌ 2 بدون استخوان 54 هزار تومان و گوشت شتر با توجه به وارداتی بودن آن و مبادله‌اش با دلار، در حال حاضر حدود 68 هزار تومان تعیین شده است. پورباطنی در پاسخ به اینکه چرا قیمت گوشت قرمز در نقاط مختلف شهر متفاوت است و مردم گزارش‌های زیادی از این تفاوت قیمت ارائه می‌دهند، اضافه کرد: قیمت گوشت قرمز روی کفه ترازو تعیین می‌شود. دلیل این مساله نیز به تقاضای مشتری و مطالبه او از قصاب برمی‌گردد. برخی مشتری‌ها سفارش گوشت بدون استخوان و چربی را می‌دهند، بنابراین چنین گوشتی از قیمت بالاتری برخوردار است. وی با اشاره به اینکه قیمت گوشت توافقی است و قصاب بر اساس درخواست مشتری نرخ را اعلام می‌کند، تاکید کرد: در حال حاضر قیمت مصوب گوشت بدون استخوان 70 هزار تومان و بااستخوان 57 هزار تومان است اما وقتی مشتری گوشت بدون دنبه، استخوان و دنده را می‌خواهد، باید پول بیشتری بپردازد.


Page Generated in 0/0129 sec