printlogo


کد خبر: 203159تاریخ: 1397/9/22 00:00
اخبار

معاون قوه‌قضائیه اعلام کرد
شناسایی 42 عنوان آسیب اجتماعی در کشور
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه‌قضائیه گفت: 42 عنوان آسیب اجتماعی در کشور شناسایی شده است که از این میان حاشیه‌نشینی، طلاق و اعتیاد به موادمخدر به طور جدی پیگیری می‌شود. به گزارش ایرنا، محمدباقر الفت روز چهارشنبه در دیدار با نماینده ولی‌فقیه در خراسان جنوبی افزود: قوه‌قضائیه برخی آسیب‌ها را بر اساس منویات و دغدغه رهبر انقلاب با جدیت دنبال می‌کند. الفت با بیان اینکه آسیب‌‌های اجتماعی تنها با فعالیت قوه‌قضائیه مرتفع نمی‌شود، تصریح کرد: رهایی از آسیب‌ها نیازمند همکاری بیش از پیش دستگاه‌ها و متولیان امر است. معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه‌قضائیه با بیان اینکه در بحث اقتصاد مقاومتی با تمام توان وارد عمل شده‌‌‌‌‌‌‌ایم، اظهار داشت: با مفاسد اقتصادی برای رفع مشکلات پیش روی سرمایه‌گذاران با جدیت برخورد می‌کنیم، زیرا بدون شک با ارتقای سرمایه‌‌گذاری و ایجاد اشتغال مقداری از فقر افراد کم‌درآمد کاهش خواهد یافت. وی بیان کرد: شورای پیشگیری از وقوع جرم از 10‌سال گذشته در قوه‌قضائیه شروع به فعالیت کرد و تلاش می‌کنیم سطح اعتماد مردم نسبت به دستگاه قضا افزایش یابد، زیرا این اعتماد موجب آرامش در جامعه خواهد شد. الفت در ادامه از بازرسی‌‌های دوره‌ای بازرسان معاونت پیشگیری قوه‌قضائیه از استان‌ها در حوزه‌‌های مختلف آسیب‌‌های اجتماعی خبر داد و افزود: این بازدیدها به صورت دوره‌ای برقرار خواهد بود تا بتوانیم نقش تاثیرگذاری در کنترل و کاهش آسیب‌‌های اجتماعی داشته باشیم.

سرپرست دفتر برنامه‌ریزی و توسعه اجتماعی جوانان خبر داد
مخالفت با افزایش وام ازدواج
سرپرست دفتر برنامه‌ریزی و توسعه اجتماعی جوانان گفت: وام ازدواج در سال ۹۸ همان ۱۵ میلیون تومان خواهد بود. سکینه سیف جمالی، سرپرست دفتر برنامه‌ریزی و توسعه اجتماعی جوانان در گفت‌وگو با فارس، در پاسخ به این سوال که آیا با توجه به افزایش قیمت دلار و رشد صعودی هزینه‌های زندگی، پیشنهادی برای افزایش وام ازدواج شده است، گفت: در لایحه بودجه ٩٨ پیشنهاد افزایش ارائه شده اما با آن موافقت نشد. بنا بر اظهار سرپرست دفتر برنامه‌ریزی و توسعه اجتماعی جوانان، وام ازدواج در سال ۹۸ همان سقف ۱۵‌میلیون تومان خواهد بود.


سرپرست معاونت آموزش متوسطه:
دانش‌آموز متأهل  از مدرسه اخراج نمی‌شود
سرپرست معاونت آموزش‌وپرورش متوسطه وزارت آموزش‌وپرورش گفت: دانش‌آموزان متأهل از مدرسه اخراج نمی‌شوند و امکان تحصیل آنها به چند روش فراهم است. عبدالرسول عمادی در واکنش به پرسشی درباره «اخراج دختران متاهل از مدرسه» به فارس گفت: بر اساس ماده ۵۳ آیین‌نامه اجرایی مدارس، دانش‌آموزان دختری که ازدواج می‌کنند، می‌توانند به چند روش ادامه تحصیل دهند. وی ادامه داد: در روش اول، دانش‌آموز دختر متأهل بدون تغییر ظاهر و عدم صحبت درباره مسائل خانوادگی با دانش‌آموزان دیگر، می‌تواند در مدارس روزانه مانند گذشته ادامه تحصیل دهد. عمادی افزود: در غیر این صورت دانش‌آموز می‌تواند در مدرسه بزرگسالان ادامه تحصیل دهد یا اینکه در همان مدرسه روزانه ثبت‌نام کند اما فقط در امتحانات شرکت کند و همچنین امکان تحصیل در مراکز آموزش از راه دور نیز وجود دارد. وی اضافه کرد: تصمیم‌گیری در این‌باره برعهده شورای مدرسه است اما در هر حال دانش‌آموز متأهل اخراج نمی‌شود و از تحصیل محروم نخواهد شد.


Page Generated in 0/0114 sec