printlogo


کد خبر: 205467تاریخ: 1397/11/6 00:00
اخبار

رئیس کمیسیون آموزش مجلس:
رشد بودجه پژوهش خوب نیست
رئیس کمیسیون آموزش مجلس با اشاره به وضعیت بودجه دانشگاه‌ها گفت: در موضوعات معیشتی و رفاهی دانشجویان مشکل داریم و رشد بودجه پژوهش خوب نیست. محمدرضا عارف درباره بودجه آموزش عالی در سال ۹۸ به مهر گفت: دولت یک عنایتی کرده و در بخش دانشگاه‌ها متوسط رشد را بالاتر از متوسط رشد کشور قرار داده است اما در بخش اولویت‌‌‌هایی که در بخش فناوری‌ها داریم، متاسفانه دولت به برخی ردیف‌ها رشد منفی داده که باید عنایت بیشتری صورت گیرد. وی گفت: بویژه برخی از نهادهایی که در توسعه فناوری کار می‌کنند، رشد خوبی ندارند که البته در کمیسیون آموزش مجلس تلاش کردیم تا بودجه مواردی که لازم است، افزایش یابد. رئیس کمیسیون آموزش مجلس افزود: اما به هر حال تصمیم نهایی باید در کمیسیون تلفیق اتخاذ شود و امیدواریم کمیسیون تلفیق به جمع‌‌‌بندی‌ای که در کمیسیون آموزش داشته‌‌‌‌‌ایم توجه کرده و وضع بودجه دانشگاه‌ها بهتر شود بویژه که ما روی موضوعات معیشتی و رفاهی دانشجویان مشکل داریم و باید به وضعیت حقوقی  اساتید و کارکنان دانشگاه توجه شود. عارف افزود: امیدواریم با اقدام کمیسیون تلفیق، ردیف‌‌های مربوط به فناوری‌‌های پیشرفته و پژوهش مورد توجه قرار گیرد که به هرحال ردیف‌‌های کیفی دانشگاه هستند و هم به دانشگاه‌‌‌هایی که احساس می‌کنند با این بودجه نمی‌توانند حداقل‌ها را تامین کنند، توجه شود. وی درباره بودجه پژوهشی دانشگاه‌ها نیز گفت: به نظر ما رشد بودجه پژوهش خوب نیست.
 
افزایش بیماری‌های ویروسی
رئیس انجمن تغذیه با شیر مادر ایران گفت: مصرف بی‌رویه آنتی‌بیوتیک در کودکان ایرانی باعث افزایش بیماری‌های ویروسی و ابتلای آنها به این بیماری‌ها شده است. به گزارش ایرنا، فرید ایمان‌زاده افزود: مصرف بی‌رویه آنتی‌بیوتیک در کشور سبب مقاومت در مقابل میکروب‌ها و از بین رفتن پاسخ به مقابله با بیماری شده و کنترل این مساله امری ضروری به شمار می‌رود. وی با اشاره به اینکه شیر مادر، کودک را در برابر بسیاری از بیماری‌ها واکسینه می‌کند، ادامه داد: تجویز بی‌رویه آنتی‌بیوتیک بویژه در کودکان می‌تواند با عوارض مختلفی همراه باشد. ایمان‌زاده تصریح کرد: تجویز آنتی‌بیوتیک برای مقابله با بیماری‌های باکتریال است و ‌از هر سنی می‌توان آنتی‌بیوتیک را تجویز کرد، البته این مساله باید با لحاظ شرایط خاص در نظر گرفته شود، چرا که تجویز بی‌رویه آن بویژه در کودکان می‌تواند با عوارض مختلفی همراه باشد. وی گفت: شیوع آنفلوآنزا نسبت به گذشته بیشتر شده است. رعایت مسائل بهداشتی و اقدام بموقع برای درمان از راهکارهای موثر برای جلوگیری از این بیماری است، البته تزریق بموقع واکسن آنفلوآنزا نیز در مقابله با این بیماری حائز اهمیت است؛ بر همین اساس بررسی‌ها نشان می‌دهد، میزان مصرف آنتی‌بیوتیک در ایران ١٦ برابر استاندارد جهانی است و ٥٠ درصد مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها غیرضروری است. مصرف آنتی‌بیوتیک در ایران آنقدر زیاد است که گفته می‌شود به اندازه کل قاره اروپا در ایران آنتی‌بیوتیک مصرف می‌شود.
 
سازمان هواشناسی اعلام کرد
ورود سامانه بارشی جدید به کشور
براساس پیش‌بینی سازمان هواشناسی، از بعدازظهر شنبه ۶ بهمن یک سامانه بارشی بتدریج از غرب وارد کشور می‌شود. به گزارش «وطن‌امروز»، احد وظیفه، مدیر پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی کشور با اشاره به ورود تدریجی سامانه بارشی به غرب کشور از بعدازظهر شنبه 6 بهمن گفت: با ورود این سامانه، بارش در دامنه‌های زاگرس مرکزی در غرب و جنوب‌غرب کشور آغاز می‌شود و یکشنبه دامنه فعالیت آن بخش‌هایی از شمال‌غرب و مرکز کشور را فرا می‌گیرد و بارش باران و برف در این مناطق خواهیم داشت.

Page Generated in 0/0046 sec