printlogo


کد خبر: 207316تاریخ: 1397/12/14 00:00
اخبار

در صورت گزارش کادرفنی تیم‌ملی امید اتفاق می‌افتد
ورود کمیته انضباطی
سایپا و پدیده حاضر نشدند بازیکنان خود را به تیم‌ملی امید بدهند تا رفتار یک سال قبل مسؤولان استقلال در مخالفت با حضور بازیکنان‌شان در اردوی تیم‌ملی امید تکرار شود؛ اتفاقی که می‌تواند محرومیت بازیکن و باشگاه را در پی داشته باشد. در پی مخالفت باشگاه سایپا با حضور تعدادی از بازیکنان ملی‌پوش خود در اردوی تیم‌ملی امید، باشگاه پدیده نیز 3 بازیکن خود را که روز گذشته در تمرین تیم‌ملی امید بودند بازگرداند تا در نبود بازیکنان استقلال، شرایط تیم کرانچار مساعد و مطلوب نباشد. این اتفاق در حالی رخ داده که کادر فنی تیم‌ملی امید در نظر داشت در فاصله ۲۰ روز تا شروع مرحله مقدماتی انتخابی المپیک ۲۰۲۰ توکیو و به دلیل میزبانی در تهران، به آمادگی کامل برسد. سال گذشته و پیش از شروع مسابقات مقدماتی قهرمانی زیر ۲۳ سال آسیا، استقلالی‌ها چند بازیکن خود از جمله نورافکن، قائدی و حسینی را به تیم‌ملی امید ندادند تا این بازیکنان با محرومیت یک جلسه‌ای از همراهی تیم‌شان روبه‌رو شوند. رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در گفت‌وگو با ایسنا، درباره رفتار مشابه
باشگاه های سایپا و پدیده در مخالفت با حضور بازیکنان خود در تیم‌ملی امید و بررسی این موضوع همانند سال گذشته و اعمال برخوردی مشابه با پرونده استقلال گفت: تاکنون هیچ پرونده‌ای در رابطه با غیبت بازیکنان در تیم‌ملی امید در کمیته انضباطی تشکیل نشده است. اگر بازیکنی به تیم‌ملی دعوت شود و در اردو شرکت نکند، در صورت اعلام مقامات و مسؤولان این تیم، نسبت به آن رسیدگی خواهیم کرد. اسماعیل حسن‌زاده درباره مجروح شدن کودک هوادار استقلال در بازی با فولاد و رسیدگی به اتفاقات این بازی هم اظهار کرد: ما به وظایف خودمان آگاه هستیم. به محض اینکه از حوادث مسابقه از طریق مسؤولان و مقامات مطلع شویم، نسبت به آن واکنش نشان می‌دهیم. او تاکید کرد: نسبت به اتفاقات انضباطی در فوتبال انجام وظیفه می‌کنیم. تنها مشکل ما در رابطه با آیین‌نامه انضباطی از سال گذشته تاکنون این است که آرای انضباطی حداقل با یک هفته و حداکثر با 2 هفته وقفه منتشر می‌شود. چون گاه مجبوریم بعد از وصول گزارش نسبت به ارسال لوایح یا حضور افراد در جلسه منتظر بمانیم و سپس آرا را منتشر کنیم.


وقتی یوفا مالکیت یکسان 2 باشگاه را نمی‌پذیرد
ماجرای «آبراموویچ» و «زنیت» الگویی برای «زنوزی»
دیدار این هفته 2 تیم تراکتورسازی و ماشین‌‌سازی به نوعی تقابلی بی‌سابقه در فوتبال باشگاهی ایران محسوب می‌شود. به گزارش مهر، تراکتور در این فصل در حالی به مصاف ماشین‌‌سازی تبریز می‌رود که مالکیت هر 2 باشگاه خصوصی در نهایت به نوعی یکسان است و این تقابل طبیعتاً از جهاتی موجب اعتراض سایر مدعیان قهرمانی در رقابت با سرخ‌های تبریزی می‌شود. ماجرای مالکیت آبراموویچ در باشگاه زنیت روسیه شبیه‌ترین نمونه خارجی به این اتفاق است. زمانی که آبراموویچ بتازگی باشگاه چلسی را خریده بود، همزمان مالکیت زنیت روسیه را در اختیار داشت که این مسأله مورد اعتراض یوفا قرار گرفت. بر اساس قوانین یوفا، امکان حضور 2 باشگاه در یک تورنمنت با مالکیت واحد وجود ندارد و این در حالی بود که هر دو باشگاه چلسی و زنیت در لیگ قهرمانان اروپا حاضر بودند. در این شرایط طبیعتاً تیم‌های رقیب به احتمال وقوع تبانی در چنین تقابلی اعتراض داشتند و بر همین اساس در قوانین رقابت‌ها پیش‌بینی شده که مالکیت یکسان موجب ممانعت از حضور 2 باشگاه در یک تورنمنت می‌شود. آبراموویچ بر مبنای همین قانون همکاری با باشگاه زنیت روسیه را قطع کرد و تنها به عنوان مالک و حامی باشگاه چلسی فعالیت خودش را در فوتبال اروپا دنبال کرد. با این وجود به نظر می‌رسد در مسابقات لیگ و جام حذفی باشگاه‌های کشور به چنین الگویی توجه نشده و 2 باشگاه با مالکیت یکسان در این رقابت‌ها حضور دارند که طبیعتاً این موضوع در شرایط حساس جدول موجب اعتراض رقبا می‌شود.


Page Generated in 0/0057 sec