printlogo


کد خبر: 207950تاریخ: 1397/12/27 00:00
اخبار

پرداخت سود سهام عدالت  به سال آینده موکول شد
سازمان خصوصی‌سازی از موکول‌شدن پرداخت سود سهام عدالت کارمندان و بازنشستگان به سال آینده خبر داد. به گزارش تسنیم، مرحله چهارم پرداخت سود سهام عدالت سال مالی 96 شرکت‌های سرمایه‌پذیر مربوط به گروه‌های مشمولان شامل وراث جدید تعیین‌تکلیف‌شده، مددجویان تغییر وضعیت ‌یافته، ایثارگران و خانواده‌های ایثارگران، دست‌اندرکاران امر واگذاری سهام عدالت، خبرنگاران، طلاب، بیماران خاص، کارکنان ستادهای نماز جمعه، خدام مساجد و اماکن متبرکه امامزاده‌ها و حسینیه‌ها، زندانیان آزادشده، تاکسیرانان، قالیبافان، کارکنان مؤسسات خیریه و فعالان قرآنی از دیروز (یکشنبه) آغاز شد.
 در این مرحله در حالی 6 میلیون و 700 هزار نفر از مشمولان سود سهام عدالت خود را در مجموع به ‌ارزش 600 میلیارد تومان دریافت خواهند کرد که از 34 بانک و مؤسسه‌ای که مشمولان شماره شبای خود را در سامانه سهام عدالت ثبت کرده‌اند، از دیروز 31 بانک به‌مرور اقدام به پرداخت سود کردند.
گفتنی است تاکنون سود سهام عدالت مربوط به مشمولان نهادهای حمایتی شامل کمیته امداد و سازمان بهزیستی، روستاییان و عشایر و کارگران فصلی و ساختمانی به‌طور کامل پرداخت شده است و تنها گروه باقیمانده از مشمولان شامل کارکنان و کارمندان دستگاه‌های اجرایی و بازنشستگان صندوق‌های بازنشستگی کشوری، تأمین اجتماعی و نیروهای مسلح نیز اوایل سال آینده و با دریافت سود سهام عدالت از شرکت‌های سرمایه‌پذیر، این سود نیز به حساب‌شان واریز می‌شود.

سیستم معیوب توزیع غذای مرغ مرغ را گران نگه داشت
رئیس انجمن پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی با بیان اینکه قیمت کنجاله سویا افزایش یافته و به کیلویی حدود ٤٧٠٠ تومان مقابل مرغداری رسیده است، گفت: سیستم توزیع نهاده‌ها و همچنین توزیع مرغ مشکل دارد.
محمد یوسفی درباره اینکه چرا توزیع مرغ تنظیم بازاری از سوی دولت منجر به کاهش قیمت این کالا در بازار نمی‌شود، گفت: به اعتقاد بنده سیستم توزیع این کالا مشکل دارد.
وی ادامه داد: با توجه به قیمت نهاده‌ها در بازار، عرضه مرغ با قیمت ١١هزار و ٥٠٠ تومان برای مرغدار به صرفه نیست. یوسفی قیمت ١٦ تا ١٧ هزار تومان مرغ را کاذب خواند و افزود: نرخ منطقی این کالا تا ١٤ هزار تومان است.
 وی درباره اینکه آیا پیش‌بینی نمی‌شود قیمت این کالا در بازار افت کند، گفت: تا ١٠ فروردین قیمت‌ها در همین حدود فعلی باقی می‌ماند.  یوسفی همچنین از افزایش قیمت سویا طی 2 هفته اخیر خبر داد و افزود: قیمت سویا تحویل مقابل مرغداری در تهران به کیلویی ٤٧٠٠ تومان رسیده است.
وی قیمت هرکیلو ذرت تحویل مقابل مرغداری در تهران را ١٧٥٠ اعلام و اضافه کرد: قیمت ذرت تفاوت چندانی نداشته اما سویا به دلیل کمبود و نواقصی که در سیستم توزیع وجود دارد گران شده است. یوسفی ادامه داد: اخیراً وزارت جهاد بخشنامه‌ای صادر کرده که براساس آن کنترل و نظارت بر واردکنندگان و کارخانجات روغن‌کشی شدیدتر می‌شود. این فعال بخش خصوصی به مهر توضیح داد: روند واردات کنجاله به دلیل مسائل ارزی و نقل و انتقال آن اندکی با تأخیر مواجه شد.
 وی با بیان اینکه دولت مرغی را که ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان توزیع می‌کند با قیمت ١١ هزار تومان از مرغداران خریداری می‌کند، افزود: مرغدارانی که مرغ خود را به قیمت ١١ هزار تومان تحویل می‌دهند در ازای هرکیلو مرغ ٧ کیلوگرم دان تحویل می‌گیرند. یوسفی با اشاره به اینکه همه مرغداران نمی‌توانند این کار را انجام دهند، گفت: تعدادی از فروشگاه‌های زنجیره‌ای که با دولت قرارداد دارند این کار را می‌کنند.

علی لاریجانی قانون بودجه سال ۹۸ را به روحانی ابلاغ کرد
رئیس مجلس شورای اسلامی متن کامل قانون بودجه سال ۹۸ را به حسن روحانی، رئیس جمهور ابلاغ کرد. علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی با ارسال نامه‌ای به حسن روحانی، رئیس‌جمهور قانون بودجه سال ۱۳۹۸ را ابلاغ کرد.
 


Page Generated in 0/0052 sec