printlogo


کد خبر: 208110تاریخ: 1398/1/18 00:00
اخبار

آگهی فروش چادر در سایت‌های اینترنتی منتشر شد!
واکنش به فروش آنلاین اقلام امدادی
روابط عمومی جمعیت هلال‌احمر به انتشار آگهی فروش چادر و برخی اقلام امدادی در سایت‌های فروش اینترنتی واکنش نشان داد. به گزارش ایسنا، به دنبال انتشار تصاویری از درج آگهی فروش اقلام امدادی هلال‌احمر در سایت‌های خرید و فروش اینترنتی، روابط عمومی جمعیت هلال‌احمر اعلام کرد: «جمعیت هلال‌احمر در بحران‌ها و حوادث این اقلام را بر اساس تعداد خانوارهای آسیب دیده به صورت رایگان توزیع می‌کند و این چادرها نیز همانند سایر اقلام امدادی و زیستی هلال‌احمر «غیرقابل فروش» است. البته در برخی نقاط و شرایط خاص نظیر زلزله کرمانشاه و  بم بنا به دلایل متعدد، عدم امنیت و هرج و مرج در منطقه و درخواست‌های فراوان ممکن است اینگونه اقلام بعضا بیشتر از نیاز توزیع شود که به هر دلیلی ممکن است هموطنان دریافت‌کننده این اقلام نسبت به فروش سهمیه خود اقدام کنند. این اتفاق اگر چه از نظر ما مطلوب نیست  اما روش مشخصی برای نظارت و کنترل آن نیز وجود ندارد. جمعیت هلال‌احمر امیدوار است هموطنان دریافت‌کننده اقلام طبق شرایط و دستورالعمل‌ها و رعایت ملاحظات اخلاقی و اجتماعی از آنها برای خود و خانواده‌شان استفاده کنند یا در صورت عدم نیاز آنها را به رایگان در اختیار سایر خانواده‌های نیازمند قرار دهند. همچنین از هموطنان ساکن در مناطق بحران‌زده درخواست می‌شود در صورت عدم نیاز به این امکانات از دریافت آنها خودداری کنند تا به دست سایر نیازمندان برسد».

به دلیل استفاده از مواد غذایی فاسد انجام شد
پلمب ۱۱ رستوران در جاده چالوس
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی درباره اقدامات این سازمان در تعطیلات نوروزی اظهارداشت: از آغاز طرح نوروزی این سازمان تعداد ۱۱ رستوران در جاده چالوس پلمب شده است. سیدیاسر رایگانی با تأکید بر اینکه در بازرسی‌های ما از این رستوران‌ها اقلام زیتون، ماست و خیارشور که در فضا و بسته‌بندی غیربهداشتی نگهداری می‌شد و ۲ تن مواد غذایی فاسد جهت عرضه به مشتریان کشف شد، بیان داشت: البته بیشتر این مواد گوشت‌هایی بود که به‌رغم شرایط نامطلوب نگهداری، فاسد هم شده بود. وی اظهار داشت: بعضی از این رستوران‌ها اقدام به فروش و سرو مشروبات الکلی در رستوران خود می‌کردند که با هوشیاری گشت‌های تعزیرات و همکاری شبکه بهداشت استان البرز این مشروبات کشف و ضبط شد که رسیدگی به این موضوع را در اختیار محاکم قضایی قرار دادیم. رایگانی گفت: مشکل عمده این ۱۱ رستوران رعایت نکردن مسائل بهداشتی بود که با توجه به حجم گسترده‌ای از تخلفات پلمب می‌مانند تا به تخلفات آنها رسیدگی شود. همچنین یک برند پوشاک خارجی به دلیل تبلیغات گسترده کاذب 40 میلیون تومان جریمه شد.

مسدود کردن 3 هزار  سیمکارت بی‌نام و نشان
رئیس پلیس آگاهی ناجا از کاهش ۴۰ درصدی کلاهبرداری کارت به کارت در سراسر کشور خبر داد و گفت: در این باره بیش از ۳ هزار خط تلفن همراه مسدود شد. به گزارش «وطن‌‌امروز»، سردار  محسن حسن‌خانی در این باره اظهار داشت: در راستای جلوگیری از کلاهبرداری کارت به کارت جلساتی را با دادستانی کل کشور، معاونان پیشگیری و مسؤولان قضایی، وزارت ارتباطات و سایر دستگاه‌ها تشکیل دادیم. وی با اشاره به تلاش کارآگاهان پلیس آگاهی در این باره افزود: فعلا در مرحله اول بیش از ۳۰۰۰ خط تلفن همراه از اپراتورهای مختلف از جمله همراه اول، ایرانسل و رایتل را مسدود کرده‌ایم، این انسداد خطوط باعث شد که در حوزه کلاهبرداری کارت به کارت حدود ۳۰ تا ۴۰ درصد کاهش وقوع را خصوصا در ایام نوروز شاهد باشیم. حسن‌خانی گفت: درصدد هستیم ۱۲ هزار خط دیگری که در این راستا فعالیت داشتند (سیمکارت‌های بی‌نام و نشان) را مسدود کنیم. وی عنوان کرد: چنانچه فردی با شما تحت عنوان برنده شدن در قرعه‌کشی تماس گرفت و قصد هدایت به دستگاه خودپرداز به بهانه دریافت جایزه نقدی را کرد قطعاً فرد تماس گیرنده کلاهبردار است.


Page Generated in 0/0055 sec