مصرف آبمیوههای غیرطبیعی خطر ابتلا به سرطان را افزایش میدهد
مصرف آبمیوههای غیرطبیعی در سراسر جهان افزایش یافته است؛ این امر با خطر چاقی مفرط همراه است که به نوبه خود به عنوان یک عامل خطر جدی برای بسیاری از سرطانها به حساب میآید. به گزارش تسنیم، براساس نتایج اولین تحقیق دانشمندان فرانسوی، مصرف مداوم انواع آبمیوههای غیرطبیعی و قندی احتمال ابتلا به سرطان را افزایش میدهد. به گزارش «گاردین»، این مطالعه که در فرانسه انجام شده، اولین تحقیق اساسی است که ارتباط خاصی بین قند و سرطان پیدا کرده است. این گروه برای ارزیابی ارتباط بین مصرف آبمیوههای قندی و خطر کلی سرطان بویژه سرطانهای «پستان»، «پروستات» و «کولورکتال (سرطان روده بزرگ)» شروع به کار کرده است. نتایج آزمایشات نشان میدهد 100 میلیلیتر افزایش مصرف آبمیوههای قندی در روز با 18 درصد افزایش خطر کلی سرطان و 22 درصد افزایش خطر سرطان پستان در خانمها همراه است.
۳۰ درصد ایرانیها کبد چرب دارند
رئیس پژوهشکده گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: ۳۰ درصد از مردم کشور درجاتی از کبد چرب را دارند. به گزارش مهر، رضا ملکزاده در نشست خبری نوزدهمین کنگره بینالمللی بیماریهای گوارش و کبد افزود: نزدیک به 1300 عضو انجمن گوارش و کبد در کشور داریم. وی گفت: بیشتر موضوع کنگره بیماریهای شایع گوارش و کبد است بهطوری که ۳۰ درصد مردم ایران درجاتی از کبد چرب را دارند. وی افزود: اکثر کسانی که دچار سکتههای قلبی و مغزی میشوند، دچار کبد چرب هستند. ملکزاده ادامه داد: ۲۰ درصد مردم از ریفلاکس رنج میبرند که عوارضی از بیماریهای گوارش است.