printlogo


کد خبر: 212249تاریخ: 1398/8/13 00:00
سلامت

۹۰ درصد نان‌‌های موجود در کشور فاقد ارزش غذایی است
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌‌ای و صنایع غذایی کشور گفت: بیش از ۹۰ درصد نان‌‌های تولیدی و مصرفی در کشور نان سفید است، در حالی‌که در کشورهای توسعه‌‌یافته جهان ۹۵ درصد نان مصرفی مردم نان کامل است. دکتر جلال‌‌الدین میرزای رزاز در گفت‌وگو با تسنیم، تصریح کرد: بحث نان و سلامت آن از سال‌‌های قبل مطرح بوده اما تاکنون اقدامات عملی چندانی برای رفع مشکلات آن انجام نشده است. وی با بیان اینکه نان کامل نانی است که آرد آن از گندم کامل و سبوس‌‌‌‌دار تهیه شده باشد، گفت: بر اساس آمار ارائه شده توسط نماینده WHO، در کشور ما 28 درصد مواد مغذی گندم را از طریق سبوس‌گیری جدا کرده و دور می‌‌ریزیم. رئیس دانشکده تغذیه دانشگاه شهید بهشتی با اشاره به اینکه بالا بودن میزان نمک در نان یکی دیگر از معضلات حوزه نان است، تصریح کرد: سرانه مصرف نمک در کشورهای پیشرفته 5 گرم در روز است اما این سرانه در کشور ما 13 گرم است، یعنی هر ایرانی به طور متوسط تقریبا 5/2 برابر متوسط سرانه جهانی، نمک مصرف می‌‌کند.
 
خرید ۱۰ هزار سرنگ آنژیوگرافی قلبی از تولیدکنندگان ایرانی
رئیس هیات امنای صرفه‌جویی ارزی در معالجه بیماران با اشاره به خرید ۱۰ هزار سرنگ اینفلیتور آنژیوگرافی قلبی از تولیدکنندگان داخلی گفت: هیات امنا با پیش‌پرداخت هزینه‌ها از تولیدکنندگان داخلی حمایت می‌کند. به گزارش ایسنا، دکتر مهدی یوسفی با بیان اینکه سرنگ اینفلیتور برای تنظیم فشار مایعی که حین عمل جراحی آنژیو‌پلاستی به بدن تزریق می‌شود کاربرد دارد، افزود: در گذشته سرنگ اینفلیتور از کشورهایی مانند چین و فرانسه وارد می‌شد که خوشبختانه با همت شرکت‌های دانش‌بنیان، تولیدکنندگان کشورمان و حمایت وزارت بهداشت تولید این کالای مصرفی در کشورمان آغاز شده است. وی افزود: بنا بر اعلام روابط عمومی وزارت بهداشت، در حال حاضر قیمت سرنگ اینفلیتور آنژیوگرافی قلبی تولید داخل که هیات امنا خریداری کرده تقریبا نصف قیمت خارجی است که از لحاظ کیفیت با نمونه‌های تولید خارج برابری می‌کند.
 

Page Generated in 0/0044 sec