printlogo


کد خبر: 233017تاریخ: 1400/2/12 00:00
متوسط قیمت کالاهای خوراکی در فروردین ١٤٠٠

مرکز آمار ایران اعلام کرد در نخستین ماه سال، قیمت «مرغ ماشینی» 9/5 درصد، «گوشت گاو یا گوساله» 6/5 درصد و «گوشت گوسفند» 2/5  درصد نسبت به ماه قبل افزایش یافته است. تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه‌های مختلف خوراکی در مناطق شهری کشور در فروردین ۱۴۰۰ به شرح زیر است.
نان و غلات: در این گروه، اقلام «شیرینی خشک» با 8/6 درصد و «برنج ایرانی درجه یک» با 6/1 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌ است. 
گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آنها: در این گروه، اقلام «مرغ ماشینی» با 9/5 درصد، «گوشت گاو یا گوساله» با 6/5 درصد و «گوشت گوسفند» با 2/5 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌ است. 
لبنیات، تخم‌مرغ و انواع روغن: در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به «روغن مایع» با 3/5 درصد، «شیر خشک» با 9/3 درصد، «کره پاستوریزه (کره حیوانی) و دوغ پاستوریزه» با 1/2 درصد بوده است. همچنین در این گروه قیمت «تخم‌مرغ ماشینی» با 1/6 درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته است. 
میوه و خشکبار: در این گروه، بیشترین افزایش قیمت مربوط به «انار» با 1/8 درصد افزایش نسبت به ماه قبل است. همچنین در این گروه قیمت «موز» با 7/26 درصد و «هندوانه» با 9/15درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته است. 
سبزیجات و حبوبات: در این گروه،  «گوجه فرنگی» با 2/18 درصد، «نخود» با 6/6 درصد، «لپه» با 8/4 درصد و «عدس» با 3/4 درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته است. همچنین در این گروه قیمت اقلام «خیار» با 2/14 درصد، «کدوسبز» با 3/11 درصد و «پیاز» با 3/6 درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته است. 
قند و شکر، آشامیدنی‌ها و سایر خوراکی‌ها: در این گروه، بیشترین افزایش قیمت مربوط به «شکر» با 6/5 درصد، «قند» با 8/4 درصد و «نوشابه گازدار» با 6/4 درصد افزایش نسبت به ماه قبل است. 

Page Generated in 0/0057 sec