printlogo


کد خبر: 238011تاریخ: 1400/6/24 00:00
جزئیات جدیدی از سریال «سلمان فارسی»

تاکنون ۲۵ درصد سریال «سلمان فارسی» به تولید رسیده و قرار است با پایان تولید، پخش آن به صورت جهانی انجام شود. 
به گزارش «وطن‌امروز»، روز گذشته 23 شهریور مصادف با روز بزرگداشت سلمان فارسی بود؛ شخصیتی که این روزها محور یک سریال الف فاخر در صداوسیما قرار گرفته و سیدداوود میرباقری، کارگردان مطرح و توانمند کشورمان در حال ساخت روایتی تصویری از زندگی اوست. 
میرباقری البته حدود ۲۰ سالی است که تلاش داشت این سریال را به تولید برساند اما طی یکی، دو سال گذشته مقدمات پیش‌تولید و ساخت آن بالاخره فراهم شد. 
احسان ناظم‌بکایی، مدیر روابط عمومی این سریال در برنامه صبحگاهی شبکه یک سیما درباره بزرگ‌ترین پروژه سریالی این روزهای تلویزیون گفت: سریال بشدت پربازیگری است و بازیگرانی از یونان، ارمنستان و مراکش جلوی دوربین رفته‌اند. «هشام رستم» از تونس که اسکار بازیگری دارد از بازیگران این سریال است، در فصل حجاز بازیگرانی از کشورهای عربی و در فصل ایران بازیگرانی از قفقاز و آسیای مرکزی اضافه می‌شوند. وی با اشاره به پخش جهانی آن بیان کرد: این مجموعه به معنای واقعی بین‌المللی و بین‌ادیانی است و پخش آن هم به صورت جهانی آغاز می‌شود. ناظم‌بکایی همچنین گفت: در شهرک غزالی بیش از ۲۰ کارگاه وجود دارد و دوستان در حال کار هستند. همه عوامل بیمه کرونا شده‌اند. هر ۲ هفته یک بار هم تست پی‌سی‌آر گرفته می‌شود. وی همچنین درباره بازیگران ایرانی سریال یادآور شد: فرهاد اصلانی در نقش یک تاجر که سلمان را از ایران به بیزانس منتقل می‌کند، محمدرضا هدایتی در نقش یک شخص هندی، مهدی فقیه، علیرضا مهران، احترام برومند و داریوش فرهنگ از جمله بازیگران این سریال هستند. عوامل پشت دوربین سریال نیز همه ایرانی هستند. این فعال رسانه‌ای درباره روند تولید سریال نیز عنوان کرد: ساخت این سریال حدود 5 سال طول می‌کشد. رئیس صداوسیما تاکنون 3 بار در پشت صحنه سریال حضور پیدا کرده است. ناظم‌بکایی در پایان بیان کرد: 3 فصل در این سریال روایت می‌شود؛ فصل ایران در دوره ساسانی که تا به حال در بخش نمایشی هیچ گاه سمت آن نرفته‌ایم، تاریخ عصر بیزانس و فصل حجاز که دوره اسلام را نشان می‌دهد. تاکنون بخش زیادی از فصل بیزانس که ۲۵ درصد کار است تصویربرداری شده است. این فصل تولید سختی هم دارد و جاده‌ای است و سلمان فارسی سرگشته از این دیر به آن دیر و از این کلیسا به آن کلیسا می‌رود و در نهایت با راهنمایی‌ها به سمت حجاز حرکت می‌کند تا منجی موعود را ببیند.

Page Generated in 0/0083 sec