printlogo


کد خبر: 9447تاریخ: 1393/5/22 00:00
آزمون ۱۰۰ نمونه محصولات لبنی

حدود 100 نمونه از فرآورده‌های شیر، ماست، دوغ، پنیر و خامه توسط سازمان استاندارد تهران از بازار نمونه‌برداری شده که در حال آزمون است و نتایج آن تا پایان هفته جاری مشخص می‌شود. مسلم بیات، مدیرکل سازمان استاندارد تهران در گفت‌و‌گو با فارس ادامه داد: این نمونه‌ها از محصولات تولیدی در استان تهران و تولید شده در استان‌های دیگر که در تهران توزیع می‌شوند، تهیه شده است. وی با بیان اینکه مدیر کنترل کیفی کارخانه‌های صنایع لبنی با تایید صلاحیت از سوی سازمان استاندارد مشغول به کار می‌شوند، گفت: ممکن است در برخی واحدهای تولیدی بخشی از مواد اولیه مانند خامه از شرکت‌های دیگر خریداری شود که مدیر کنترل کیفی باید بر این مواد اولیه نیز نظارت داشته باشد تا کیفیت آن اختلافی با معیارهای استاندارد نداشته باشد. بیات ادامه داد: سال گذشته یکی از واحدهای تولید صنایع لبنی دچار تخلف شده بود که سازمان استاندارد تهران با آن برخورد کرد. وی تصریح کرد: اگر مواردی از تخلف به ما گزارش شود، آن را به کمیسیون ماده 7 سازمان استاندارد اعلام و در آنجا بررسی خواهیم کرد. به گفته مدیرکل سازمان استاندارد تهران، از ابتدای امسال تاکنون حدود 400 پروانه کاربرد نشان استاندارد در واحدهای صنعتی تعلیق شده که 60 درصد آن مربوط به صنایع غذایی بوده است.
 


Page Generated in 0/0109 sec