گروه اجتماعی: به دنبال ماجرای افزودن روغن پالم به مواد لبنی، رئیس سازمان غذا و دارو درباره معضلات آبمعدنیها هشدار داد و نسبت به تولید آبمعدنی در برخی مکانهای آلوده گلایه کرد. پس از چند روزی که از سر و صدای وجود «روغن پالم» در محصولات لبنی گذشت، رسول دیناروند، رئیس سازمان غذا و دارو درباره معضلات آبمعدنیها هشدار داد و اظهار داشت: مشکل آبمعدنیها در ایران، این است که جاهایی برای تولید آبمعدنی اجاره داده شده است که نزدیک منابع آلودهکننده هستند، بنابراین در این زمینه باید سختگیری کنیم. رئیس سازمان غذا و دارو نسبت به تولید آبمعدنی در برخی مکانهای آلوده گلایه کرد و بیان داشت: در دمای بالا مواد پلیمری بطریهای این آبها آزاد میشود که بسیار خطرناک است. وی ادامه داد: البته در کشور منابع آبمعدنی با کیفیت بسیار بالا داریم، بویژه در کوههای زاگرس و البرز و مناطق بسیار بکر و دستنخورده دیگری هم آبمعدنی داریم اما متأسفانه در جاهایی نیز برای تولید این آبمعدنیها مجوز داده شده است که این کیفیتها را ندارند. دیناروند درباره اقدام سازمان غذا و دارو برای برخورد با این تولیدکنندگان آبمعدنی به تسنیم اعلام کرد: ما سختگیری خواهیم کرد، به نظر بنده در یک دورهای وظایف نظارتی کم شد، در سالهای گذشته برخی آبهایی که در بطریها بستهبندی شدند، برای مردم این تصور را ایجاد کرد که این آبها، آبمعدنی است، در حالی که اینطور نیست و این آبها، آب آشامیدنی است. وی درباره چگونگی تشخیص این 2 نوع آب بیان داشت: باید روی بطری، عنوان آب آشامیدنی و یا آبمعدنی قید شده باشد، بنابراین آب آشامیدنی برای کشور ضروری است بویژه با شرایط کمبود آب که در کشور وجود دارد، زیرا به دلیل کمبود آب، به آبهای چاه وابسته شدهایم که امکان بالا رفتن نیترات در این آبها وجود دارد، بنابراین استفاده از آب آشامیدنی در تمام دنیا در حال توسعه است و در ایران نیز این موضوع وجود دارد.وی درباره اینکه عنوان میشود برای ماندگاری آبهای معدنی فلوراید و مواد نگهدارنده اضافه میشود، بیان داشت: بله! این موضوع هم ممکن است اما طبق آزمایشهایی که ما داشتیم به موارد خاصی نرسیدیم.