گروه سیاسی: دست تقدیر خداوند جان اشرف پهلوی، نماد هرزگی و فساد افسارگسیخته خاندان پهلوی را درست در صبحگاه هشتادمین سالگرد صدور فرمان کشف حجاب در ایران گرفت. اشرف پهلوی، همان زنی که روایت هرزگی و فسادش در هر کوی و برزن ایرانزمین شهره است، همان زنی که در ادبیات محاورهای مردم ایران معیار فساد و سلیطگی است، در 96 سالگی مرد. تسنیم به نقل از نیویورکتایمز گزارش داد اشرف پهلوی صبح روز پنجشنبه در اروپا مرد اما مکان دقیق آن اعلام نشده است. «روبرت آرمائو» که نیویورکتایمز از وی با عنوان مشاور وی یاد میکند، گفت: اشرف در بستر خواب و در اروپا مرده است. وی بهدلایل امنیتی از بیان نام کشوری که اشرف در آنجا مرده است، خودداری کرد. گفته میشود وی در مونتکارلو، در کشور خودمختار موناکو واقع در اروپای غربی مرده است. نیویورک تایمز نوشت براساس پیشینه مخفیانه داخلی سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا)، اشرف پهلوی نقشی اساسی را در کودتای نظامی آمریکایی- انگلیسی علیه «محمد مصدق» نخستوزیر ایران و بازگرداندن محمدرضا پهلوی به قدرت ایفا کرد. به گزارش «وطن امروز»، مرگ اشرف پهلوی البته مصادف شده است با سالگرد صدور فرمان کشف حجاب در ایران؛ 17 دی 1314 به فرمان رضاخان میرپنج، قانون کشف حجاب اعلام شد. براساس این قانون، زنان و دختران ایرانی از پوشیدن چادر، روبنده و روسری منع شدند. این قانون که در تاریخ معاصر ایران به عنوان یک قانون سیاه و عامل ریشهکن شدن خاندان پهلوی مشهور است، ابتدا توسط خانواده رضا قلدر اجرا شد. صبح روز 14 دی ماه 1314 همسر رضاخان به همراه دخترانش اشرف و شمس، بدون داشتن حجاب اسلامی راهی دانشسرای دختران شدند تا ناموس رضاخان در معرض دید همه قرار بگیرد. دست تقدیر حالا 80 سال پس از صدور این فرمان ننگین، جان دختر دیکتاتور پهلوی را گرفت! همان دختری که آوازه فسادش نهتنها ایران زمین که دنیا را نیز گرفته است! اشرف پهلوی، همزاد محمدرضا پهلوی است. داستانها و روایتهای بیشماری درباره این زن منتشر شده است! زنی که ارتشبد حسین فردوست او را «فاسدترین زن دنیا» میدانست! براساس روایتهایی که درباریان درباره رفتار این زن نقل کردهاند؛ او تقریبا منشأ یا محور بیشتر فسادها در ایران بوده است. اشرف پهلوی بزرگترین قاچاقچی مواد مخدر در منطقه بود. او یکی از اعضای ارشد مافیای قاچاق مواد مخدر در دنیا بود. خبر دستگیری او در فرودگاه زوریخ در سال 1348 به دلیل حمل یک چمدان هروئین، تنها آبروریزی او برای کشور نبود. شهره عمده اشرف به خاطر قاچاق مواد مخدر نبود. او یک هرزه به تماممعنا بود. هرزگی اخلاقی او هیچ مرز و محدودیتی نداشت. شهرت فساد اخلاقی اشرف پهلوی البته فراتر از مرزهای ایران نیز رفته بود. او که به صورت رسمی 3 بار با علیمحمد قوام، احمد شفی و مهدی بوشهری ازدواج کرده بود، معشوقه سیاستمداران منطقه بود. مدتی را با ملک فاروق، پادشاه مصر گذراند و کمی بعد معشوقه ذوالفقار علی بوتو، رئیس جمهور پاکستان شد!
فاحشه قاچاقچی
نام اشرف پهلوی از حدود سال 1335 به بعد در امور مربوط به قاچاق تریاک و هروئین برده شد. او به پول علاقهاى وافر داشت و تریاک و هروئین منبع سرشار پول بودند. حسین فردوست در اینباره مىگوید: «اشرف قاچاقچى بینالمللى و به طور مسجل عضو مافیاى آمریکاست. او به هر جا که مىرفت دریکى از چمدانهایش هروئین حمل مىکرد و کسى هم جرأت نمىکرد آن را بازرسى کند». به هر حال، مساله قاچاق مواد مخدر و رابطه اشرف با مافیا به تدریج علنى شد و چند بار به افتضاح کشیده شد و در مطبوعات خارجى انعکاس یافت. مهمترین این افتضاحات حادثهاى بود که در نیس فرانسه براى او رخ داد؛ یک صبح زود که اشرف از قمارخانه با اتومبیل به ویلایش مىآمد ناگهان اتومبیلى راهشان را سد کرد و فروغ خواجهنورى که در صندلى جلو نشسته بود را به رگبار بسته و او را خلاص کردند. بعدها مشخص شد آنها از مافیا بودهاند.
لیست طولانی همخوابههای اشرف
حسین فردوست درباره فساد اخلاقى و بىبند و بارى اشرف مىگوید: «پس از رفتن رضا شاه، اشرف روابط بىبند و بار و از نظر فساد کممانندى را شروع کرد. اگر قرار شود لیست مردانى که در دوران 37 ساله سلطنت محمدرضا با اشرف رابطه داشتند تهیه شود، بهرغم دشوارى و غیرممکن بودن کار، چون حتى خود او نیز ممکن است همه را به یاد نیاورد، مسلما لیست طویلى خواهد شد. وى زمانى معشوقه تقى امامى بود، زمان دیگر عاشق دکتر غلامحسین جهانشاهى شد.[از افراد دیگری که مىتوان نام برد] پرویز راجى [است]. همچنین فردى به نام پالانچیان (اشرف عاشق این فرد شده بود ولى وى به او توجهى نداشت و جواب رد به او مىداد. همین موضوع باعث شد اشرف با همدستى ماموران ساواک او را به قتل برسانند) و بعضى هنرمندان و هنرپیشگان از جمله بهروز وثوقى و....»
فردوست در ادامه مینویسد: « در زمان فوزیه، مدتی اشرف معشوقه تقی امامی شد. در مسافرت به مصر مدتی با ملک فاروق پادشاه مصر بود. در سالهای 1331و1332 که در پاریس بودم و به دیدار اشرف میرفتم دیدم که با 3 مرد رفیق است. 2 نفر اهل پاریس بودند و یکی افسر جوان اهل یوگسلاوی بود که گویا آجودان شاه یوگسلاوی بوده و به فرانسه پناهنده و تبعه شده بود و احتمالا بیارتباط با سرویسهای جاسوسی نبود. من هرگاه به دیدارش میرفتم، یکی از این سه مرد را در اتاقش میدیدم. مثلا ساعت 9 صبح به دیدار اشرف میرفتم، میدیدم یک مرد گردنکلفت با لباس خواب در اتاق است و اشرف در تختخواب خوابیده و خمیازه میکشد. دفعه دیگر میرفتم و ساعت 10-9 صبح میدیدم پسر بلندقد و خوشتیپ فرانسوی با لباس خواب در دستشویی است، دست و رویش را میشوید و مشخص است که شب آنجا بوده. اشرف نیز با حالت کاملا عادی او را معرفی میکرد. در دورانی که همسر بوشهری بود، مدتی عاشق دکتر غلامحسین جهانشاهی شد که در کابینه علم وزیر بازرگانی بود. چند بار نیز ذوالفقار علیبوتو که در آن موقع وزیرخارجه پاکستان بود، به تهران آمد، اشرف با وی نیز روابط نامشروع داشت. از این نمونهها زیاد است. ماجرای دیگر مربوط به پرویز راجی است. پرویز، پسر دکتر راجی، جوان بسیار خوشتیپی بود که مورد علاقه خاص هویدا قرار گرفت و هویدا او را رئیسدفتر خود کرد. اشرف شدیدا عاشق پرویز شد. بههمیندلیل راجی در سن کم (شاید 32 تا 35 سالگی) مشاغل حساس داشت. این اواخر سفیر ایران در انگلستان شد و تا زمان دولت بختیار، در همین پست بود». فساد جنسی اشرف از دید سازمانهای جاسوسی نیز قابل چشمپوشی نبود؛ یکی از گزارشهای سیا در سال 1976 (1355) اعلام داشت: «والاحضرت شهرتی افسانهای در فساد مالی و به تور زدن مردان جوان دارد». یکی از مردان جوانی که قربانی آتش عشق اشرف شد، جوانی ارمنی به نام «لئون پالانچیان» بود اما پالانچیان از اشرف دوری میکرد تا جایی که اشرف متوسل به نصیری، رئیس ساواک شد و وی را دستگیر کردند. اشرف دستور آزادی وی را صادر کرد ولی باز هم پالانچیان به اشرف جواب منفی داد که وی دستور داد در نوشهر هواپیمای کوچک اختصاصی او را دستکاری کردند. پالانچیان پس از برخاستن به قعر دریا فرو رفت. غلامحسین بیگدلی یکی از افسران بازنشسته ارتشی که در دهه 20 محافظ اشرف بود، میگوید: «وقتی از دانشکده افسری فارغالتحصیل شدم محافظ اشرف شدم. در آنجا اخلاق و کثافتکاریهای او را دیدم، به او خیلی بدبین شدم که این چه مملکتی است که ما کسانی را که نعوذبالله مثل خدا میدانستیم، پرستش میکردیم، چه فرمان شاه و چه فرمان یزدان [میگفتیم] شاه این است؟ خواهرش این است؟ بسیار زن فاسدی بود. یک نوع مرض جنسی داشت، با یک مرد، دو مرد کفایت نمیکرد...». سرانجام فاحشه پهلوی در 96 سالگی در فرانسه جان داد. هنوز لیست اموال به غارت برده او از خاک ایران مشخص نیست. برآوردها حاکی است تنها املاک او در نیویورک و فرانسه به صدها میلیون دلار میرسد. این البته جدا از جواهرات و دیگر اجناس گرانبهایی است که هنگام خروج از ایران همه آنها را با خود برد. البته اکنون دیگر هیچکدام از آنها به کار او نمیآید!