|
باوجود برخی حرفوحدیثها، سینماگران ایرانی پرکار هستند
در آرزوی خلق یک «پدیده»
بازار ساخت و تولید سینمای ایران این روزها آبستن حرفوحدیثهای بسیاری شدهاست و اگرچه هر از گاهی اخبار و گزارشهایی مبنی بر رکود این بازار در رسانهها منتشر میشود، اما اخبار رسیده نشان از آن دارد که باز هم کم نیستند کارگردانانی که هریک در پی ساخت فیلمی متفاوت، حتی در حدواندازه یک پدیده در سینمای ایران هستند. نمونهاش محمدحسین لطیفی است که شواهد و قراین نشان میدهد قصد دارد با حضور یکی از مطرحترین بازیکنان فوتبال جهان فیلمی تازه بسازد.
لطیفی «رونالدو» را فیلم میکند
هر چند هنوز مشخص نیست که این فیلم ساخته میشود یا نه، اما به گفته رضا لطیفی یکی از نزدیکان این کارگردان، در ساخت این اثر سینمایی همه چیز بستگی به نظر «رونالدو» (اسطوره فوتبال برزیل) دارد، چراکه داستان فیلم حول زندگی این فوتبالیست مشهور است. البته لطیفی در این جریان تنها نیست و صدرعاملی هم اگرچه مدتهاست درگیر «زندگی با چشمان بسته» شده است، اما اثر تازهاش در مراحل پایانی به سر میبرد و همین روزها است که گمانهزنی درباره چگونگی نمایش این فیلم هم آغاز شود. داریوش مهرجویی هم بعد از چند وقت استراحت قصد دارد با پایان ساخت «تهران تهران» به عرصه اکران بیاید و از ابتدای بهار با انتشار این خبر، علاقهمندان به آثارش را در انتظار به پایان رسیدن فیلم جدیدش گذاشته است. در ادامه این گزارش، هنرمندانی دیگر را بر میشمریم که هر یک به تکاپوی رقم زدن نتیجهای تازه در پرونده کاری خود و سینمای ایران هستند.
شجاع نوری و استرکی در «راند هفتم»
علیرضا شجاع نوری که بعد از حضور در جشنواره بینالمللی کن به ایران بازگشته، به دنبال راهی برای اکران «صندلی خالی» به کارگردانی سامان استرکی است. این تهیه کننده سینما، بیآنکه بخواهد نتیجه همکاریاش با استرکی را همزمان با اکران عمومی «صندلی خالی» بسنجد، سراغ پروژهای تازه رفته تا کاری جدید را با این کارگردان تجربه کند. این در حالی است که با استقبال تماشاگران جشنواره فیلم فجر در سال گذشته از فیلم صندلی خالی،شجاع نوری، همکاری جدی در سینما پیدا کرده است که شاید از این پس خبرهای مربوط به آثارشان را به عنوان یک زوج هنری در سینما دنبال کنیم. شجاعنوری در پی انتشار خبر تولید «راند هفتم» گفته است: این فیلم به تازگی کلید خورده و به دلیل اینکه قصد داریم اولین نمایش آن در جشنواره فیلم کودک و نوجوان همدان باشد، پیشتولید و مراحل فنی همزمان با فیلمبرداری در شهر همدان و غار علیصدر انجام میشود. «راند هفتم» سفری تازه و ماجراجویانه به دنیای کودکان را به تصویر میکشد و در آن بازیگرانی چون فروغ قجابگلو، میسا مولوی و جمعی از بازیگران نوجوان به ایفای نقش میپردازند.
محمدعلیطالبی و پروازی دوباره
محمدعلیطالبی هم فیلم سینمایی «دوباره پرواز کن» در ژانر دفاع مقدس را میسازد. «ناصر دهقانی» مدیرعامل موسسه فرهنگی- هنری شاهد و تهیهکننده این فیلم در این باره گفته است: این فیلمنامه براساس کتاب «پرواز غازها» نوشته مژگان شیخی، توسط محمدعلی طالبی نوشته شده است. درخواست پروانه ساخت این فیلم داده شده و به محض دریافت پیشتولید را
شروع میکنیم. برنامه ما این است که پیشتولیدی یکی، دو ماهه داشته باشیم و اوایل مهرماه وارد فیلمبرداری شویم. دهقانی اذعان کرده که این فیلم درباره کودک و دفاع مقدس است. بخشهایی از این فیلم در تعریف وقایع جنگ در اهواز انجام میشود، بخشی نیز در جاده و بخش اعظم آن در شمال کشور فیلمبرداری میشود. طالبی این فیلم را همچون سریال «گل پامچال»، به تهیهکنندگی بنیاد شهید و امور ایثارگران میسازد. گفتههای طالبی نشان میدهد که او نیز مثل شجاع نوری قرار است با کاری تازه برای رده سنی کودکان و نوجوانان کارش را در سال 88 رقم بزند.
«پرواز مرغابیها»
در منزل ناجی
فیلم سینمایی «پروازمرغابیها» جدیدترین ساخته علی شاهحاتمی هم از روز گذشته به لوکیشنهای داخلی رفت. به گفته یعقوب غفاری مجری طرح و برنامهریز فیلم سینمایی «پرواز مرغابیها»، این فیلم با تمام شدن فصل مسابقه فینال فوتبال، وارد یکی از لوکیشنهای اصلیاش یعنی منزل شخصیت «رضا ناجی» شده است. تاکنون حدود 40 درصد از فیلمبرداری فیلم به انجام رسیده و قرار است تا 27 تیرماه کار فیلمبرداری فیلم تمام شود تا بتوانیم بموقع پرواز مرغابیها را برای شرکت در جشنواره فیلمهای کودک و نوجوان همدان آماده کنیم. آغاز این مرحله از فیلمبرداری کار جدید شاه حاتمی همزمان با مراحل ساخت جلوههای ویژه کامپیوتری فیلم انجام میشود.فیلمبرداری این فیلم 27خردادماه، در روستایی به نام ورکانه که در 70 کیلومتری شهر همدان واقع شدهاست آغاز شده و داستان آن درباره رحمان، یک محیطبان است که یک مرغابی زخمی را جهت مداوا به پسرش علی میسپارد. در طول درمان، علاقه شدیدی بین علی و مرغابی ایجاد میشود. این علاقه ماجراهایی را منجر میشود.
توقف رئیسیان در «چهلسالگی»
علیرضا رییسیان نیز که بعد از ساخت «پرونده هاوانا» همچنان با مشکلات ساخت فیلم سینمایی تازهاش
«چهل سالگی» دست و پنجه نرم میکند، درباره این فیلم گفته است: چهل سالگی به دلیل مشکلات مالی در مراحل فنی متوقف شده است. رییسیان اظهار کرده است: قراردادی در تاریخ 7 بهمنماه سال گذشته با سازمان فرهنگی- هنری شهرداری تهران جهت حمایت از این فیلم داشتم که متاسفانه مدتها این سازمان از کمک به این فیلم امتناع کرد تا اینکه به شخص شهردار مراجعه کردم و آقای دکتر قالیباف ضمن دستور صریحی گفت که طبق قرارداد عمل شود اما متأسفانه تا امروز این سازمان از عمل به قرارداد و تأمین برخی از منابع مالی این فیلم امتناع کرده و به همین خاطر فیلم «چهلسالگی» در حال حاضر متوقف مانده است. این برای اولین بار است که در یک فیلم سینمایی چهرههایی چون عزتالله انتظامی، لیلا حاتمی و محمدرضا فروتن در کنار هم ایفای نقش کردهاند و رییسیان این فیلم را بر اساس کتاب «چهل سالگی» نوشته «ناهید طباطبایی» ساخته است.
ارسال به دوستان
محمود پاکنیت، بازیگر مجموعه تلویزیونی «بازپرس»:
کار کردن با فخیمزاده از آرزوهایم بود
پروانه حسینزاده: محمود پاکنیت، بازیگر باسابقه سینما و تلویزیون با مجموعه پرطرفدار «روزی روزگاری» به محبوبیت دست یافت و این محبوبیت با مجموعههای «پدرسالار» و
«پس از باران» ادامه یافت.
پاکنیت با بازی در سریال
«یوسف پیامبر (ع)» برای مدتها در اذهان عمومی خواهد ماند. او در حال حاضر مشغول بازی در بازپرس مهدی فخیمزاده است. با او گپی کوتاه داشتیم که در زیر میخوانید:
برای دومینبار قرار است در نقش «پلیس» بازی کنید، حضور در بازپرس چطور برایتان رقم خورد؟
طبق معمول پس از دعوت برای کار، فیلمنامه را مطالعه کردم، از متن قصه بسیار خوشم آمد و در کنار آن حضور آقای فخیمزاده در جایگاه کارگردان برایم اهمیت زیادی داشت. کار کردن با ایشان یکی از آرزوهایم بود.
تجربه کار با فخیمزاده چطور بود؟
فخیمزاده از جمله کارگردانهای کاربلد است که این آگاهی و تخصص را به بازیگر هم انتقال میدهد تا بتواند بهترین بازی را از او بگیرد. اگر یک متن متوسط هم در دست بگیرد میتواند با فن و تخصص بهترین کار را از گروه بگیرد و یک اثر ماندگار تولید کند.
گاهی یک متن خوب در دست کارگردانی است که توانایی این را ندارد که بهترین کار و مانور را از بازیگر بگیرد، اما فخیمزاده جزو کارگردانانی است که قدرت گرفتن بهترین بازی را حتی از نابازیگر دارد. کار با ایشان برایم تجربهای بسیار خوب است.
کار در ژانر پلیسی چه جذابیتی برای شما به عنوان بازیگر دارد؟
بسیار جالب و جذاب است، در کنار اینکه سختیهای ویژه خود را هم دارد، ولی بازی در آن لذتبخش است. این ژانر از جمله ژانرهایی است که مخاطب آن را میپذیرد و براحتی با آن ارتباط برقرار میکند.
شما در این فیلم نقش اول را ایفا میکنید، برای این انتخاب اصراری داشتید؟
خیر، به نظر من نقش اول و دوم وجود ندارد، مهم این است که اگر یک نقش کوتاه هم در دست داری بتوانی بهترین ارتباط را با مخاطب برقرار کنی و آن حس موجود را به تماشاگر منتقل کنی. نقش کوچک و بزرگ وجود ندارد، بلکه هنرپیشه بزرگ و کوچک وجود دارد. بازی در نقش اول از نظر من همانند بازی در نقش دوم است. اهمیت و سختی کار در این است که نکات مهم را از نقش بیرون کشیده و آن را به بهترین نحو بیان کنی.
وجود گروه و عوامل با تجربه در بازپرس برای تولید کار خوب تا چه میزان اهمیت دارد؟
گروه با تجربه و حرفهای تأثیر بسزایی در تولید اثر خوب دارد و کمک بسیاری هم در جهت تولید خوب میکند، اما از بین عوامل کسی که باید بیشترین کولهبار را با خود داشته باشد، کارگردان است زیرا او در گروه نقش پررنگتری دارد.
ارسال به دوستان
تقویم تاریخ
آغاز عملیات بزرگ کربلای 1 - 1365
در چنین روزی، عملیات کربلای 1 با هدف باز پس گیری منطقه عمومی مهران و شکستن جو تبلیغاتی ایجاد شده در پیعملیات عراق موسوم به دفاع متحرک با رمز یا ابوالفضلالعباس(ع) ادرکنی آغاز شد. این عملیات با نیرویی برابر 38 گردان از سپاه پاسداران در ساعت 22:30 مورخ 9/4/1365 با فرماندهی قرارگاه نجف اشرف نیروی زمینی سپاه آغاز شد و رزمندگان اسلام با اجرای 5 مرحله عملیات به نتایجی بیش از هدفهای تعیین شده دست یافتند. کربلای 1 در 5 مرحله صورت گرفت که طی آن منطقه رودخانه گاوی تا ارتفاعات قلاویزان، محدوده باغ کشاورزی قلاویزان و شهر مهران و بسیاری از مناطق اطراف این شهر آزاد شد.
زادروز ابن طرار، محدث و ادیب مسلمان - 305
طرارا، ابوالفرج معافى ابن زكريابن يحیى نهروانى، محدث، اديب و فقيه جريری بود. شهرت وی در برخى از منابع به شكل ابن طراره آمده است اما ابن طرار بیشتر در کتب و منابع مختلف عنوان شده است. وی ظاهرا از اين جهت كه مدتى در باب الطاق بغداد نيابت منصب قضا را داشته به قاضى شهرت يافته است. اصل خاندان ابن طرار از نهروان بوده، ولى درباره محل تولد او اطلاعى در دست نيست. ابن طرار آثار متعددی در زمينه فقه تأليف كرده كه از آن جمله 2 كتاب التحرير و النقر و الحدود و العقود در اصول فقه جريری و شرحى بر كتاب الخفيف طبری قابل ذكر است.
ارسال به دوستان
شهاب حسینی در نقش شهید بابایی به «شوق پرواز» رسید
گروه فرهنگ و هنر: شهاب حسینی در تازهترین فعالیت تلویزیونی خود، با پیوستن به جمع بازیگران مجموعه «شوق پرواز» ایفاگر نقش شهید بابایی میشود. حسینی که نزدیک به سه سال و پس از حضور درخشان در مجموعه «مدار صفر درجه» به کارگردانی حسن فتحی، بیشتر وقت خود را صرف حضور در پروژههای سینمایی در ژانرهای مختلف کرده بود، پس از به سرانجام رسیدن تلاشهایش در این مدیوم با کسب سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد (برای فیلم سوپر استار) باردیگر به خانه اول خود، تلویزیون بازگشته است تا با ایفای نقش یکی از شهیدان بزرگ دفاع مقدس، تجربهای تازه را در کارنامه هنری خود به ثبت برساند. بر اساس اعلام ناصر دهقاني، مدير پروژه مجموعه تلويزيوني «شوق پرواز»، عوامل این مجموعه به كارگرداني «يدالله صمدي»، با پايان تصويربرداري در قزوين به تهران ميآيند. دهقانی به فارس گفت: تا به حال با حضور «كوروش تهامي» و «ستاره اسكندري» حدود 35 دقيقه از سريال تصويربرداري شده و گروه طي روزهاي اخير از قزوين به تهران ميآيند. وی با اشاره به اینکه بازيگران جديدي نظير «شهاب حسيني» در نقش شهيد بابايي و ناصر فخري به پروژه اضافه شدهاند، درباره انتخاب حسيني به عنوان بازيگر نقش شهيد بابايي اظهار داشت: ايشان با توجه به نظر طراح گريم شباهت بسياري به شهيد بابايي داشت و با گريم نيز اين شباهت بيشتر ميشد. بنابراين گزارش، مجموعه تلويزيوني «شوق پرواز» به همت مؤسسه فرهنگي- هنري شاهد در 13 قسمت 45 دقيقهاي براي شبكه دوی سيما ساخته ميشود. فرهاد توحيدي، مهدي محمدنژاديان و حسين ترابنژاد فيلمنامه اثر را بر پايه زندگي واقعي شهيد عباس بابايي نوشتهاند. شهاب حسینی در حال حاضر «درباره الی...» را روی پرده و «سایه وحشت» را در نوبت اکران سینماهای کشور دارد.
ارسال به دوستان
براي دهمين بار
«عشق ماند» با صداي سالار عقيلي منتشر شد
آلبوم موسيقي «عشق ماند» به آهنگسازي ارشد تهماسبي و با صداي سالار عقيلي براي دهمين بار منتشر شد. در اين آلبوم كه توسط انتشارات ماه ريز در بازار موسيقي توزیع شده، قطعاتي چون تصنيف راست اي ساربان با شعري از سعدي، مقدمه و تصنيف آواز با شعري از حافظ، ساز، پنج ضربي عراقي، تصنيف افشاري عشق با شعري از سعدي كه به داريوش زرگري تقديم شده، تصنيف نوای درد عشق با شعري از حافظ، تصنيف شوشتري به تيغم گر كشد با شعري از حافظ، چهار مضراب با تصنيف بيات اصفهان شاه شمشاد قدان با شعري از حافظ، تصنيف همايون خوش آنكه وصال از جامي و تصنيف پروانه و راست زلف آشفته با شعري از حافظ به چشم ميخورد. بنابراين گزارش، عشق ماند به آهنگسازي ارشد تهماسبي است كه با اجراي گروه نوروز متشكل از سالار عقيلي: خواننده، ارشد تهماسبي: تار، داريوش زرگري: تنبك، محمدرضا ابراهيمي: ديوان و حميدرضا خبازي تار و بم تار اجرا شده است. در توضیح اين اثر آمده است: قدمت تصنيف به پيش از رواج دين اسلام در ايران بازميگردد. نقشين، قول، ترانه و غزل از ديگر نامهايي است كه به اينگونه از موسيقي دادهاند. نام تصنيف گويا در سدههاي 8 و 9 هجري قمري رسميت يافته است و ... .
ارسال به دوستان
در محکومیت وقایع و اغتشاشات اخیر برگزار شد
گردهمایی خودجوش جمعی از هنرمندان در سالن حوزه هنری
گردهمایی خودجوش جمعی از هنرمندان کشور در محکومیت وقایع و اغتشاشات اخیر برگزار شد. در این مراسم خودجوش که ساعت 10 صبح روز گذشته در سالن اجتماعات حوزه هنری برگزار شد، هنرمندان شرکتکننده ضمن تأکید بر حفظ آرامش و امنیت جامعه، وقایع و اعتشاشات اخیر را محکوم کرده و با فصلالخطاب دانستن بیانات مقام معظم رهبری(مدظلهالعالی) خواستار پایان دادن به ناآرامیها و بیقانونیهای اخیر شدند. در این مراسم جمع کثیری از هنرمندان و پیشکسوتان هنری شرکت داشتند که از جمله آنان میتوان به چهرههای زیر اشاره کرد: یوسفعلی میرشکاک، هوشنگ توکلی، شهریار بحرانی، اسماعیل سلطانیان، جهانگیر خسروشاهی، علیرضا سربخش، جمال شورجه، حمید بهمنی، عباس براتیپور، سیدمسعود شجاعیطباطبایی، مرتضی گودرزی، محمدرضا شرفالدین، عزیزالله حاجیمشهدی، داوود توحیدپرست، حسین مسافرآستانه، ناصر فیض، علی وزیریان، مجتبی رحماندوست، نصرالله قادری، کامبیز کاشفی، حمید هنرجو، علی مؤمنی، فرید سرمست، امیر حسین فردی، علی درخشی، سعید کشنفلاح، کورش زارعی، شفیع آقامحمدیان، عباس میرهاشمی، احمد حسنیمقدم و...
ارسال به دوستان
گزارش
مجموعه داستان محسن پرویزنقد شد
عکسی در آیینه دلم
گروه فرهنگ و هنر: مجموعه داستان «عکسی در آیینه دلم» نوشته محسن پرویز روز یکشنبه، هفتم تیرماه در سرای اهل قلم نقد شد. در ابتدای این نشست، کامران پارسینژاد که اجرای این برنامه را به عهده داشت، در سخنانی از خدمات معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در انتشار یکصد اثر داستانی تجلیل کرد و از نقد آثار داستانی یادشده خبر داد و گفت: از این به بعد هر یکشنبه تا پایان تابستان، 10 اثر از بین این یکصد اثر منتشرشده نقد و بررسی میشود. در ادامه، محسن پرویز با تأکید بر جای خالی آثار ادبیات داستانی انقلاب در داخل و خارج کشور، ابراز امیدواری کرد، این یکصد عنوان اثر منتشرشده بتواند بخشی از این خلأ را پر کند و گفت: ایران در جهان علاقهمندان فراوانی دارد و تدبیر درستی است که آثار ادبیات فارسی به زبانهای دیگر نیز منتشر شود؛ اما اینکه آثار تألیفی ادبیات داستانی ایران به زبان فارسی در اختیار کشورهای اروپایی و آمریکایی هم قرار گیرد، حائز اهمیت است و خوشبختانه این اتفاق افتاده و این آثار توسط رایزنیهای فرهنگی در بسیاری از کتابخانههای دنیا هست که این امکان را فراهم میآورد تا مترجمان دیگر کشورها به ترجمه این آثار بپردازند.
معاون فرهنگی وزارت ارشاد افزود: معاونت فرهنگی وزارت ارشاد در سالهای آتی سعی در استعدادیابی و پرورش استعدادهای جوان نویسنده و شاعر دارد. سپس فیروز زنوزی جلالی از پرویز بهعنوان مدیری یاد کرد که با مدیریت فرهنگیاش سعی در احیای ادبیات داستانی انقلاب اسلامی دارد و در نقد «عکسی در آیینه دلم» گفت: این مجموعه داستان اثری برای گروه سنی نوجوان است؛ از اینرو باید با مؤلفهها و معیارهای آثاری که برای نوجوانان به نگارش درمیآید، به نقد و ارزیابی آن پرداخت. این نویسنده تصریح کرد: پرویز در«عکسی در آیینه دلم» با انگیزه سرگرمی مخاطب اقدام به نگارش قصه نمیکند؛ بلکه به اقتضای پیام و دغدغهای که دارد، سعی میکند قصهاش را روایت کند؛ از همینروست که ما وجوه روشن انقلاب اسلامی را در قصههای پرویز بخوبی میبینیم. او در ادامه خاطرنشان کرد: در بخشی از داستانهای مجموعه «عکسی در آیینه دلم» هرچند روایت روزهای انقلاب دیده نمیشود؛ اما نویسنده عمیقا متأثر از آموزهها و ارزشهای انقلاب اسلامی، قصهاش را روایت میکند. فیروز جلالی زنوزی تصریح کرد: نویسنده در مجموعه «عکسی در آیینه دلم» خودش است و سعی ندارد در متن و مواجهه با مخاطب ادا دربیاورد. به تعبیری نویسنده با وقوف و آگاهی نسبت به شرایط مخاطبش مینویسد؛ از اینروست که میتوان گفت نویسنده مخاطبش را میشناسد و سعی میکند با بیانی ساده، آنچه را که دریافته، با مخاطبش در میان بگذارد. این نویسنده در پایان خاطرنشان کرد: بخشی از مشکل جامعه ما حضور نسلی است که از انقلاب دور شده و اطلاع دقیقی از آن مقطع زمانی ندارد. آثار نویسندگانی چون محسن پرویز میتواند مخاطب جوان امروز را با آن روزها بهتر آشنا کند. در پایان این نشست، پرویز با بیان اینکه قدیمیترین قصه این مجموعه برای سال 63 ـ 62 است و تعدادی از این قصهها به سال 75-74 مربوط است، تصریح کرد: این مجموعه پیشتر در سه مجلد چاپ شده بود و قصه «بوی گل، بوی او» جزو اولین آثاری بود که در حوزه ادبیات انقلابی نوجوانان منتشر شد. این نویسنده تصریح کرد: چنانچه نویسندهای بخواهد اثرش دمدستی نباشد و نخواهد همینطور یک چیزی نوشته باشد، باید به جمله آثاری که مینویسد، فکر کند تا آنها ماندگار شوند؛ از اینرو بنده هم سعی میکنم شبیه آثار موفق دنیا بنویسم. پرویز در تبیین انگیزههایش از نگارش داستان نیز گفت: برای انتقال تجربه و حسی که از یک واقعه داشتم، قلم را به دست گرفتم و نوشتم. برخی از این قصهها زاییده تخیل است، برخی دیگر الهامگرفته از یک واقعه تاریخی است و تعدادی دیگر از این قصهها برآمده از تجربههای شخصی خودم است. مثلا الهام اولیه قصه «روزی که مسیح را دیدم» از ماجرای تاریخی بود که حضرت امام (ره) هنگامی که در نوفللوشاتو بودند، شب ولادت مسیح (ع) دستور میدهند برای دلجویی از مزاحمتهایی که ایجاد شده بود، به منزل همسایهها گل و شیرینی ببرند.
«شمسالعماره»
از 20 تیرماه روی آنتن میرود
مجموعه تلویزیونی «شمسالعماره» به کارگردانی سامان مقدم و تهیهکنندگی رامین عباسیزاده از 20 تیرماه هر شب غیر از جمعهها از شبکه دو پخش میشود. در این مجموعه رویا تیموریان، هانیه توسلی، فرهاد آئیش، مهرانه مهینترابی، مرجانه گلچین و اردلان شجاع کاوه بازی میکنند. در خلاصه داستان «شمسالعماره» آمده است: در عمارت شمسالعماره گشایش مراسم عروسی برپاست.
«محرمانههای رمئوو ژولیت» در دگرخند
در سلسله نشست دگرخند حوزه هنری، «محرمانههای رمئوو ژولیت» و «هرج و مرج محض» نوشته حسین یعقوبی، ساعت 17 یکشنبه، 14 تیرماه، با حضور رؤیا صدر نقد و بررسی میشود. این سلسله نشستها به نقد و بررسی کتابهای منتشرشده در حوزه طنز میپردازند. نشست یادشده در سالن شماره 2 تالار اندیشه حوزه هنری برگزار میشود و ورود برای عموم آزاد است.
اجرای«اهل قبور» از امروز
نمایش «اهل قبور» کار حسین کیانی از امروزساعت 19:30 در تالار چهارسوی مجموعه تئاتر شهر به صحنه میرود. نمایش داستان خانوادهای است که در کار ساختمانی فعالیت میکنند و به پروژهای خاص و عجیب در منطقه مرزی برمیخورند که انجام آن میتواند زندگیشان را تغییر دهد. سیامک صفری، فریده سپاه منصور، الهام پاوهنژاد، مهدی پاکدل، امیررضا دلاوری، شهرام حقیقت دوست، علیرضا محمدی، رویا میرعلمی و حمیدرضا آذرنگ بازیگران نمایش
«اهل قبور» هستند.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|