|
ارسال به دوستان
اخبار
نسخه مرمتشده «دندان مار» در موزه سینما
مجموعه فرهنگی - تاریخی موزه سینما فیلم «دندان مار» را که توسط فیلمخانه ملی ایران اصلاح و مرمت شده است نمایش میدهد. این فیلم روز چهارشنبه 20 دی ساعت 16 برای علاقهمندان سینما در سالن فردوس روی پرده میرود و بعد از نمایش فیلم، نشستی با حضور جواد طوسی و شاهپور عظیمی از منتقدان سینما پیرامون سینمای کیمیایی و فیلم «دندان مار» برگزار میشود. این فیلم در جشنواره برلین برنده جایزه ویژه و نامزد جایزه خرس طلایی، همچنین برنده جایزه ویژه هیات داوران جشنواره فیلم مونترال شده است. «دندان مار» به نویسندگی و کارگردانی مسعود کیمیایی سال 1369 اکران شد و با استقبال بیش از 500 هزار نفر از بیش از 200 فیلم اکران شده در رتبه 37 قرار گرفت. در این فیلم بازیگرانی همچون فرامرز صدیقی، سید احمد نجفی، گلچهره سجادیه، جلال مقدم، رضا خندان، فریبا کوثری، سعید پیردوست و شاهد احمدلو نقشآفرینی کردهاند. در خلاصه این فیلم آمده است: رضا کارگر چاپخانه، پس از فوت مادرش یادگارهای مادر و پلاک برادر گمشدهاش را برمیدارد و در مسافرخانهای ساکن میشود. هماتاق او جوان جنوبی جنگزدهای است به نام احمد. بین آن 2 روابط صمیمانهای برقرار میشود. روز بعد رضا در ساک دستی خود یادگارهای مادر را نمیبیند. به احمد مشکوک میشود اما احمد او را متقاعد میسازد که ممکن است...
***
«رادیو انقلاب» از امروز شروع به کار میکند
در آستانه چهلوپنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، مانند سالهای قبل «رادیو انقلاب» در جایگاه یک رادیوی تخصصی مناسبتی فعالیت خود را در نهمین سال تاسیس از تاریخ ۱۹ دی آغاز میکند تا در جهت تبیین حقایق انقلاب اسلامی از شکلگیری تا گام دوم با رویکردی کنشی و ایجابی به برنامهسازی در پهنه رسانه بپردازد.
امسال متأثر از شرایط مختلف جهانی و داخلی بویژه 2 موضوع مهم منطقهای و داخلی (توفانالاقصی و جنگ غزه) و انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری در۱۱ اسفند ۱۴۰۲ راهبرد محوری رادیو انقلاب مبتنی بر «آگاهیبخشی گفتمانی» آرایش مییابد. در این فرآیند، رادیو انقلاب با رویکردی مترتب بر «جهاد تبیین» تلاش خواهد کرد هم از منظری ایجابی به ریشهها، روندها، جریانشناسی، واقعیتها، گام دوم و چشمانداز انقلاب اسلامی بپردازد و هم در مواجهه با جنگ نرم دشمن، خنثیسازی عملکرد معاندان را در راس اهداف خود داشته باشد. این شبکه رادیویی که همزمان با قیام مردم قم در روز ۱۹ دیماه ساعت ۱۴ شروع به کار میکند، مبتنی بر مفهوم «ایران قوی» به عنوان دال مرکزی این شبکه در سال ۱۴۰۲ با ترسیم انقلاب اسلامی، سعی دارد در ابعاد مختلف به تبیین واقعیات مترتب بر جایگاه واقعی ایران انقلابی در منطقه و جهان، مردمسالاری دینی، گفتمان مقاومت و بینالمللی شدن انقلابی اسلامی تمرکز کند تا برای مخاطبان خود بویژه نسلهای جوان به یک مرجع صادق، جامع و جذاب رسانهای تبدیل شود.
***
پوسترهای سردار سلیمانی در مترو
نمایشگاهی از آثار گرافیک و پوستر انجمن هنرهای تجسمی انقلاب و دفاع مقدس به مناسبت سالگرد شهادت سپهبد شهید حاجقاسم سلیمانی در ایستگاه متروی حضرت ولیعصر (عج) دایر شد. این نمایشگاه شامل 25 تابلو از آثار گرافیکی چون پوستر و طرحهای گرافیکی با عنوان «شهید القدس» در ایوان انتظار ایستگاه متروی میدان حضرت ولیعصر (عج) تا 27 دیماه به مدت 10 روز در معرض دید مردم و علاقهمندان خواهد بود. پیشتر نیز انجمن هنرهای تجسمی انقلاب و دفاعمقدس با برپایی نمایشگاههایی چون کارتون و کاریکاتور غزه، به خاطر یک مشت دلار و آثار منتخب جشنوارههای هنر مقاومت را در ایستگاههای مترو برگزار و در معرض دید مسافران و مخاطبان قرار داده بود.
***
آیین ملی «نشان نیما» برگزار شد
دهمین آیین ملی «نشان نیما» همزمان با سالروز درگذشت پدر شعر نو فارسی برگزار شد. در این مراسم که به همت بنیاد مردمنهاد فرهنگی - هنری نیما یوشیج با حضور اهل هنر و ادب، همزمان با سالروز درگذشت نیما یوشیج در سالن استاد ناصری خانه هنرمندان ایران برگزار شد، فرهاد ناظرزاده کرمانی، حمیدرضا شعیری، قطبالدین صادقی، میثم زندی، نظامالدین نوری کوتنایی و احمد طالبینژاد به عنوان سخنران، به طرح مباحثی درباره اهمیت نیما یوشیج و جریان نوگرایانه او در حوزه فرهنگ و هنر و ادب پرداختند. در دهمین آیین ملی نشان نیما، ستاره اسکندری، آتش تقیپور، فاطمه زندی، اسماعیل جنتی و سیدمهدی موسوی شعرها و نامههای نیما را برای حاضران خواندند. اجرای این مراسم را مرتضی ایمانی برعهده داشت. میهمانان ویژه این مراسم، محمود دولتآبادی و جواد مجابی در کنار چهرههای دانشگاهی و فرهنگی چون جهانگیر کوثری، فرشاد فرشته حکمت، ارمغان بهداروند، مسعود سفلایی، محمد هاشمی، کامران حاتمی، مرتضی کاردر، خسرو معصومی، مهدی قربانپور و... بودند. ۹ دوره قبلی آیین ملی نشان نیما در استان مازندران و شهرستان نوشهر برگزار شده بود و در آن دورهها هنرمندانی چون محمود دولتآبادی، ناصر تقوایی، شمس لنگرودی، داریوش مهرجویی، مسعود کیمیایی، عباس کیارستمی، حسین علیزاده، فرهاد ناظرزاده کرمانی، رضا میرکریمی، رخشان بنیاعتماد، مهدی هاشمی، پرویز پرستویی، رقیه بهزادی، خسرو سینایی، شهرام ناظری و ... تندیس نشان نیما را دریافت کرده بودند.
ارسال به دوستان
نولان با «اوپنهایمر» 5 جایزه را درو کرد
بمب هستهای، انتخاب گلدن گلوب
گروه فرهنگ و هنر: هشتادویکمین دوره جوایز گلدن گلوب بامداد دوشنبه ۱۸ دی به وقت ایران برگزار شد. طبق پیشبینیها «اوپنهایمر» فاتح هشتادویکمین دوره جوایز گلدن گلوب شد. این فیلم سفارشی بر مبنای داستان ساخته شدن بمب اتم در آمریکا توسط جی. رابرت اوپنهایمر است؛ فیلمی که بامداد دیروز برنده 5 جایزه از جمله بهترین فیلم درام شد.
به گزارش «وطن امروز»، نقدهای زیادی به فیلم «اوپنهایمر» مطرح شده است. یکی از مهمترین این نقدها، توجیه ساخت بمب اتم و استفاده از آن در جنگ دوم جهانی است. طی 2 حمله هستهای آمریکا به هیروشیما و ناگازاکی، صدها هزار نفر جان خود را از دست دادند و میلیونها تن به مواد رادیواکتیو آلوده شدند. در فیلم نولان اما نشانههایی از شرمساری دولتمردان آمریکایی دیده نمیشود ضمن اینکه در لایههای پنهان این فیلم، ضرورت بهکارگیری این سلاح علیه ژاپن نیز یادآوری میشود. یکی دیگر از نکات و پیامهای «اوپنهایمر» کریستوفر نولان، انتقال این پیام در بحبوحه جنگ سرد آمریکا با چین و روسیه است؛ پیامی که میگوید دموکراتها در راستای اهداف واشنگتن، درباره استفاده از سلاحهای کشتار جمعی تردیدی به خود راه نمیدهند. «وطن امروز» 17 مرداد امسال در گزارشی با عنوان «کلاه روی کلاهک» نقدهایی درباره این فیلم منتشر کرد. به هر حال فیلم سفارشی نولان توانست بیشترین جوایز هشتادویکمین دوره گلدن گلوب را از آن خود کند.
غیر از کریستوفر نولان که جایزه بهترین کارگردانی را از آن خود کرد و البته این نخستین جایزه کارگردانی او در گلدن گلوب بود فیلم «اوپنهایمر» نیز جایزه بهترین فیلم درام را از آن خود کرد. همچنین جایزه بهترین موسیقی متن را برای «لودویگ گورانسون» آهنگساز به همراه داشت تا تازهترین تجربه کارگردانی نولان بیش از هر فیلم دیگری در جوایز گلدن گلوب امسال موفق عمل کند. «اوپنهایمر» همچنین جایزه بهترین بازیگر مرد درام را نیز برای «کیلین مورفی» به همراه داشت. «اوپنهایمر» همچنین جایزه بهترین بازیگر نقش مکمل مرد را برای «رابرت داونی جونیور» به همراه آورد.
برگزیدگان هشتادویکمین دوره جوایز گلدن گلوب در سایر حوزهها نیز قابل توجه بودند.
جایزه بهترین فیلم موزیکال یا کمدی به فیلم «بیچارگان» رسید. جایزه بهترین بازیگر زن درام نیز به «لیلی گلدستون» برای بازی در فیلم «قاتلان ماه کامل» رسید. بهترین بازیگر مرد موزیکال یا کمدی نیز «پل جیاماتی» برای بازی در فیلم تاثیرگذار «جاماندگان» شد.
«جاماندگان» امسال توانست توجه مخاطبان و منتقدان را به خود جلب کند. بازیهای این فیلم بسیار خوب بود به گونهای که این فیلم توانست جایزه بهترین بازیگر زن موزیکال یا کمدی را برای «اما استون» به ارمغان آورد. بهترین بازیگر زن مکمل نیز برای همین فیلم به «دواین جوی راندول» رسید.
«آناتومی یک سقوط» که امسال توجه بسیاری از فیلمدوستان جهان را به خود جلب کرد، توانست جازه بهترین فیلنامه را دریافت کند. این جایزه به «ژوستین تریه» داده شد. جایزه بهترین فیلم غیر انگلیسیزبان هم به «آناتومی یک سقوط» رسید.
«باربی» هم با همه سر و صدایش توانست جایزه بهترین ترانه را برای بیلی آیلیش و فینیس به ارمغان آورد. جایزه جدید دستاورد گیشه هم به «باربی» داده شد تا مشخص شود این فیلم برخلاف سر و صدای زیادش، توفیقی در گلدن گلوب به دست نیاورد.
ارسال به دوستان
اکران فیلمهای کوتاه در سینماهای هنر و تجربه از ۲۰ دی
یک سانس، چند رؤیا
گروه فرهنگ و هنر: از دیرباز سینمای کوتاه یکی از ژانرها و گونههایی از سینما بود که صرفا برای دیده شدن و سپس سکوی پرش سازندگان با هدف رسیدن به فیلم بلند به شمار میرفت؛ اتفاقی که اواخر دهه 70 و اوایل دهه 80 به اوج رسید و بسیاری از هنرجویان و علاقهمندان به این حوزه صرفا برای دیده شدن آثار کوتاهشان توسط تهیهکنندگان و سرمایهگذاران در این جشنواره شرکت میکردند، آن هم در شرایطی که جشنواره بهرغم ظرفیت محدودش در پذیرش آثار با توجه به سیاستهای خاص خود عمل میکرد و در نهایت میتوان گفت اواخر دهه 70 و اوایل دهه 80 جشنواره فیلم کوتاه هرگز نتوانست مرجعیتی برای کلیت سینمای کوتاه کسب کند. با توجه به چنین شرایطی در آن سالها برخی برندهای بیربط در حوزه فرهنگی و هنری وارد میدان شدند و دست به برگزاری جشنوارههایی با محوریت و موضوع فیلم کوتاه زدند که بعضا نیز در همان چند دوره نخستین از ادامه کار انصراف دادند و بالطبع رویدادهایش نیز به خاطرهها پیوست اما از اواسط دهه 90 با بررسی وضعیت سینمای کوتاه و عدم تناسب در تولیدات با بسترهای عرضه و ارائه، شاهد رونق رویدادها و جشنوارههایی با مفاهیم و مضامین مختلف بودیم و با گذشت 3 دهه از سالهایی که سینمای کوتاه عملا ظرفیتی برای ارائه و عرضه آثار نداشت، امروز با کثرت جشنوارهها و رویدادها برای فیلم کوتاه مواجه هستیم، از برنامههای هفتگی سینمای جوانان گرفته تا سایر اکرانهای هفتگی فیلم کوتاه در دستگاهها و نهادهای فرهنگی متعدد شاهد این مدعاست که امروز و در حوزه عرضه و ارائه با کثرت رویدادها و برنامهها مواجه هستیم.
اما بیتردید برپایی برنامههای هفتگی و ماهانه صرف اکران شاید در یک مقطع کوتاه پاسخگوی نیاز فیلمسازان این حوزه بود اما با گذر زمان و فراگیر شدن ارتباطات در حوزههای داخلی و بینالملل، ایجاد شبکه و معرفی آثار مطرح و منتخب یکی از مهمترین و لازمترین نیازهای امروز فیلمسازان جوان و کوتاه است و از همین رو گروه هنر و تجربه که در سالهای ابتدایی آنچنان که باید و شاید روال منطقی و درستی را طی نکرده بود با تغییر سیاست و ریلگذاری در قالب پروژه «یک سانس، چند رویا» اقدام به اکران فیلمهای کوتاه مطرح و شاخص کرده است. رویدادی که در گام نخست از روز چهارشنبه 20 دی با اکران 5 فیلم کوتاه که در جشنوارههای مختلف بینالمللی جوایز متعددی را دریافت کردند، آغاز خواهد شد.
«تکهای از تو» به کارگردانی هادی نوری، «رنگارنگ» به کارگردانی محمدرضا مرادی، «مریضخانه مرکزی» به کارگردانی مشترک وحید نامی و نوید نامی، «بالا افتادن» به کارگردانی مریم بختیاری و «نَجان» به کارگردانی محمدمهدی باقری 5 فیلم کوتاهی هستند که از روز چهارشنبه در سینماهای هنر و تجربه در یک سانس اکران میشوند.
فیلم کوتاه «تکهای از تو» به کارگردانی هادی نوری، در ۴ رشته نامزد دریافت جایزه سیونهمین جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران شد؛ شامل کارگردانی، بازیگری، تصویربرداری و طراحی گریم که از میان این رشتهها توانست 3 جایزه بازیگری، تصویربرداری و طراحی گریم را دریافت کند.
فیلم کوتاه «رنگارنگ» به کارگردانی محمدرضا مرادی، در چهلویکمین جشنواره فیلم فجر نامزد دریافت بهترین فیلم کوتاه داستانی شده بود و در سیونهمین جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه، کارگردان این فیلم موفق به دریافت جایزه ویژه بنیاد سینمایی فارابی شد و اعتبارنامه نخستین فیلم بلند خود را نیز کسب کرد. از دیگر افتخارات فیلم کوتاه «رنگارنگ» میتوان به نامزدی بهترین طراحی جلوههای ویژه فیلم کوتاه تهران، نامزد بهترین فیلمنامه اقتباسی فیلم کوتاه تهران، نامزد سیمرغ بلورین جشنواره فجر، منتخب جشنواره ریور ایتالیا و منتخب جشنواره فرهنگ کالیفرنیا اشاره کرد.
فیلم کوتاه «مریضخانه مرکزی» به کارگردانی مشترک وحید نامی و نوید نامی در سیونهمین جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران، در رشتههای تدوین و طراحی صحنه کاندیدای دریافت جایزه شد. همچنین این فیلم در چهلویکمین جشنواره بینالمللی فیلم فجر نیز کاندیدای سیمرغ بلورین بهترین فیلم کوتاه شده بود و در سیزدهمین دوره جوایز آکادمی ایسفا جزو نامزدهایی نهایی شد.
فیلم کوتاه «بالا افتادن» به کارگردانی مریم بختیاری، جزو فیلمهای مورد توجه منتقدان در سیونهمین جشنواره فیلم کوتاه بود. این فیلم در بیستمین جشنواره بینالمللی تیرانا، پنجاهودومین دوره جشنواره بینالمللی Sehsüchte آلمان و چهلویکمین دوره جشنواره بینالمللی رود آیلند آمریکا نیز حاضر بود، همچنین «بالا افتادن» نامزد بهترین طراحی لباس، بهترین بازیگر زن، بهترین کارگردانی، بهترین فیلمنامه و بهترین فیلم در نوزدهمین جشنواره بینالمللی نهال شد و تندیس بهترین بازیگر زن، بهترین کارگردانی و دیپلم افتخار بهترین فیلمنامه را از این جشنواره دریافت کرد.
فیلم کوتاه «نَجان» به کارگردانی محمدمهدی باقری که به عنوان تنها نماینده ایران در جشنواره فیلم هوئسکا اسپانیا (اسکار کوالیفای) حضور پیدا کرده بود افتخاراتی به شرح زیر کسب کرده است: منتخب جشنواره بینالمللی فیلم هوئسکای اسپانیا، کاندیدای بهترین فیلم و بهترین فیلمنامه در سیونهمین جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران، کاندیدای بهترین فیلمنامه در دوازدهمین جشن آکادمی ایسفا، برنده جایزه بهترین فیلم جشنواره یوالیتی فرانسه، کاندیدای بهترین فیلم داستانی در سیوپنجمین جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان اصفهان، منتخب جشنواره بینالمللی فیلم کودک هندوستان و منتخب جشنواره فیلم مستقل آفریقای جنوبی.
ارسال به دوستان
۲ روز مانده به آغاز چهاردهمین دوره جشنواره فیلم عمار
عمار باید از قلب انقلاب اسلامی ایران اینفلوئنسر تربیت کند
گروه فرهنگ و هنر: در حالی که ۲ روز تا برپایی چهاردهمین جشنواره مردمی عمار زمان باقی مانده است، دومین نشست خبری این رویداد با حضور سهیل اسعد دبیر جشنواره، محمدصادق شهبازی قائممقام شورای سیاستگذاری جشنواره عمار و حمید صالحی دبیر اجرایی جشنواره، روز گذشته در مجموعه «حسینیه هنر» برگزار شد. در این نشست دبیر دوره چهاردهم به همراه اعضای ستاد به تشریح برنامههای نهایی در حوزههای اجرایی این رویداد پرداختند. سهیل اسعد، در ابتدای این نشست رسانهای ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر حادثه تروریستی زائران مزار شهید حاجقاسم سلیمانی، سردار شهید سیدرضی موسوی و دیگر شهدای انقلاب و جبهه مقاومت گفت: من در نشست خبری قبلی به نکاتی درباره جشنواره فیلم عمار اشاره کردم. امروز هم تصمیم دارم به نکات دیگری اشاره کنم که میتواند در آینده برای ما مفید باشد. ما در حوزه برگزاری جشنواره عمار بحران توزیع داشتیم و در حالی که تولید در شرایط بسیار ممتازی قرار داشت اما در حوزه توزیع با مشکلاتی روبهرو بودیم که میتواند برای ما قابل توجه باشد. همین بحران توزیع اساسا فلسفه وجودی برگزاری جشنواره مردمی فیلم عمار بود که خوشبختانه تا حد زیادی حل شد. دبیر چهاردهمین جشنواره مردمی فیلم عمار در ادامه بیان کرد: اولین موردی که میتوانیم به آن توجه کنیم بحث محتوا و قالب است؛ اینکه بتوانیم در فضای زمانی کوتاه حرفهای عمیق بزنیم، چرا که این موضوع اهمیت خاصی در عصر حاضر دارد که حتما باید بر آن تمرکز ویژهای داشته باشیم. عنصر دوم تاثیرگذاری در مصرف، «جذابیت» است. به نظر من فضای امروز اقتضا میکند که به جذابیت ظاهری همراه با «تنوع» توجه کنیم. تنوع، امروز یک باب اصلی است که احساس میکنم در گفتمان انقلاب امروز کمتر دیده است. بحث چهارم هم «خلاقیت» است که باید از قالب سنتی به سمت خلاقیتهایی برویم که امروزه با وجود امکانات کم باید مورد توجه باشد. در این چارچوب موضوع «بازاریابی» از مهمترین اولویتهای عماریون است که قبل از تولید آثارشان باید با مخاطبان ارتباط برقرار کنند.
اسعد در پاسخ به پرسشی مبنی بر اقدامات جشنواره برای حضور پیشکسوتان هنر انقلاب در این رویداد گفت: شعار ما مردمی بودن جشنواره فیلم عمار است، بنابراین اصلا نمیخواهیم بر اساس برنامهریزی و جهتدهی شخصی کارهای جشنواره را دنبال کنیم. به همین جهت این مردم هستند که خودشان تصمیم میگیرند چه کسانی در این رویداد حضور داشته باشند. اتفاقا این سوال ما است که هنرمندان ارزنده و پیشکسوت سینمای ایران برای جشنواره چه برنامهای دارند.
اسعد در بخش دیگری از صحبتهای خود درباره حضور جشنواره مردمی عمار در فضای مجازی تصریح کرد: عمار باید از قلب انقلاب اسلامی ایران اینفلوئنسر تربیت کند. اصلا ظرفیت عمار در این است که مدلی را معرفی کند تا او تبدیل به یک اینفلوئنسر مردمی شود. روح عمار مبتنی بر مردم است. ما دنبال سلبریتی و اینفلوئنسر نیستیم، بلکه معتقدیم این جشنواره باید در تربیت این حوزه شاهد اتفاقات ارزشمندی باشد.
حمید صالحی، دبیر اجرایی جشنواره چهاردهم فیلم عمار هم در این نشست ضمن ارائه گزارشی از روند فعالیتهای دبیرخانه جشنواره توضیح داد: بیش از ۳ هزار و سیصد اثر در بخشهای مختلف به دبیرخانه جشنواره ارسال شد و با توجه به اینکه بخشهایی به این جشنواره اضافه شدند، شاهد حضور پرتعداد هنرمندانی بودیم که برای ما قابل توجه بود.
وی افزود: بیشترین آثاری که به دبیرخانه جشنواره رسیده متمرکز بر بخش مستند و فیلمنامه است. البته کار بررسی آثار به اتمام رسیده و بزودی درباره جزئیات آن اطلاعرسانی میشود. این در حالی است که ما از 21 تا 29 ماه جاری شاهد برگزاری جشنواره چهاردهم در سینما فلسطین خواهیم بود. البته ما برنامههای زیادی بویژه در حوزه فلسطین و غزه طراحی کردهایم که درباره این موضوعات در سایت جشنواره اطلاع رسانیهای لازم انجام میشود.
دبیر اجرایی چهاردهمین جشنواره مردمی فیلم عمار در بخش دیگری از صحبتهای خود تصریح کرد: اهدای جایزه مردمی و قومیتی از مهمترین بخشهای جشنواره مردمی فیلم عمار بوده که در این چند دوره با استقبال بسیار خوبی مواجه شده است. امسال هم از طرف دوستان اهل یمن ساکن تهران خنجری به دبیرخانه ارسال شده که ما در این دوره از جشنواره، خنجر نمادین را به فیلمساز برگزیده حوزه مقاومت تقدیم میکنیم. صالحی در معرفی بخشهای دیگر چهاردهمین جشنواره مردمی فیلم عمار هم گفت: یکی از برنامههای ویژه جشنواره چهاردهم نشستها و کارگاههای آموزشی است که ما در این زمینه ویژهبرنامه طنز، محفل هنرمندان گرافیست، ویژهبرنامه غزه و عملیات توفان الاقصی، برگزاری نشستهای تخصصی با حضور کارشناسان حوزه سینما و دیگر حوزههای سیاسی - اجتماعی را در ایام برگزاری جشنواره خواهیم داشت. کتاب «سینما مردم» هم که به نوعی کتاب جشنواره مردمی فیلم عمار است در این دوره از جشنواره رونمایی میشود. این کتاب مشتمل بر معرفی کاملی از ادوار مختلف جشنواره عمار است که قرار است در ایام جشنواره پیش روی مخاطبان قرار گیرد. ما در بخش آرمان روحالله و نظم نوین جهانی شاهد اتفاقات بسیار خوبی بودیم که دربرگیرنده ارسال آثار بسیار خوبی به دبیرخانه بود. در جشنواره امسال همزمان با اکران فیلمهای منتخب در سینما فلسطین، فیلمهای منتخب را در سایت جشنواره هم به نمایش میگذاریم، البته این آثار با یک روز تاخیر در سامانه «عماریار» پیش روی مخاطبان قرار میگیرد.
ارسال به دوستان
|
|
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
آدرس مطلب:
|