عزیمت اولین گروه از نیروهای اردنی به جبهه جنگ عراق علیه ایران (1360ش)
همزمان با آغاز جنگ تحمیلی عراق علیه ایران، انواع کمکها از طرف بسیاری از کشورها به عراق سرازیر شد تا برضد جمهوری اسلامی ایران به کار گرفته شود. در این میان ملک حسین، پادشاه اردن نیز با حمایت کامل از این جنگ، خواستار پشتیبانی همه کشورهای عربی از عراق شد. در این راستا بندر عقبه این کشور در ساحل دریای سرخ برای ارسال کمکهای تسلیحاتی غرب به عراق به این منظور اختصاص یافت و سیل کمکها روانه عراق شد. همچنین تعداد چهل هزار سرباز مسلح اردنی به دستور ملک حسین در مرز اردن با عراق مستقر شدند که در این روز به جبهههای جنگ علیه ایران عزیمت کردند. با همه این کمکها و همکاری دهها کشور با عراق برای جنگ با نهال نوپای انقلاب اسلامی ایران، ارتش، بسیج و سپاه اسلام در برابر این دشمن متحد و پیشرفته و مسلح مقاومت کرده و آنان را از خاک میهن اسلامی بیرون راندند.
صدور حکم تحریم تنباکو توسط میرزای بزرگ شیرازی(1309 ق)
یکی از امتیازات ننگینی که در زمان قاجار نتایج نامطلوبی را به بار آورد، امتیاز انحصار تنباکو معروف به امتیاز رژی بود. به موجب این امتیاز که در زمان ناصرالدینشاه قاجار با تالبوت انگلیسی منعقد شد، شرکت رژی به مدت 55 سال صاحب حق انحصاری تجارت تنباکوی ایران و حتی نظارت در زراعت آن شناخته میشد. وقتی مردم، این قرارداد را با قرارداد مشابهی که با دولت عثمانی منعقد شده بود مقایسه کردند، از بابت این که منفعت بسیار کمتری نصیب کشور شده است، دست به اعتراض زدند. با گسترده شدن اعتراضات مردمی و پیگیری علمای بزرگ تهران از جمله حاج میرزا حسن آشتیانی، این اعتراضات شکلی وسیع به خود گرفت و سرانجام حکم تحریم استعمال تنباکو توسط میرزای بزرگ شیرازی، تکلیف مردم و شاه را یکسره کرد. پس از صدور این فتوا که استعمال تنباکو به هر نحو را در حکم محاربه با امام زمان(عج) عنوان کرده بود، مردم قلیانها را شکستند و انبارهای توتون را به آتش کشیدند. تاثیر این فتوا به حدی بود که در درون دربار قاجار نیز کسی از تنباکو استفاده نمیکرد. سرانجام ناصرالدین شاه قاجار مجبور شد این قرارداد را فسخ کرده و مقداری غرامت به شرکت رژی پرداخت کند.
آغاز حملات هوایی آمریکا به ویتنام شمالی در جریان تهاجم به این کشور (1965م)
پس از آنکه آمریکا، در اوت 1964م به بهانههای واهی، خود را درگیر جنگ با ویتنام شمالی کردند، در دوم مارس1965م نیز حملات هوایى آمریکا به ویتنام آغاز شد. در ماههای اول جنگ، میلیاردها دلار خسارت در ویتنام شمالی به بار آمد و دهها هزار نفر از مردم این سرزمین در جریان بمبارانهای هوایى کشته شدند. این بمبارانها به حدی بود که تنها طی 5/2 سال، هواپیماهای آمریکایى بیش از 107 هزار حمله به خاک ویتنام شمالی انجام دادند و 2/5 میلیون تن بمب بر سر مردم بیدفاع این کشور فروریختند. با این حال، موج مخالفتهای ضدجنگ مردمی و فشار افکار عمومی باعث شد آمریکا پس از 9 سال جنگ بیامان، بدون اخذ نتیجه، این جنگ را پایان دهد و با ذلت، ویتنام را ترک کند.
کشف خاصیت «رادیو اکتیویته» توسط «هانری بکرل» دانشمند فرانسوی (1896م)
هانری بکرل فیزیکدان فرانسوی، پس از پی بردن به وجود تشعشات برخی عناصر، تحقیقات وسیعی برای کشف خاصیت تشعشع مواد رادیواکتیویته انجام داد. پس از مشاهده تصویری که به کمک اشعه ایکس برداشته شده بود، اندیشه کشف مادهای در ذهن بکرل نقش بست که تحت تأثیر نور ساده، از آن، اشعه ایکس صادر کنند. بکرل در دوم مارس 1896م این خاصیت را در اورانیوم که یکی از مواد رادیواکتیویته است، مشاهده کرد و با ادامه تحقیقات خود در 30 ژوئن همان سال، موفق به کشف عناصر رادیواکتیو اورانیوم نیز شد. اهمیت کارهای علمی بکرل باعث شد در سال 1902 جایزه فیزیک نوبل را دریافت کند. این کشف سبب شد مقدمات ایجاد عصر تازهای به نام عصر اتم فراهم آید.