در حالی که براساس مکاتبات صورت گرفته با کارخانههای لبنی، روغن پالم از امروز اول مهر در تولیدات شیر و فرآوردههای لبنی حذف میشود، عضو انجمن صنفی صنایع لبنی از جایگزین شدن خامه و کره به عنوان چربی طبیعی به جای روغنهای گیاهی همچون پالم خبر داد. به گفته محمد فربد، عضو انجمن صنفی صنایع لبنی از امروز روغن گیاهی از جمله پالم از صنعت لبنیات حذف میشود و دو ماده جایگزین که خامه در وهله نخست و کره در مرحله نهایی قرار دارد، جایگزین میشود که جزو چربی طبیعی شیر به حساب میآیند. وی در پاسخ به سوال ایسنا مبنی بر اینکه آیا کره و خامه جزو چربی حیوانی بهشمار نمیروند، اظهار کرد: این دو فرآورده جزو فرآوردههای لبنی هستند که چربی آنها همان چربی طبیعی شیر است.