مدیرعامل اتحادیه سراسری فرآوردههای لبنی با بیان اینکه از اول مهر کره و خامه حیوانی جای پالم را در لبنیات گرفتند، گفت: در حال بررسی هستیم که آیا میتوان غیر از پالم روغن گیاهی مزیت داری به محصولات اضافه کرد یا خیر؟محمدرضا اسماعیلی در گفتوگو با تسنیم با اشاره به اینکه قرار بود از اول مهرماه روغن پالم در محصولات لبنی مورد استفاده قرار نگیرد و جایگزینی برای آن انتخاب شود، افزود: ما به همه واحدهای خود این موضوع را از طریق اتحادیه، اداره نظارت بر مواد غذایی و رسانهها اعلام کردهایم. وی با بیان اینکه ما در حال مذاکره هستیم جایگزین پالم را در اسرع وقت به مردم معرفی کنیم، ادامه داد: بیشترین نظرها این است که کره و خامه حیوانی در لبنیات مورد استفاده قرار گیرد. اسماعیلی با تاکید بر اینکه استفاده از پالم در لبنیات از دیروز ممنوع شده، اظهار کرد: در حال بررسی هستیم که آیا میتوان غیر از پالم روغن گیاهی مزیت داری به محصولات اضافه کرد یا خیر؟ در برخی کشورهای دنیا از پنیر آنالوگ استفاده میشود، برخی روغنهای گیاهی مانند روغن کنجد دارای خواص فراوانی هستند و به مردم توصیه میشود از آنها استفاده کنند. وی افزود: ما از کره و خامه استفاده میکنیم تا بتوانیم مجوز استفاده از سایر روغنها را دریافت کنیم چرا که برخی مصرف کنندگان اصلا کره حیوانی نمیخورند.