عضو هیات علمی موسسه تحقیقات برنج با بیان اینکه ظرفیت تولید برنج داخلی 2/2 میلیون تن تا 2 میلیون 400 هزار تن در سال است، گفت: امسال با توجه به شرایط آب و هوایی مناسب میزان تولید به 2 میلیون و 400 هزار تن میرسد. غلامرضا خانکشیپور افزود: با توجه به مصرف 2 میلیون و 800 هزار تن امسال حداکثر باید 400 هزار تن برنج وارد شود. وی گفت: شالیزارهای استانهای شمالی افزایش سطح ندارد و با افزایش عملکرد در واحد سطح میتوانیم به نیاز بیشتری پاسخ دهیم. عضو هیات علمی موسسه تحقیقات برنج گفت: برای تولید حداکثری در بخش برنج نیاز داریم طرح ویژهای مانند گندم تهیه و مجری ویژهای تعیین شود تا این محصول یک متولی داشته باشد. خانکشیپور گفت: اگر برای محصولات داخلی برندهای خوبی تعریف کنیم، برنج ایرانی با عطر و طعم خوبی که دارد میتواند با برنجهای خارجی به خوبی رقابت کند و بازار صادراتی خوبی هم داشته باشد.