printlogo


کد خبر: 126518تاریخ: 1393/7/16 00:00
اختتامیه بیست و هشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودک اصفهان برگزار شد
طالبی جوایز را درو کرد

آیین اختتامیه بیست و هشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوان یکشنبه شب پیش در سالن کوثر اصفهان با حضور مسؤولان کشوری و استانی و هنرمندان سینمای کودک برگزار شد. به گزارش تسنیم، مهدی مسعودشاهی در آیین اختتامیه جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان اظهار کرد: امیدهای ما با دیدن این همه شور، نشاط و احساس بیشتر می‌شود و همچنین مسؤولیت ما نسبت به این مساله بالاتر می‌رود بنابراین باید وقت بیشتری بگذاریم و به تکالیف خود عمل کنیم. وی با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته برای برگزاری جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان بیان کرد: از شهردار و معاون سینمایی کشور و همچنین رئیس بنیاد فارابی که از برگزاری این جشنواره به صورت ویژه حمایت کردند، تشکر می‌کنم.
در این مراسم جایزه هیات ویژه داوران بخش بین‌المللی بیست و هشتمین جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان به فیلم آنینا از کشور اروگوئه داده شد. نماینده سفارت اروگوئه در ایران، به نمایندگی از کارگردان این فیلم، برای دریافت جایزه به بالای سن رفت. همچنین پروانه زرین هیات داوران بخش بین‌الملل به خاطر گرافیک بالا به اثر پویانمایی به نام «تمام زمستان‌هایی که ندیدم» به کارگردانی امید خوش‌نظر داده شد. پروانه زرین هیات داوران در بخش بهترین پویانمایی بلند، به خاطر پیام مثبت و گرافیک بالا به فیلم «قوقولی یا خروس» از کشور کانادا داده شد. در این برنامه همچنین پروانه زرین بخش کودک و مقاومت به فیلم زرافه به کارگردانی «ملک الغریبه» از فلسطین اهدا شد. پروانه زرین جایزه هیات داوران سینمای بین‌الملل به فیلم بهار در سرزمین عجایب از آلمان به کارگردانی بهروز کرمی‌زاده داده شد. در بخش بهترین فیلم آسیایی، پروانه زرین به فیلم قول از محمدعلی طالبی اهدا شد. پروانه زرین بهترین دستاورد فنی به «به نام بی‌قرار» به کارگردانی سارا ری‌هنر و پروانه زرین بهترین بازیگر برای فیلم به نام بی‌قرار به بازیگر وان اولاند از کشور هلند داده شد. در بخش بهترین فیلم کوتاه، پروانه زرین به فیلم «جریکا و موش‌های سفید» از جمهوری چک اعطا شد. پروانه زرین بهترین فیلمنامه فیلم بلند در بخش بین‌الملل جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان به «سریع‌تر ادی» از کشور بلژیک تعلق گرفت. پروانه زرین بهترین کارگردانی فیلم بلند در بخش بین‌الملل جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان به فیلم «قول» از محمدعلی طالبی تعلق گرفت. پروانه زرین بهترین فیلم بلند بخش بین‌الملل به فیلم «پرواز سبک‌بار» از کشور ایتالیا اعطا شد.
برترین‌های بخش پویانمایی جشنواره نوجوانان
لوح تقدیر به موسسه فرهنگی دارالقرآن حکیم‌المهدی اصفهان به دلیل حمایت از پویانمایی فیلم «بخشنده» داده شد؛ همچنین پروانه زرین بهترین طراحی و انیماتور به فیلم «پنکه» از مینا خسروانی اعطا شد. پروانه زرین بهترین فیلمنامه به فیلم «افسانه شهر قالی» به نویسندگی حمیدرضا حافظی داده شد؛ پروانه زرین بهترین دستاورد فنی و هنری جشنواره به بهداد رجبی‌پور و آرش صوفی برای فیلم «تمام زمستان‌هایی که ندیدم» اعطا شد. در این بخش همچنین دیپلم افتخار به خاطر مضمون لطیف و روحانی به بهروز خندان‌دل برای فیلم «سلامی برای روح‌الله» اعطا شد. دیپلم افتخار به خاطر نگاه شاعرانه و لطیف به مهین جواهریان برای فیلم «عروسک شاپرک» و پروانه زرین بهترین کارگردانی فیلم بلند به ساره شفیعی‌پور، برای فیلم «درخت» اعطا شد. پروانه زرین بهترین کارگردانی، به مازیار بهرامی‌نژاد برای فیلم «شهر راز» و دیپلم افتخار به مرکز صدا و سیمای استان سمنان برای فیلم «افسانه شهر قالی» داده شد. هیات داوران بخش پویانمایی برای بخش تهیه‌کنندگی، فنی و هنری اثری را معرفی نکرد.
«دزد و پری»، برترین فیلم از نگاه تماشاگران
 در ادامه آیین اختتامیه، دیپلم افتخار بهترین دستاورد فنی و هنری آثار سینمای ایران بیست و هشتمین جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوان به علی تطبیقی برای فیلم «تتل و راز صندوقچه» و دیپلم افتخار بهترین بازیگر خردسال به رها بدرطالعی برای فیلم «سرزمین رها» اعطا شد. دیپلم افتخار به گروه بازیگران کودکان و نوجوانان فیلم «باغ بهشت»، دیپلم افتخار بهترین بازیگر نوجوان به آرشام طالبی برای فیلم «آوا» و دیپلم افتخار بهترین بازیگر نوجوان به یاس نوروزی برای فیلم «دزد و پری» اعطا شد. پروانه زرین بهترین بازیگر کودک و نوجوان به سارینا بهاری برای فیلم «خانه‌ای کنار ابرها» و پروانه زرین هیات داوران به علی‌محمد قاسمی به خاطر فیلمبرداری فیلم «قول» داده شد. دیپلم افتخار بهترین فیلمنامه اقتباسی به حسن بیان‌لو برای فیلم «قول»، پروانه زرین بهترین فیلمنامه به محسن جسور برای فیلم «آوا»، دیپلم افتخار بهترین کارگردانی به سیامک کاشف‌آذر برای فیلم «آوا» و پروانه زرین بهترین کارگردانی به غلامرضا رمضانی برای فیلم فرار از قلعه رودخان اعطا شد. همچنین جایزه ویژه دبیر جشنواره بیست‌و هشتم و تندیس ویژه شهید بهنام محمودی به قاسم حسینی جامی برای فیلم «به بادبادک‌ها شلیک نکنید» و پروانه زرین بهترین فیلم به محمدعلی طالبی، کارگردان فیلم «قول» اعطا شد. پروانه زرین بهترین فیلم از نگاه تماشاگران به فیلم دزد و پری به حسین قناعت داده شد. نامزدهای دریافت جوایز بخش مسابقه سینمای ایران برای فیلم‌های سینمایی بلند (پروانه زرین بهترین فیلم بلند، بهترین کارگردان، بهترین فیلمنامه، بهترین فیلمنامه اقتباسی، بهترین بازیگر کودک و نوجوان، بهترین دستاورد فنی و هنری، جایزه ویژه هیات داوران، تندیس زرین جایزه ویژه شهید بهنام محمدی  و پروانه زرین به بهترین فیلم منتخب تماشاگران) فیلم‌های زیر بودند. «آوا» به کارگردانی سیامک کاشف آذر، «باغ بهشت» به کارگردانی مرتضی محمدیان، «تتل و راز صندوقچه» به کارگردانی وحید گلستان، «خانه‌ای در کنار ابرها» به کارگردانی سید‌جلال دهقانی اشکذری، «دزد و پری» به کارگردانی حسین قناعت، «سرزمین رها» به کارگردانی فرهاد مهرانفر، «فرار از قلعه رودخان» به کارگردانی غلامرضا رمضانی، «قول» به کارگردانی محمدعلی طالبی، «مبارزان کوچک» به کارگردانی سید‌داوود اطیابی و «وروجک‌ها» به کارگردانی فرزاد اژدری.
برترین آثار ویدئویی جشنواره فیلم‌های کودک
پروانه زرین ویژه هیات داوران به فیلم «کودکی‌های آقای هنرپیشه» به کارگردانی محمدفاضل پورابوطالب و دیپلم افتخار بهترین بازیگری به محمدمهدی جواهری برای فیلم «پل» داده شد.دیپلم افتخار بهترین بازیگر نوجوان به مهسا هاشمی، طناز دهقان و نازنین دهقان برای فیلم «زمانی برای بچه‌ها» و دیپلم افتخار بازیگر نوجوان به تارخ تیبا برای فیلم «تبسم گل» اعطا شد. پروانه زرین بهترین بازیگر کودک و نوجوان به سپیده کاشانی در فیلم «جشن تکلیف» و پروانه زرین بهترین فیلمنامه به محمددرویش علی‌پور، نویسنده فیلم «بچه‌نشو» اهدا شد. دیپلم افتخار بهترین کارگردانی به جلال صاحب‌پناه برای فیلم «سیاه و سفید» و دیپلم افتخار بهترین کارگردانی به محمد پسران‌رزاق برای فیلم «پیام کوتاه» داده شد. دیپلم افتخار بهترین کارگردانی به سجاد احمدبیگی برای فیلم «برترک باز» و پروانه زرین بهترین کارگردانی به رضا فهیمی برای فیلم «کودکان ابری» اعطا شد. فیلم «بچه‌های پرواز» توانست پروانه زرین بهترین کارگردانی به مصطفی نظری‌زاده را ازآن خود کرده و  رقیه حسینی برای فیلم «زمانی برای بیداری» دیپلم افتخار بهترین تهیه‌کنندگی را کسب کرد. پروانه زرین جایزه ویژه بخش نوجوان به فیلم وروجک‌ها ساخته فرزاد اژدری رسید.
 


Page Generated in 0/0048 sec