printlogo


کد خبر: 126898تاریخ: 1393/7/24 00:00
صادرات یکهزار تن گوشت مرغ از اصفهان به کشورهای همسایه

مدیر امور طیور سازمان جهادکشاورزی استان اصفهان گفت: از ابتدای امسال تاکنون بیش از یکهزار تن گوشت مرغ به ارزش 2 میلیارد دلار از استان اصفهان به کشورهای همسایه صادر شده است. علی‌اکبر نجفی دیروز در گفت‌‌و‌گو با فارس، با بیان اینکه استان اصفهان بالاترین ظرفیت را در تولید گوشت مرغ دارد، اظهار کرد: این امر سبب شده تا افزایش صادرات گوشت مرغ در دستور کار جهاد کشاورزی استان قرار بگیرد. وی افزود: از ابتدای امسال تاکنون بیش از یکهزار تن گوشت مرغ به ارزش 2 میلیارد دلار از استان اصفهان به کشورهای همسایه صادر شده است و براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده پیش‌بینی می‌شود این میزان تا پایان سال به 10 هزار تن افزایش یابد. مدیر امور طیور سازمان جهادکشاورزی استان اصفهان با اشاره به اینکه بالغ بر 30 درصد گوشت مرغ تولید مازاد مصرف است، تصریح کرد: سالانه نزدیک به 160 هزار تن گوشت مرغ در استان اصفهان تولید می‌شود که مقام نخست در کشور را به خود اختصاص داده است.


Page Generated in 0/0065 sec