رئیس سازمان ملی استاندارد ایران با بیان اینکه اگر روشهای تولید خمیر مرغ اصلاح شود، امکان استفاده از آن در فرآوردههای گوشتی خواهد بود، گفت: هماکنون استفاده از خمیر مرغ با ماهیت فعلی ممنوع است. نیره پیروزبخت در گفتوگو با تسنیم درباره مذاکرات تولیدکنندگان فرآوردههای گوشتی با مسؤولان مربوطه جهت مجاز شدن استفاده از خمیر مرغ در محصولات، اظهار داشت: خمیر مرغ ویژگیهای خاصی دارد که اگر همین ویژگیها تغییری نکند استفاده از آن در فرآوردههای گوشتی مجاز نیست. وی با اشاره به اینکه اگر وزارت بهداشت و سازمان دامپزشکی و سازمان استاندارد به تفاهمی برسند که روشهای تولید خمیر مرغ اصلاح شود، امکان ساماندهی در استفاده از فرآوردههای گوشتی خواهد بود، افزود: اما هماکنون خمیر مرغ با ماهیت فعلی که سازمان ملی استاندارد آن را شناسایی کرده مجاز به استفاده در فرآوردههای گوشتی نیست. پیروزبخت اضافه کرد: متاسفانه در برخی موارد بافتهای غیرمجاز مرغ در تولید خمیر مرغ استفاده شده است که این موضوع به هیچعنوان برای سازمان استاندارد و وزارت بهداشت قابل پذیرش نیست. رئیس سازمان ملی استاندارد ضمن بیان این مطلب که در صورت ساماندهی استفاده از خمیر مرغ در فرآوردههای گوشتی احتمال لغو مجوز عدم استفاده از آن در فرآوردههای گوشتی وجود دارد، گفت: احتمال بازنگری و تجدیدنظر در مواردی که وزارت بهداشت و دامپزشکی یقین کنند مشکلی وجود ندارد، خواهد بود.